Veteriner Hekim Eşleri

axsxina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
1.133
18
merhaba arkadaşlar
ben de bir veteriner hekim eşiyim.
aranızda bana katılacak olan var mı?

haydi sohbet başlasın :içelim:

Benim Esim Degil Ama Askim Veteriner Olucak Allahin Izniyle Su An Okuyor Ankarada Sinavlari Var Okul Bitince Evlenmeyi Düsünüyoruz Onu Cok Seviyorumm

Benim Esim Degil Ama Askim Veteriner Olucak Allahin Izniyle Su An Okuyor Ankarada Sinavlari Var Okul Bitince Evlenmeyi Düsünüyoruz Onu Cok Seviyorumm

oh sonunda varmış biri.
benim eşim de ankara mezunu, ama eski mezunlardan
inşallah sevgilin okulunu bitirince hemen iş sahibi olur, siz de çabucak kavuşursunuz birbirinize.

merhaba benim esimde veteriner suan okuyo istanbulda ama subatta bitiyo insallah benim kayimpederimde veteriner ailecek gidiyo bakalim nereye kadar kizim var 4 yasinda veteriner olucam diyo simdiden sevgileryerimseniben

merhaba ünzile hadi hayırlısıyla bitirsin okulunu eşin. Çok zor bir meslek heleki kırsal kesimde çalışanlar için şimdilerde birde zehirli kene olayımız çıktı ödüm kopuyo valla. 2 yıl önce eşimin üzerinde yakalamıştım zehirli keneyi neyseki daha ısıramamıştı. sizlerin başına böyle tehlikeler gelmemesi dileklerimle.

uzun zamandır bakmıyordum buraya, çoğalmışız ne güzel, ben de tekim zannediyordum,
benim eşim azcık benden yüz bulsa evi hayvanlarla dolduracak, Allahtan ikimiz de çalışıyoruz da hayvanlar bakımsız kalır diye geçiştiriyoruz şu an.

sizin hayvanınız var mı evlerinizde?

Eşim evde kedi beslemeyi çok istiyor fakat ben evde hayvan beslemeye karşıyım hele bide hamileyken karnındaki bebeğininde oluşan kistin, doğumdan sora alındığı zaman içinden kuş tüyü çıkan yakınımın başına gelenleri gördükten sora.

Eşim evde kedi beslemeyi çok istiyor fakat ben evde hayvan beslemeye karşıyım hele bide hamileyken karnındaki bebeğininde oluşan kistin, doğumdan sora alındığı zaman içinden kuş tüyü çıkan yakınımın başına gelenleri gördükten sora.

aaaaaaaa içinden kuş tüyü mü çıktı? Allah Allah! neler duyacağız daha :uhm:

Evet kuş tüyü çıktıktı. Hemde daha bebek anne karnında olduğu halde bebeğin içine yerleşmiş tüy kist oluşturmuş. Doğduktan sora ameliyatla alındı.

Benim eşim de veteriner hekim aynı zaman da eğitimcilik yapıyor istanbul mezunu....

selam arkadaşlar eşlerinize bir sorum olcak. benim bir kedim var 2 gündür boynuyla çenesi arasında bir şişlik var. bugun dahada büyümüş yag bezesı gıbı bişey ne olabilir. Benim için bir sorabilirmisiniz sorun ne olabılır? :KK43: şimdiden teşekkürler.

selam arkadaşlar benim nişanlımda veteriner.mayısta da kocam olacak inşallah.antalyada bi hayvan hastanesinde veterinerlik yapıyo.akdeniz üniv.mezunu 2 senelik veteriner daha ama çok pişman bu işi seçtiğine.kendini bilmez hasta sahipleriyle uğraşmak zorunda kalıyo sürekli.iş imkanıda kısıtlı ve kendi kliniğini açana kadarda pek rahat edecek gibi görünmüyor.

merhaba canlar benım de eşim veteriner
hayallerımın meslegıydı ama ben ogretmen oldum:)
en ıyısı veterıner koca bulmak dıye dusundum:p
klinikten hıc cıkmıyorum desem yerıdır

benimde badem gözlüm veteriner
sözleşmeli subaylık sınavını kazandı
veteriner sınıfında subay olacak
veterinerlik gerçekten zor

bende veteriner hekim eşiyim kızlar eşim hayvanları çok sever ama evde beslemeye karşı:asigim:

X