beyaZar Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2012 205 10 116 Ordu 19 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi beyaZar #1 Okuduğum birkaç yazıda buharlaşan vıcks in 15 günde çatlaklarda cidde azaltma meydana getirdiği yazıyordu. Göğsümüze, burnumuza sürdüğümüz bu krem sizce işe yarar mı? Deneyipte sonuç almış olan var mı daha önceden arkadaşlar?
Okuduğum birkaç yazıda buharlaşan vıcks in 15 günde çatlaklarda cidde azaltma meydana getirdiği yazıyordu. Göğsümüze, burnumuza sürdüğümüz bu krem sizce işe yarar mı? Deneyipte sonuç almış olan var mı daha önceden arkadaşlar?
beyaZar Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2012 205 10 116 Ordu 20 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi beyaZar #2 Kızlar ben denemeye başladım sonuçları size bildiririm. Sürüp streçle bir iki saat beklettim bugün ilk gün bakalım 15 gün sonra değişim olacak mı
Kızlar ben denemeye başladım sonuçları size bildiririm. Sürüp streçle bir iki saat beklettim bugün ilk gün bakalım 15 gün sonra değişim olacak mı
Besaraz B: 76 ♡ G: ? ♡H:65 Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2013 236 556 33 5 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi beyaZar #3 beyaZar .!.: Kızlar ben denemeye başladım sonuçları size bildiririm. Sürüp streçle bir iki saat beklettim bugün ilk gün bakalım 15 gün sonra değişim olacak mı Genişletmek için tıkla... Denemeye devam ediyormusunuz?
beyaZar .!.: Kızlar ben denemeye başladım sonuçları size bildiririm. Sürüp streçle bir iki saat beklettim bugün ilk gün bakalım 15 gün sonra değişim olacak mı Genişletmek için tıkla... Denemeye devam ediyormusunuz?