- 29 Nisan 2008
- 42
- 4
- 43
ya kızlar.bu seti bende geçen mayıs ayında almıştım.aslında hiçbir ürünün etki edeceğini sanmıyorum.o yüzdende bekletiordum.çünkü ergenlik döneminde çıkmayan sivilceler toplanmış da sanki olgunluk döneminde intikam alırcasına çıkıyorlar bende.yaş 29.doktora gittim roaucutane mıdır nedir ondan da kullandım.hiçbişeye yaramadı.denemediğim ürün kalmadı.cildim o kadar hassas ki anlatamam.elimile dokunsam dokunduğum yerde hemen mantar gibi sivilce çıkıverio.gülsuyu kullandım.cildimi çatır çatır kuruttu.şu anda sebamed in jelini temizleme sütünü toniğini ve nemlendiricisini kullanıorum güneş kremini de koruyucu olarak kullanıorum.şu saydığım seti normal bi insan kullansa mükemmel bi cilde sahip olacağına eminim.bu seti kullanarak 1 haftada çıkan toplam 20 kadar sivilcemin hafta sonuna kadar üçtebir oranında indirebiliorum.tabi yerine yenileri çıkmazsa.bugüne kadar işe yarayan tek ürün bu.bu sivilceler alnımda(10 kadar) çenemde(15 kadar) yanaklarımın kenarlarında (5-6 kadar) çıkıolar.sürekli aynı yerlerde hatta üstüste bile çıkıolar.ne yapacağımı şaşırdım valla.cildim roacutane kullandığım (keşke kullanmasaydım) için kupkuru...gittiğim şu cilt ürünleri satan dükkanlardakiler ise cildimin temizlenme sorunu olduğunu söylüolar.yani temiz değilmiş.lan gerizekalılar daha nası temizleyim.kesemi atıyım yüzüme aaaaa.bazılarınız içten gelen bişi olabilir die yazmışsınız.bilindiği gibi gözenekleri büyük olanların sivilce sorunu daha da çok oluomuş ama benim gözeneklerim küçük ki. o yüzden içten gelen sorun dikkatimi çekti.içte ne sorunu oluo da sivilcelere neden oluo.böyle bi sorunla karşılaşan varmı yani içten gelen bi sorun yüzünden sivilceleri çıkan tedavi olan.birde ayda birde dudaklarımda uçuk çıkıo.inş benim gibi bi arkadaş aranızda yoktur.benim çektiklerimi kimsenin çekmesini istemem inanın.yardımlarınızı yorumlarınızı bekliorum.sivilcesiz kalın...