veteriner hekim ya da veteriner hekim adayları:)

firmus

bu dünya hepimizin!!!
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
676
2
26
Konya
neredeyse bütün mesleklere baktım ama veteriner hekim göremedim
var mı aramızda okuyan ya da çalışan_???

şuan çalışmıyorum.... iVHO ne zaman çalışan veteriner hekimlerinin arkasında durmayı başarıp patrondan yana değilde çalışandan yana olursa çalışacağım....

sen veteriner hekim misin ?

şuan çalışmıyorum.... iVHO ne zaman çalışan veteriner hekimlerinin arkasında durmayı başarıp patrondan yana değilde çalışandan yana olursa çalışacağım....

sen veteriner hekim misin ?

ben tercih ettim tatlım
puanım yetiyor genel olarak yalnız şuan için okuyacağım il belli değil:)
mezun olalı kaç yıl oldu?
tatlım bana genel olarakte bilgi verir misin internette çok yalın anlatılıyor
okuması çalışması iş bulma olasılığı_?

iş bulma şansın var 1000-1500 tlye çalışırsan.Ama öyle böyle değil ...sabah 9 akşam 21:00
temizlik sana ait şimdiki aklımla asla asla yazmaz okumazdım.bak onun yerine zihinsel engelliler ögretmenliğini yaz...tm den alıyor 4000 ila 5000 arası maaşı var ve bizim kadarda okumuyor. Morelini bozmak istemezdim ama bir cerrah kadar ince iş yapıyorsun ve sana deger verilmiyor.işsiz çok veteriner hekim var... bu sorunlarıda insanlar dile getirmek istemezler... umarım sen şanslı olursun

yaa ne kadar moralim bozuldu çok araştırmıştım ama
yanlış tercih olmasın diye kpss düşünüyordum
ben devlette atanması nasıl

yaa ne kadar moralim bozuldu çok araştırmıştım ama
yanlış tercih olmasın diye kpss düşünüyordum
ben devlette atanması nasıl

devlet zor çünki aynı dönemde binlerce katılan var... Her sene tüm fakültelerden kaç vet.mezun oluyor?
Devlete alınanlara bak birde.... Bence iyi düşün

bende varım bütün tercihlerimi bu bölümü yazarak geldim.eğitimi zor,yıpratıcı ama zevkli yine de. %96 iş oranı olan meslek bizim hocalarımızın dediğine göre ama iyi ama kötü.bu arada veteriner fakültesi kolay kazanılan zor bitirilen bir bölüm demişlerdi de inanmamıştım hakkında hayırlısı olsun =)

bende tercihlerimin tamamını bu bölüm üzerine yaptım:)
iş imkanının bende çok olduğunu duymuştum
saol canım çok tşk ederim okuyor musun sen_;_?

devlet zor çünki aynı dönemde binlerce katılan var... Her sene tüm fakültelerden kaç vet.mezun oluyor?
Devlete alınanlara bak birde.... Bence iyi düşün

canım o kadar çok veteriner fakültesi yok ki ama
17 tane mi neydi hatırladığım öyle çok yeni de açılmıyor
ilk defa senden kötü birşeyler duyuyorum veterinerlik adına

evet olma ihtimali yüksek gelirsen yardımcı olurum sonuçlar ne zaman açıklanıyodu ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…