- Konu Sahibi Milenamila
Nereden başlasam bilemiyorum sadece derdimi yazmak istedim. Ben çok kötü bir anneyim. Bebeğimi koronanın ilk zamanlarında doğurdum annem babam gelemedi tek başıma büyüttüm kolik gaz sancıları uykusuz geceler yardım etmeyen koca. 2 seneye yaklaştı çok zorlanıyorum her gün ağlıyorum ve lanet olsun günde 5 -6 sigara içiyorum ve beni emiyor ben çok kötüyüm bırakamıyorum deniyorum defalarca denedim olmuyor. Parka götüremiyorum çocuklarla oynayamıyor. Tüm hayatı evde ve günde 2 kere gezdiğimiz sokaklar kediler... Yemek seçiyor kahvaltı etmiyor aç olsa da yemiyor inadından.. çok yorulmadığı için zor uyuyor. Ekmek yemiyor çorba içmiyor sebze yemiyor. Bazen tek istediğim nolur çorbasını ekmeğini yese oluyor. Hiperaktif boyutunda hareketli hep oyun uyduruyorum ama o çok mutlu bir bebek vurmak asla bir yana asla bağırmam bile ama ben delirmek üzereyim vicdanım bir yandan ev işleri sürekli yeni yemek denemeleri başarısızlıklar ağlamalar aldığım veremediğim kilolar online dersler evde hapislikler uzaklaşan koca saçını bile boyamaya vakti olmayan sigarasında çare arayan ben kahretsin