Vicdanımı susturamıyorum

Ben minik kuşumu çevresel faktörlerden iki ay falan emzirebildim hala vicdan azabı çeker kendime kızarım. Keşke birakin 22 ayı 6 ay bari emzirebilseydim diyorum. Bence 22 ay müthiş bir süre ve dediğiniz gibi yemek yemiyorsa çok dogru bir karar şuan tekrar verirseniz azaltmaya çalışırsanız mümkün değil bırakmaz çünkü yoksunluktan sonra tekrar elde edeceğini düşündüreceksiniz. Vicdan azaplık bir durum yok lütfen kararınızı değiştirmeyin daha çok kötülük edersiniz tutarsız davranışınızla . Sevgiler

Konu sahibi benim yerimde olsa napardı acaba , ben sadece 5 ay emzirdim bu kadar suçlu hissetmedim kendimi.
Ben oglumu 6 gun emzirdim sipa hastaneden eve geçince icmedi uclarida yara olmuştu sismisti ayy dedim baslarim boyle ise emmiyor yirtina yirtina agliyor ama emmiyor aptamil aldim sise sise icti doktorumda hap verdi sut gitsin diye icmedim arada emzirmeye calistim yok zamanla sut de cekildi ama kızımda 2 sene bırakmadı hicde aman oglan etmedi kiz emiyor falan die uzulmedim büyüdümu büyüdü 8 yasinda boyumu geciyor sipa 🤣

Çok abartmissiniz sanki aç kalacak daha iyi beslenecek öyle düşünün .azartarak bırakmak diye birşey yok siz bağımlı olunan birşeyi azaltarak bırakıldığını gördünüz mü mantıklı olanı yapmışsınız. ben gün olmuş unutmaya başlamıştır bile vicdan yapmayı değil neler yedirebilirim diye kafa yorun üç öğün çocuğa yemek yapmak emzirmekten çok daha zor, ve meşakatli çorbası ana yemeği yoğurdu vs her öğün ayrı çeşit 😂

Ben oglumu 6 gun emzirdim sipa hastaneden eve geçince icmedi uclarida yara olmuştu sismisti ayy dedim baslarim boyle ise emmiyor yirtina yirtina agliyor ama emmiyor aptamil aldim sise sise icti doktorumda hap verdi sut gitsin diye icmedim arada emzirmeye calistim yok zamanla sut de cekildi ama kızımda 2 sene bırakmadı hicde aman oglan etmedi kiz emiyor falan die uzulmedim büyüdümu büyüdü 8 yasinda boyumu geciyor sipa 🤣
Siz neredeyse hiç emzirmemişsiniz. Ben de aptamil kullandım . Valla turp gibi maşallah oğlum. Sağlıkları yerinde olsun da ...

Herkesin duyguları yaşayış biçimi farklıdır ama bu kadarı da bana çok abartı geldi.

Siz neredeyse hiç emzirmemişsiniz. Ben de aptamil kullandım . Valla turp gibi maşallah oğlum. Sağlıkları yerinde olsun da ...

Herkesin duyguları yaşayış biçimi farklıdır ama bu kadarı da bana çok abartı geldi.
Aynenn hiç emmedi o ilk sivi o bitti tam sut akmaya basladi birakti ..konu sahibi 22 ay emzirmis yani gayet guzel ve fazla bir sure .. kendisini çocuklarına feda eden onlarin yoluna seren annelerede ayri sinir oluyorum yahu sagligi yerinde ya yeter nedir bu vijdan azaplari kendini bitirmeler sizinde bir hayatiniz var bukadar abartmayin valla 5 yasinda kizim yemek yemeyince pesinde tabakla asla kosmam var bir arkadasim ayy beni bayiyo cocugun pesinden tavuk buduyla kosturuyo yee yee yeeee yahu ac olsa yer otur sen ye aaaaa

Haklısınız abarttığımında farkındayım ama keşke azaltsaydım birden kesmeseydim diye pişmanlığım var bundan dolayı yoksa bugün olmasa yarın bırakıcaktı zaten ama işte bir türlü bu alışkanlıktan kopmuş gibi hissediyorum

Çok meme istiyordu dk başi dogru duzgun yemek yemiyordu aslinda azaltmakti ama birden kestim anlamsizca cok kiziyorum kendime cok caresizim ne yapicam bilmiyorum
Uzulmeyin,siz kendinizce en dogrusunu yapmissinizdir ,anne sizsiniz cunku ve her annenin dogrusu farklidir. ♥️Bir defa kesmissiniz tekrar baslamayin derim ben.

Ayol 22 aylik olmus daha ne emecek memeler posete döner..kendileri birakmiyor sorun orada
Benim oglum kendisi birakti. Etrafimda pek cok bebek gordum kendisi birakan,o yuzden.
Ozellikle tiksindirerek biraktirmayi dogru bulmuyorum ben. O gune kadar en cok guvendikleri sey bu meme. Guvendiginiz bir seyin nefret ettirilerek elinizden alinmasi hos degil.

Geri donus yapip sonra tekrar biraktirmak daha kotu ilk gunleri atlatmissiniz zaten 22 ay emmis neyin vicdani bu tabi azaltsaniz iyi olurd ama olan olmus bol bol sarilin oynayin o zaten asacak bunu ama sizde karsisinda suclu auclu durmayin yani normal surecte zaten birakmasi gerekiyordu

Benim oglum kendisi birakti. Etrafimda pek cok bebek gordum kendisi birakan,o yuzden.
Ozellikle tiksindirerek biraktirmayi dogru bulmuyorum ben. O gune kadar en cok guvendikleri sey bu meme. Guvendiginiz bir seyin nefret ettirilerek elinizden alinmasi hos degil.
Valla iyimis kendi birakmissa ben sut kesen hap aldim geceleri vermedim su icirip yatirdim acmaya calisinca hayir dedim ağlardı ama uyurdu bir yerden bqslamak gerek keske hepsi kendi birakabilse abim 4 yil emmis annem bana hamile kalınca biraktirmis

Valla iyimis kendi birakmissa ben sut kesen hap aldim geceleri vermedim su icirip yatirdim acmaya calisinca hayir dedim ağlardı ama uyurdu bir yerden bqslamak gerek keske hepsi kendi birakabilse abim 4 yil emmis annem bana hamile kalınca biraktirmis
Ben de 4 sene emzirdim. 3,5 yasinda krese baslamisti,zaten eskisi kadar ememiyordu. 4 yasinda ben bebek degilim artik dedi ve birakti. En saglikli yontem bu bence. Ama tabii,her annenin dogrusu farklidir.

2 gün önce aynı konuyu bdvye açmıştınız, içerik Anne&Çocuk bölümüyle ilgili olduğundan taşınmıştı, yine neden bdvye açtınız?
Lütfen kurallara uyunuz.

Back