Kızlar genelde girer forumları okur çıkarım ama bu dertten bende çok çektiğim için yazmadan geçemedim... Geçrekten Normaderm'i bu kadar kötülemenize şaşırdım bende... Ben 1 haftadır gece kremini kullanıyorum önce bu yorumlardan dolayı korka korka testerını denedim çok memnun kaldım üstüne gittim satın aldım... 22 yaşındayım ergenlik dönemimde hiç sivilce problemim olmamıştı ama şu son 2 senedir her sabah yeni bi sivilceyle uyanır oldum, sivilceler geçse kızarıklıkları uzun süre geçmiyo, kızarıklıklar geçene kadar yeni sivilceler çıkmış oluyordu... Çıldırıcak gibiydim artık... Ama son 1 haftadır sivilcem hiç yok, kızarıklıklarımda çok azaldı... Normaderm gece kremine bağlıyorum bunu ama diğer yaptıklarımı da anlatmadan geçemeyeceğim çünkü belki onlarında etkisi vardır... Öncelikle sabahları diş sarımsak yutuyorum suyla, sarımsak her derde devaymış ve çok sağlıklıymış o yüzden başlamıştım ama belki sivilcelerimi de o etkilemiştir... Suyla çiğnemeden yuttuğum için ağız kokusu fln yapmıyor onu da belirteyim... Mutlaka bol bol su için gün içinde, ben bu yaşıma kadar hiç su içmezdim doğru dürüst... Şimdi günde en az bir buçuk litre içiyorum... Gece yatarkende yüzümü Garnier'in çıkardığı 3'ü birarada olan (Peeling, yüz temizleme jeli, maske) saf ve temiz ile yıkıyorum, sonra gece yatmadan Normaderm gece kremimi sürüp mışıl mışıl uyuyorum... Haftada 1-2 kere de bir kaba kaynar su ve 1 kaşık sirke koyup yüzüme buhar banyosu yapıyorum... Bütün bunlar bana çok iyi geldi umarım sizde denerseniz faydasını görürsünüz, sivilceden çok çekmiş biri olarak hepinize sivilcesiz günler diliyorum... =)