Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende beğenmiyorum çok çirkin ve sevimsiz bir kadın eskiden ilk ünlü olduğu zamanlarda güzeldi ama o zamanda bu günlerdeki gibi itici ve soğuktu.şimdi çok çirkinleşti yaw
bu kadının giyim tarzına her zman bayılmışımdır tam benim tarzım işte bu süper ötesi kadın bunun gardırobuna gidip bi kaç parça bişi alasım var yalnız hiç gülerken görmedim bu kadını çok sert yüz hatları var bence biraz da gülmeli poz verirken hem sempatik hem sexi olabilir yani sonuçta gene çok tarz bi kadın hem tarz hem kaliteli ve marka
ıyhh ne kadar itici - soğuk - kötü bir kadın .. Ayrıca çok ama çok zayıf bazı kıyafetler ustunde cok kotu durmuş .. Kıyafetler gayet güzel .. ama kadında iş yok O kadar yakısıklı bır adam ne bulmus bu kadında ya hıcbır albenısı yok buz dağı gb kadın..