Veteriner hekim

bildirim gelcek sanıyorum ya görmedim kusura bakma ya 3e gectim bu sene konyadayım :)

Sorun değil dersler zor mu zor olduğunu biliyorum ama ben sınavdan 2-3 gün önce çalışmaya başlıyorum yetiyor diyen de oldu sana göre nasıl? ve mezun olunca hemen iş bulabileceğini düşünüyor musun?

dersler bayaaa bi zor canım öyle böyle değil. mesela benim bu sene 2. dönem 11 dersim vardı ve toplamda 15 16 sinava girdim.bu sayı çok şükür alttan dersim olmamasina rağmen. çünkü sözlü sınavlar da var ve bazi derslerin sozlusunu gecemezsen yazılıya giremezsin baraj koyuyolar yani. çok yoğun gerçekten.

eger bir iki hafta onceden cok yogun calisirsan gecersin. biraz da fakulteden fakulteye değişiyor. 5 tanesi iyi diyorlar: aydin, bursa, ankara, konya, kayseri. mesela daha doguda atiyorum erzurumdaki fakultede gecme notu düşükmüş baya bizden gecmeye çalışanlar vardı yani orda okursan da pek zorlanmazsin :))

is konusu aslında is alanı çok geniş laborant bile olabilirsin hastanede yani araştırırsan görürsün :) ama suan yeni fakulteler de açıldığı için eskisi gibi olmicak diyenler var sonucta daha cok mezun olcak. bilemiyorum nasi olur ama yine de suan çoğu bölüme göre isi gayet iyi yani.

sen napiyosun suan canım lisede misin? :)

İstanbul Üniv. deyim ebelik bölümü 2. sınıfa geçtim yatay geçiş dilekçemi bugün gönderdim mustafa Kemal veterinerliğe ben doğru yapığımı düşünüyorum etrafım dan çok tepki geliyor ama ebeliği sevemedim zaten istemeyerek gitmişim güzel bir şehirde okuyim diye tepkilerden dolayı kararsızlık yaşıyorum sen memnun musun peki bölümünden

oo ben de hani meslek mi seciyon diye merak ettim :) insanın istemediği sevmediği bi bölümü okuması çok kötü anlıyorum seni tepki gelir illaki ama sonuçta okuyacak ve inşallah mesleği yapacak olan sensin.

açıkçası ben çok memnun olduğumu soyleyemem canım. seni korkutmak istemem ama pek kolay bi bölüm değil, bu zorluk sadece derslerden dolayı da değil. bu iş gerçekten çoğu mesleğe göre pis. yani sonuçta hayvanları biliyoruz akıllı canlılar degiller bulundukları ortamı çok kolay kirletiyorlar ve birsürü hayvanin gelip gittiği bi hastane de çok sık temizlenemiyor. bu yüzden bazen rahatsız edici olabiliyor. zamanla alisiyorsun tabiki ona da ama benim için hala en zor kısımlarından. yani bilmiyorum bizim okul hastane birlesik belki ayrı olsa böyle olmazdı belki senin gitcegin yerde ayridir. ders saatlerimiz de gittikce yoğunlaştı ondan da bi bezginlik oluştu tabi :))

daha başka şeyler de var tabi her mesleğin kendine göre zorlukları var böyle konuşup seni korkutmak istemem. sen zaten severek gidiyosun çok zorlanmazsin inşallah ben ugramazken bazıları klinikten çıkmıyordu diyorum nası alisiyosunuz o kokularainşallah iyi olur senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…