• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdan mı yoksa duygular mı ?

Vicdan mı duygular mı ?

• Vicdan

OY: 2 66,7%
  • Duygular

OY: 1 33,3%

• Ankete Katılan
    3

pembedunya35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
72
36
3
29
Bir ilişkim vardı yaklaşık 2 yıl sürdü. Ama bu iki yıl içinde nasıl yığrandığmı bir ben biliyorum. yalanlarını yakaladım. bana uyuduğunu söyledği saatlerde internet sitelerinden kızlarla konuşmalarını yakaladım hatta kızlarla görüntülü konuşmalarını yakaladım. ikimiz de üni deydik aramızdaki mesafe 14 saatti. ama 2 haftada bir kız olmama rağmen hep ben gittim onun yanına. o bi kere bile gelmedi.aileler de pek uymuyordu zaten birbirlerine. Bunların hepsini geçtim. 4 ay önce falan bitane psikopat dadanmıştı benden 10 yaş büyüktü. evinin her yerinde kara kalem resimlerim vardı biz evitaşıdığımızda eski evimize gidip bana video falan atmıştı özlemişsindir evini falan diye. ben bunu 2 yıl ilişki yaşadığım insana söylediğimde hiç bi tepki vermedi. hiç bişey ya. böyle bi ilişki olunca da yavaş yavaş bitti sevgim. şimdi yeni biriyle tanıştım 4 5 aydır. ailemin bildiği biri. ve şimdiye kadar kimseden görmediğim değeri veriyor bana. ama 2 yıllık bi ilişki bi yandan. vicdanım rahat olmalı mı ?

ya bu adam sana o kadar şey yaşatmış
aldatıldığını öğrenip hala devam etmişsin
kusura bakma da kendin kaşınmışsın
bırak eskiyi artık
eskiyi unutmayacaksan da bu yeniden ayrıl onun ne günahı var

Tabiki olmalı. Adam sana hiç değer vermemiş ki. Def et gitsin. Seni mutsuz eden birine karşı ne vicdanı. Kızlarla yazışmalar yok efendim örmeye gelmemeler vb. Ama 14 saat yola onu görmeye gitmekte hatalisin. Adam değer vermez tabi ayağına giden var nasılsa.

pardon tam anlayamadım burda tam olarak hangi vicdandan bahsediyoruz?? Sizi aldatan kişiye karşı hissediyo olduğunuzdan mı?? Yoksa onun sizi aldattığı için onun zerre kadar hissetmediği vicdandan mı???

Anketi niye olusturdun anlamadim ben aldatılan kadınları anlamıyorum hala vidanın mı rahat degil .hata yaptıgını mı düşüyorsün . burada konu acmanda belli .. Neyse herkesten önce kendini sevmeli insan kendini yıpratmamalı bir ilişki icin evlilik icin olsa bile .. Onun sana deger vermedigini duşunuyorsan gittigin yoldan devam et

Az değer verin kendinize ya birazcık. Gencecik güzel güzel egitimli kizlar bu odunlarin ellerinde ne hale geliyor hayret.

Tabiki olmalı. Adam sana hiç değer vermemiş ki. Def et gitsin. Seni mutsuz eden birine karşı ne vicdanı. Kızlarla yazışmalar yok efendim örmeye gelmemeler vb. Ama 14 saat yola onu görmeye gitmekte hatalisin. Adam değer vermez tabi ayağına giden var nasılsa.
Onun dersini aldım zaten :)))

Bir ilişkim vardı yaklaşık 2 yıl sürdü. Ama bu iki yıl içinde nasıl yığrandığmı bir ben biliyorum. yalanlarını yakaladım. bana uyuduğunu söyledği saatlerde internet sitelerinden kızlarla konuşmalarını yakaladım hatta kızlarla görüntülü konuşmalarını yakaladım. ikimiz de üni deydik aramızdaki mesafe 14 saatti. ama 2 haftada bir kız olmama rağmen hep ben gittim onun yanına. o bi kere bile gelmedi.aileler de pek uymuyordu zaten birbirlerine. Bunların hepsini geçtim. 4 ay önce falan bitane psikopat dadanmıştı benden 10 yaş büyüktü. evinin her yerinde kara kalem resimlerim vardı biz evitaşıdığımızda eski evimize gidip bana video falan atmıştı özlemişsindir evini falan diye. ben bunu 2 yıl ilişki yaşadığım insana söylediğimde hiç bi tepki vermedi. hiç bişey ya. böyle bi ilişki olunca da yavaş yavaş bitti sevgim. şimdi yeni biriyle tanıştım 4 5 aydır. ailemin bildiği biri. ve şimdiye kadar kimseden görmediğim değeri veriyor bana. ama 2 yıllık bi ilişki bi yandan. vicdanım rahat olmalı mı ?

Siz bu adamdan dün ayrılmışsınız, diğeriyle de 4 ya da 5 aydır görüşüyormuşsunuz. Şu durumda siz iki kişiyi de aldatmış oluyorsunuz.
Bence bir dalı tutmadan diğerini bırakmama alışkanlığı çok mantıklı değil.
İki yıl boyunca sıkıntılı bir ilişki yaşamışsınız, biraz kendi kendinize kalın, kafanızı dinleyin. Üniversite öğrencisiymişsiniz, kendinize, geleceğinize odaklanın bir süre. Size değer veren birini aramak çok akıllıca değil, siz kendinize değer verin, kendi değerinize sahip çıkın, zaten kendiliğinden doğru ilişkiyi bulursunuz.

Back