Çamaşır ve Kurutma Makineleri Vestel kurutmalı çamaşır makinası

Meleklerim3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
58
15
98
41
Merhaba arkadaşlar aranızda Vestel kurutmalı çamaşır makinası kullanan varmıı yada bir bilgisi oln lütfen yardım edin kafam karışık alıp almama konusunda

Kurutmali alma bence ayri al, ben de cok arasitirdim , ama kurutmalilar pek iyi degil diye sonucta sade kurutma aldik, bosh wty86800 tavsiye ederim

Kurutmali alma bence ayri al, ben de cok arasitirdim , ama kurutmalilar pek iyi degil diye sonucta sade kurutma aldik, bosh wty86800 tavsiye ederim
Cevabın için teşekkür edrim bnmde çok tereddütlerim vardı ama biraz düşünelim derken eşim sipariş vermiş satıcı samimi arkadaşı sorun yok fln deyince kafasına yatmış artık kullanıp görücez

Kullanıcıdan kullanıcaya fark gösterir elbet ama yengem kullanmıştı, Vestel marka ama modelini bilemiyorum.
Hem kurutma hem yıkama olduğu için pek randıman alamadı.
sebebini bilemiyorum, yanlış program seçimi olabilir, kullanım hatası olabilir, beklenti yüksekliği olabilir ama çıkan çamaşırları tekrar asacaksam ne gerek var onca saat hem yıkatmasını, hem kurumasını beklemeye diyordu...

Kullanıcıdan kullanıcaya fark gösterir elbet ama yengem kullanmıştı, Vestel marka ama modelini bilemiyorum.
Hem kurutma hem yıkama olduğu için pek randıman alamadı.
sebebini bilemiyorum, yanlış program seçimi olabilir, kullanım hatası olabilir, beklenti yüksekliği olabilir ama çıkan çamaşırları tekrar asacaksam ne gerek var onca saat hem yıkatmasını, hem kurumasını beklemeye diyordu...
Daha öncede belirttiğim gibi eşim almış bn araştırırken o mu bumu diye :) ama kurutmasıyla alakalı hiçbir sorun yaşamadım henüz tabi daha 1 aydır kullanıyorum ama makinadan çıkarıp katlayıp dolaba kaldırıyorum :KK51:

Birde araştırırken çoğu kurutma makinasını kırıştırıyor diye de okumuştum ama kırıştırmadan ziyade daha çok hafif ütülü gibi bile çıkıyor

Daha öncede belirttiğim gibi eşim almış bn araştırırken o mu bumu diye :) ama kurutmasıyla alakalı hiçbir sorun yaşamadım henüz tabi daha 1 aydır kullanıyorum ama makinadan çıkarıp katlayıp dolaba kaldırıyorum :KK51:
cevap için teşekkür ederim, ben de sen soğutmak istemem, ben kullanmadım, ve kullanıcıdan kullanıcıya fark gösterir diye de ekleme yapmak istedim. çünkü yeni teknoloji bir makinanın kurutma yapmaması program tercihinden veya doluluk orarnından kaynaklandıği kanısındayım ( belki de hiç kullanmadığım için bana öyle geliyor :) )

sen memnunsan sorun değil elbette ;)

cevap için teşekkür ederim, ben de sen soğutmak istemem, ben kullanmadım, ve kullanıcıdan kullanıcıya fark gösterir diye de ekleme yapmak istedim. çünkü yeni teknoloji bir makinanın kurutma yapmaması program tercihinden veya doluluk orarnından kaynaklandıği kanısındayım ( belki de hiç kullanmadığım için bana öyle geliyor :) )

sen memnunsan sorun değil elbette :KK66:

Zate

sen memnunsan sorun değil elbette :KK66:
zaten öyle bir teknoloji yapmışlarki fazla çamaşır koyarsan ötüyor uyarı veriyor çok dolu olunca kurutma saatleri epey uzuyor :cool:

merhaba bende kurutmalı çamaşır makinası bakıyorum siz memnun kaldınız mı
artıları eksileri nelerdir
kaç saatte kurutuyor birde kıyafetlerde kırışma yada çekmeye neden oluyor mu
faturanıza ne kadar yansıdı
çok soru sordum kusura bakmayın:KK22:

Asma derdimin kalkması bnm için çok büyük bir avantaj :) şuan için bir sorun yok özellikle çoraplar çekiyor ama giyince eski haline geliyor :) diğer şeylerde pek olmuyor bu sanırım birazda kıyafetlerin içeriği ile alakalı birtane eteğim vardı oda çekmiş kurutma işlemi en az 2 saat ten başlıyor zaten kendi belirliyor 6 kilo yıka kurut programını kullanıyorum hep ben oda çamaşırına göre değişiyor 3.30 4.30 saat sürüyor ben genelde gece açıyorum a sınıfı makina ama fatura için bişey söyleyemeyeceğim çünkü tam emin olmadan bişey yazmak istemem biraz artı var ama kombi kaplı bu ay belli olur çünkü kışın genelde faturam 20 -25 arası yükselir. Kurutma işlemin bitince hemn çıkartırsan eğer karışma olmuyor hatta ütülü gibi oluyor kıyafetler tabi bnm gibi çocuklardan fırsat bulamayanlar yandı çünkü çok kalınca malum ısıdan kaynaklı kırışıyor

2013 yılında Vestel Kurutmalı makina aldım. Kapak kilidi kısa devre yaptı ve elektronik kartı lcd göstergesi yandı. Servis bunları değiştirdi. Yeni taktıkları da yandı. Daha sonra yine değiştrdiler makina geldi kurutma kartı çalışmıyordu bu seferde. 1 ay boyunca süründüm. Vestel ürünün arkasında da durmuyor. 20 iş günün de makinayı yapamadı beni de mağdur etti. Evdeki tüm eşyalarımı vestel den almama rağmen müşteri memnuniyeti sıfır. Kesinlikle ilgilenmiyorlar. Vestel pişmanlıktır. Kesinlikle almayın.

Arkadaşlar kesinlikle yıkama grubunda Vestel, Arçelik vs önermem. Bosch-Siemens ve Profilo aynı fabrikada üretilir ve Profilo bunlara nazaran daha uygun fiyatla satılır. Bakmanızı öneririm. Ayrıca AEG ve Electrolux'ün de kurutmalı makineleri çok iyidir.

Back
X