Selülit Vibro Shape Kullananların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
zorluzorro yazdıklarının hepsine katılıyorum çok akıllıca bence de buişin tek çözüm yolu budur arkadaşlara duyuyrulur

ya bende alamyı düşünüyorum kzlar ama çoğu kişi hemen bozuldunu ileri sürüyo.offfffff ..

ben alalı 1yılı gecti öyle kenarda durdu kaldı şuan sürekli mekik cekiyorum bu topic görünce dedim cıkartıyım bari boşuna durcagına calışsında bi işe yarasın aldıgım zaman kulanamadım sonradan hamile oldugumu ögrendim dogum sezeryan falan derken kulanma vakti geldii sagolun kızlar bakalım benimde karnımın toplanması gerek

Bende alalı bir yıl oluyor kilo bunalımına girince çıkartıyorum bir hafta kullanıp gene atıyorum kenara ama bu sefer kararlıyım sıkı bir diyet ve egzersizlerle birlikte kullanacağım.Kiloyu tam bilmiyorum ama selilüte iyi geldiğini gördüm..

AYY KULLANMA SAKIN O ZMAN.ALLAH KORUSUNN DÜŞER FARKETMEZSİN YAZIK OLUR BEBİŞEEE.KİLO ONUN CANINDAN ÖNEMLİ DĞEİL YAA.YAPMA BENCE DOĞUMDAN SONRAA TİTRET İSTEDİĞİN KADAR:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

Ya ben 3-4 gündür kullanıyorum günde 2 defa ama yemekten öncemi kullanmalı yoksa yemekten sonramı bilemedim. Kullanım kılavuzu falanda nerde bilmiyorum 1 yıl falan oluyor alalı kaybetmişim. Kullanan arkadaşlar siz nasıl kullanıyorsunuz..

bir ara düzenli olarak kullandım. düzenli dediğim toplamda 15 gün..bel ve basen bölgesinde. extra hiçbir şey de yapmadım. ve gözle görülür incelme oldu. pantolonlar bol gelmeye başlamıştı resmen.

bu vibro shape o kadar çok isimle varki hangisi iyi anlamadım
sizlerin tavsiye ettiğiniz bir çeşidi varmı motoru güçlü olan

kıslar ben günlerdir vibro shape zayıflama kemeri,acura zayıflama kemeri ve relax&tone masaj aleti arasında gidip geliyodum.her yazılanı okudum,arkadaşlara mesajlar attım baktım işin içinden çıkamıcam hemen karar alıp siparişimi verdim.amacım basen ve popo bölümümdeki yağlar ve ileri derecedeki selülitlerimden kurtulmak..vibroshape i kullanmaya başlarım sanırım yarın..relax olanından aldım sonum hayrola ...kaydirigubbakcemile2

hey bu yorum ve buna benzeyen yorumlarrın aynıları satıs sitesindede baska isimlerle aynen yazılmıs.hikaye yani bu yorumlar.bilginize

bu yorumun aynısı vibro shapenin bir sitesindede var :S

kızlar vibro shapenin kendi sitesinde fiyatı 69 tl ama diğer sitelerde relax ve cosfer adında 50-55 tl ye satılıyor sizce diğerleri çakmaları mıdır.?bunda bir bit yeniği var sanki sizce hangisini almalıyım.?

kızlar merhaba . bende aldım bu aletten . yalnız ilk başta adaptörü ac adaptörü değildi 2dk çalıştı durdu . sora şikayeti bildirdim ac adaptörü gönderdiler 10 gün kullandım . hem titreşimli hem ısıtmalıydı benimkisi. evet işe yarıyor çok sert vuruşları var fakar dün adaptör değilde kemer bozuldu iade etmek istiyorum sanırım sahte ürün . üzerinde ıgıa yazıyor . birde hologramı var ürünün. :S kızlarr orjinal olup olmadığını nasıl anlıyosunuz nerelerden temin edebilirim beni bilgilendirirmisinizz

hic denemeyin bence paranıza yazık. denedim ve hiçbir işe yaramadı. sözde resmi satış sitesi diye kendilerini tanıtan Vibro Shape ile zahmetsiz, yorumladan zayflayn isimli firmadan bu ürünü alıp kullandım. işe yaramadığını ve geri iade etmek istediğimi söylediğim halde bana verilen cevap tuketici haklarına sikayet edin oldu.

kawai vibro shape double çift motorlu ısıtmalı masj ve incelme kemeri sizce nasıl almak istiyorum karın- basen -mide için cvp verirseniz sevinirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…