- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi dendendeniz
-
Etrafın suçu yok, bu kadar zorlanmaniz sizin anormalliginizBunu da dusunuyorum bu sefer daha kotu olur mu diye iyice alt ust oldumbu kadar zorlanacagimi hic dusunmemistim etrafjmdan kimsede bahsetmedi boyle biseyden mahvoldum
Ben oglumu 6 gun emzirdim sipa hastaneden eve geçince icmedi uclarida yara olmuştu sismisti ayy dedim baslarim boyle ise emmiyor yirtina yirtina agliyor ama emmiyor aptamil aldim sise sise icti doktorumda hap verdi sut gitsin diye icmedim arada emzirmeye calistim yok zamanla sut de cekildi ama kızımda 2 sene bırakmadı hicde aman oglan etmedi kiz emiyor falan die uzulmedim büyüdümu büyüdü 8 yasinda boyumu geciyor sipaKonu sahibi benim yerimde olsa napardı acaba , ben sadece 5 ay emzirdim bu kadar suçlu hissetmedim kendimi.
Siz neredeyse hiç emzirmemişsiniz. Ben de aptamil kullandım . Valla turp gibi maşallah oğlum. Sağlıkları yerinde olsun da ...Ben oglumu 6 gun emzirdim sipa hastaneden eve geçince icmedi uclarida yara olmuştu sismisti ayy dedim baslarim boyle ise emmiyor yirtina yirtina agliyor ama emmiyor aptamil aldim sise sise icti doktorumda hap verdi sut gitsin diye icmedim arada emzirmeye calistim yok zamanla sut de cekildi ama kızımda 2 sene bırakmadı hicde aman oglan etmedi kiz emiyor falan die uzulmedim büyüdümu büyüdü 8 yasinda boyumu geciyor sipa
Aynenn hiç emmedi o ilk sivi o bitti tam sut akmaya basladi birakti ..konu sahibi 22 ay emzirmis yani gayet guzel ve fazla bir sure .. kendisini çocuklarına feda eden onlarin yoluna seren annelerede ayri sinir oluyorum yahu sagligi yerinde ya yeter nedir bu vijdan azaplari kendini bitirmeler sizinde bir hayatiniz var bukadar abartmayin valla 5 yasinda kizim yemek yemeyince pesinde tabakla asla kosmam var bir arkadasim ayy beni bayiyo cocugun pesinden tavuk buduyla kosturuyo yee yee yeeee yahu ac olsa yer otur sen ye aaaaaSiz neredeyse hiç emzirmemişsiniz. Ben de aptamil kullandım . Valla turp gibi maşallah oğlum. Sağlıkları yerinde olsun da ...
Herkesin duyguları yaşayış biçimi farklıdır ama bu kadarı da bana çok abartı geldi.
Uzulmeyin,siz kendinizce en dogrusunu yapmissinizdir ,anne sizsiniz cunku ve her annenin dogrusu farklidir.Çok meme istiyordu dk başi dogru duzgun yemek yemiyordu aslinda azaltmakti ama birden kestim anlamsizca cok kiziyorum kendime cok caresizim ne yapicam bilmiyorum
Benim oglum kendisi birakti. Etrafimda pek cok bebek gordum kendisi birakan,o yuzden.Ayol 22 aylik olmus daha ne emecek memeler posete döner..kendileri birakmiyor sorun orada
Valla iyimis kendi birakmissa ben sut kesen hap aldim geceleri vermedim su icirip yatirdim acmaya calisinca hayir dedim ağlardı ama uyurdu bir yerden bqslamak gerek keske hepsi kendi birakabilse abim 4 yil emmis annem bana hamile kalınca biraktirmisBenim oglum kendisi birakti. Etrafimda pek cok bebek gordum kendisi birakan,o yuzden.
Ozellikle tiksindirerek biraktirmayi dogru bulmuyorum ben. O gune kadar en cok guvendikleri sey bu meme. Guvendiginiz bir seyin nefret ettirilerek elinizden alinmasi hos degil.
Ben de 4 sene emzirdim. 3,5 yasinda krese baslamisti,zaten eskisi kadar ememiyordu. 4 yasinda ben bebek degilim artik dedi ve birakti. En saglikli yontem bu bence. Ama tabii,her annenin dogrusu farklidir.Valla iyimis kendi birakmissa ben sut kesen hap aldim geceleri vermedim su icirip yatirdim acmaya calisinca hayir dedim ağlardı ama uyurdu bir yerden bqslamak gerek keske hepsi kendi birakabilse abim 4 yil emmis annem bana hamile kalınca biraktirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?