• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vesvese mi

bayanmutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
98
1
46
Sakarya
merhabalar
yaklaşık 6 aydır falan tedavi görüyorum.yaygın anksiyete bozukluğu için.sürekli kötü bir şeyler olacakmış gibi geliyo,korkuyorum her şeyden.ilaç kullanmaya başlayalı epey rahatladım ama şimdide başka bir konuda sıkıntı yaşıyorum.en sevdiğim insanlar hakkında bazen istemeden sinirle anlatmamam gereken şeyler söylüyorum.yanlış anlamıyan küfür falan tarzı değil ama kırılacağı şeyler.sonrada oturup vicdan azabı çekiyorum ben bunu neden dedim ne gerek vardı duyarsa çok üzülür diyorum.gidip ben desem anne abla vs. ben siz için şöyle şöyle dedim diye bu seferde onlar bana küsecekler.demesemde ikiyüzlü gibi oluyorum.
sanırım ben kötü kalpli bir insan oldum:(

ilaçlarını kullanman güzel faydasını da görmüşsün zaten sakın doktorun bırak demeden bırakayım deme :)
bende sinirlenince sevdiklerim hakkında istemedğim şeyler söyleyebiliyorum bu bizi kötü kalpli yapmaz bu öfkemizden kaynaklanan bir durum ve öfke geçince düşünceler de geçer kendini kötü hissetme sen iyi birisin :)

merhabalar
yaklaşık 6 aydır falan tedavi görüyorum.yaygın anksiyete bozukluğu için.sürekli kötü bir şeyler olacakmış gibi geliyo,korkuyorum her şeyden.ilaç kullanmaya başlayalı epey rahatladım ama şimdide başka bir konuda sıkıntı yaşıyorum.en sevdiğim insanlar hakkında bazen istemeden sinirle anlatmamam gereken şeyler söylüyorum.yanlış anlamıyan küfür falan tarzı değil ama kırılacağı şeyler.sonrada oturup vicdan azabı çekiyorum ben bunu neden dedim ne gerek vardı duyarsa çok üzülür diyorum.gidip ben desem anne abla vs. ben siz için şöyle şöyle dedim diye bu seferde onlar bana küsecekler.demesemde ikiyüzlü gibi oluyorum.
sanırım ben kötü kalpli bir insan oldum:(

Elbette ki hayır, tabii ki kötü kalpli bir insan olmadınız. Anlattıklarınız da kaygı. İlaçlarınıza düzenli devam edin. Bunun yanı sıra bir psikologa da başvurarak bir süre düzenli psikoterapi alın. Zaman zaman oluşan bu tarz sıkıntılarınızı çok daha kolay aşmanızı sağlar.

Back