Merhaba arkadaşlar vestiyer yaptıracağım evime sizce kapalı mı olsa daha iyi olur açık mı ben alt üstü kapalı ortası açık askılıklı olanlardan yapalım diyorum mobilyacı kapalı sürgülü yapalım diyor sizce nasıl olmalı herşeye karar verdik sadece vestiyer kaldı bana fikir verin lütfen acil hafta sonu kararlaştıracağız artık ((
Kapalı olursa daha şık ve düzenli durur..
İç raf ve askıları ihtiyaçlarınıza göre yaptırırsınız..
Kaç bölmeli olacak,ölçüleri nedir bilmiyorum ama kapaklara ayna taktırabilirsiniz..
arakorya vestiyerini çok beğendim.ben de bu ara vestiyer modeli arayışı içindeyim ancak.içi de önemli benim için.içi nasıl vestiyerinin.kullanımından memnun musun.ayrıca ne kadara maloldu size.
arakorya vestiyerini çok beğendim.ben de bu ara vestiyer modeli arayışı içindeyim ancak.içi de önemli benim için.içi nasıl vestiyerinin.kullanımından memnun musun.ayrıca ne kadara maloldu size.
Sol kapakta;zeminden tavana kadar raf var, ayakkabıları kutularıyla sakladığım için raf ölçüleri ona göre yaptırdım,ihtiyaca göre ölçüler değişebilir.
Sağ kapak; en üstte 2 ayakkabı kutusu üst üste sığabilecek şekilde tek raf var,en altta terlikler için 2 raf var,
bu raflar arasında kalan bölüme de montları asabileceğim askılar var..
Bu kadar..
Maliyet için bir şey söyleyemem çünkü marangozla,mutfak,banyolar,vestiyer,yatak odaları,çalışma odam,tv sehbası olarak anlaştık :26: