vicdan azabı

rmntkkomedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
31
1
merhaba kızlar bundan 2 ay önce ilişkimi bitirdim çok sevmiştim ama bi o kadarda kızgındım ve onu allaha havale ettim biz ayrıldıktan sonra belini kırdığını öğrendim ve dün ilk defa beni aradı ahların tutuyor dedi bende ben seni allaha havale ettim dedim biliyorum beni affetmiceksin ama özür dilerim çok üzgünüm dedi bende ben mutlu olamadığım sürece sende mutlu olamıcaksın allah büyük elbet elime düşersin bigün dedim telefonu kapattık sanki hiç aylar sonra konuşuyor gibi değildik.bugün arabasıyla kaza yaptığını öğrendim ucurumdan yuvarlanmış kendimi çok suçlu hissediyorum napmalıyım sizce ?

Ah tutsa suan bir suru insanin basina cok kotu seyler gelirdi. Etraf kotu insanlarla dolu.
Bu suclar sevgiliden ayrilmaktan daha buyuk ustelik bunun cinayeti var, baskasinin malina zarar verme var, cinayet, tecavuz... liste uzun.
Bence birbirimize hakkimiz geciyorsa bunun yeri bu dunya degil. Oteki tarafa kalmis bir durum.
Eski sevgiliniz kaza sonucu belini kirmis bu kadar insaniz basimiza her sey gelir.

Arayip hakkinizi helal edin
Hepimiz insanız aynısı bizimde başımızdan geçebilir

Başına gelen her kötü şeyi kendinizden bilmeyin bence. Bu şey gibi; başa iyi bişey gelince Allahın sevdiği kuluyum, kötü bişey gelince sınav işte. eee iyi bişey gelince sevdiği kuluydun kötü bişey gelince sevmediği kulu olman lazımdı ama... gibi bişey... Karışık oldu sanki; ama çok içiniz rahatsızsa affedin gitsin. en büyük huzur kalpten bağışlayıp yola devam etmektir. e malum sizde çocuğun başına gelen her kötü şeyde kendiniz suçlayacaksınız gibi duruyor, o zaman affedin.

Belini kirmasi da en fazla bir buçuk ay falandir. beli ne ara iyileşmis de simdi de arabayla uçuruma yuvarlanmis yahu.

Sirf sizden ayrildi diye bu kadar kaza yapmamistir herhalde illaki ah ettiginden degildir. Mutsuz falan olsa terkedilse neyse hadi ah diyelim de. Bunu ah'a bağlamak saçma biraz.

Eski erkek arkadasiniz basina gelenleri sizin ahlara bağlamış bile, burdaki yorumlarda ahdır degildir hükümleri veriledursun.
Siz de Allah'a havale etmissiniz, beddua etmemissiniz.
Bu dunyada cikmaz ahirete kalir diye bir kesinlik yok, bu Allah'in bilecegi bir sey, kimininki bu dunyada cikar eger sansliysa, kimininki ahirete kalir.
Siz yine de her seyi kendinize baglamayin ama. Belki sonra gereksiz yere vicdan azabi cekersiniz. Haber almayin mesela, yapabiliyorsaniz da affedin.

Ne yapmalıyım derken? Tatlım bedduaların öldürmüyor demekki fazla zorlama istersen evet kimsenin yaptıgı kimsenin yanına kalmaz diye bişeye bende inanıyorum ama bu emin ol o Türden bişey değil. Ah alanlar hemen ölüp sakat kalsaydı oooo

her beddua ile bel bukulse kimse dogrulamazdi vesselam ....

bu kadar ustlenmeyin bu olaylari derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…