- 14 Kasım 2016
- 199
- 56
- 48
- Konu Sahibi dendendeniz
-
Çok meme istiyordu dk başi dogru duzgun yemek yemiyordu aslinda azaltmakti ama birden kestim anlamsizca cok kiziyorum kendime cok caresizim ne yapicam bilmiyorumNeden birden kestiniz,bir zorunluluk var miydi,ilac kullanimi vs gibi? Ben cocugun kendisinin birakmasi taraftariyimdir her zaman.
Birden bire aniden kestim diye çok üzülüyorum bu suçluluğu üstümden atamıyorum bugun 5 gün oldu ben hergun daha kotuyumBu kadar kendinizi üzmenize gerek yok inanın. Elbet bıraktıracaktınız . Hem daha çok yemek yemeye başladığı zaman “amannn ne abartmışım “ diyeceksiniz emin olun :)))
Evet bunu kendime soyluyorum hep ama icimde bir ses azaltarak kesseydin birden niye kestin kestin diye dusunmekten cok uzuluyorum pisman oldum boylr yaptigim icinArtık kesmissin tekrar başlamayın bence. 5 gun olmuş cocuğun alışmıştır bile. 2 yasina gelmiş zaten. Çocuğuna anne sütü kadar belki daha cok sağlıklı bir anne lazim. O yüzden takılmayı bırakıp çocuğunla güzel vakit gecir. Elbet kesecektin sütten bugün olmazsa 2 ay sonra o yüzden için rahat olsun
Elimde degil iste cok soyluyorum kendime ama yapamiyorum bir turlu o sucluluk duygusunu alismaya calisiyorumGeçen günde yazmıştım size.
Oyuncak değil bu bırakmışsınız artık tekrar vermeyin çocuğa doğanın kanunu buda sonuçta. Artık bi akışına bırakın, rahatlayın ...
Bunu da dusunuyorum bu sefer daha kotu olur mu diye iyice alt ust oldumGece uyumadan verin gitsin bence...bebeğe de söyleyin bu şekilde olacağını. Bu kadar üzmeyin kendinizi. Nasıl iyi hissedecekseniz onu yapın. Yani haşa kutsal kitap kuralı değil ki bu kadar dert etmeyin. Seviyor çocuk ne yapsın...eee siz de üzülüyorsunuz ne gerek var.
Evet birden kestigim icin vicdan azabi cekiyorum niye azaltmadim neden boyle yaptim diye surekli kendimi sucluyorum bi yandan zamani gelmisti bugun olmasa yarin olacak diyorum ama ani yaptigim icin pismanligim cok buyuk vicdanim hic rahat degilKendinizi üzmeyin zamanı gelmiş zaten, bırakan çocuğa tekrar vermeye gerek yok azaltarak bıraktırsanız tabi daha güzel olurdu ama alışmıştır o tekrar hatırlatmanın anlamı yok. Bi süre sever öper sarılır sonra onuda unutacak. Kızımı 2 yaşında kestim şuan 2 buçuk yaşında arada açıyo öpüp kapatıyo. O kadar yani merak etmeyin her türlü zor olacaktı
Ayol 22 aylik olmus daha ne emecek memeler posete döner..kendileri birakmiyor sorun oradaNeden birden kestiniz,bir zorunluluk var miydi,ilac kullanimi vs gibi? Ben cocugun kendisinin birakmasi taraftariyimdir her zaman.
Ya yazık değil mi size...nesi kötü olacak. 2-3 ay da gece emer çocuk da siz de psikolojik olarak rahatlarsınız.Bunu da dusunuyorum bu sefer daha kotu olur mu diye iyice alt ust oldumbu kadar zorlanacagimi hic dusunmemistim etrafjmdan kimsede bahsetmedi boyle biseyden mahvoldum
Amann amma abartmissiniz bir anne olarak cocugunuza iyi davraniyor ve annelik sorumluluklarını yerine getiriyor ve karsiliksiz seviyorsaniz bu yeterlidir 2 yil emmis bence yeter doktorlar bile 6 ay yeterli diyor ...uzmeyin kendiniziEvet birden kestigim icin vicdan azabi cekiyorum niye azaltmadim neden boyle yaptim diye surekli kendimi sucluyorum bi yandan zamani gelmisti bugun olmasa yarin olacak diyorum ama ani yaptigim icin pismanligim cok buyuk vicdanim hic rahat degil
Ay gercekten amma abartmis yahu bende 2 yil emzirdim kizimi birakmiyordu yakami ayy kendisi acip yapisiyordu bende birden biraktim geceleri biraz zorlandi ama unutmasi 1 haftayi bulmadi daha iyi yemek yemeye basladi cunku yemegi beğenmeyince memeye yapisirdi ..kilosuda yerine geldi falan eninde sonunda birakacakti zatenYa yazık değil mi size...nesi kötü olacak. 2-3 ay da gece emer çocuk da siz de psikolojik olarak rahatlarsınız.
Eskiden anneannemler zamanı ekmek yok geçim yok çocuklar 5-6 yasına kadar tadımlık emiyorlarmış dişler inci gibi oluyorRahat olun üzülmeyin. Konusun çocukla...Bu gece meme partisi var deyin. Sarılın koklayın gecin yatağa verin memeyi kolunuzda uyusun.
Geçen günde okumuştum konunuzu.Birden bire aniden kestim diye çok üzülüyorum bu suçluluğu üstümden atamıyorum bugun 5 gün oldu ben hergun daha kotuyum
Konu sahibi benim yerimde olsa napardı acaba , ben sadece 5 ay emzirdim bu kadar suçlu hissetmedim kendimi.Ay gercekten amma abartmis yahu bende 2 yil emzirdim kizimi birakmiyordu yakami ayy kendisi acip yapisiyordu bende birden biraktim geceleri biraz zorlandi ama unutmasi 1 haftayi bulmadi daha iyi yemek yemeye basladi cunku yemegi beğenmeyince memeye yapisirdi ..kilosuda yerine geldi falan eninde sonunda birakacakti zaten
Destek alın bence aşamıyorsunuz belli ...Elimde degil iste cok soyluyorum kendime ama yapamiyorum bir turlu o sucluluk duygusunu alismaya calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?