- Konu Sahibi HulyaGulsah
Çoğunuz artık biliyorki, küçücük bir bebeğim var ve ben artık o küçücük meleğimi emziremiyorum.
Benim sinirsel bir alerjim var sıkıntı stres yaptığımda kollarımda ve bacaklarımda benek benek birşeyler çıkıyor kaşıdıkca bütün vücuduma yayılıyor.
Ve bir hafta önce bir baktım bebeğimin heryeri kabarmış kızarmış ağlıyor yavrum durmuyor, hemen hastaneye gittik benden dolayı olduğunu söylediler benim alerjilerim emzirdiğim için ona geçiyormuş emzirmekte ne emzirmek doymuyordu bebeğim her saat başı emziriyordum göğsüm dolmuyordu aç kalıyordu bebeğim doktorumuz ve çevremizdekiler anne sütüne keçi sütünün eş değer olduğunu söyledi artık günü birlik sağılmış taze keçi sütü alıyorum kızıma emzirmiyorum ve bir haftada komple sütüm çekildi göğüs uçlarım kendi rengine döndü uçları kapandı![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Kayınvalidemlerle yaşıyorum, sağlık olsun kızım üzülme sen ben sağlıklı bakarım kızımıza dedi.
Ama ben hala vicdan azabı çekiyorum 6 ay emzirseydim bari..
Benim sinirsel bir alerjim var sıkıntı stres yaptığımda kollarımda ve bacaklarımda benek benek birşeyler çıkıyor kaşıdıkca bütün vücuduma yayılıyor.
Ve bir hafta önce bir baktım bebeğimin heryeri kabarmış kızarmış ağlıyor yavrum durmuyor, hemen hastaneye gittik benden dolayı olduğunu söylediler benim alerjilerim emzirdiğim için ona geçiyormuş emzirmekte ne emzirmek doymuyordu bebeğim her saat başı emziriyordum göğsüm dolmuyordu aç kalıyordu bebeğim doktorumuz ve çevremizdekiler anne sütüne keçi sütünün eş değer olduğunu söyledi artık günü birlik sağılmış taze keçi sütü alıyorum kızıma emzirmiyorum ve bir haftada komple sütüm çekildi göğüs uçlarım kendi rengine döndü uçları kapandı
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Kayınvalidemlerle yaşıyorum, sağlık olsun kızım üzülme sen ben sağlıklı bakarım kızımıza dedi.
Ama ben hala vicdan azabı çekiyorum 6 ay emzirseydim bari..
Son düzenleme: