- 12 Aralık 2014
- 58
- 15
- 98
- 41
- Konu Sahibi Meleklerim3
Merhaba arkadaşlar aranızda Vestel kurutmalı çamaşır makinası kullanan varmıı yada bir bilgisi oln lütfen yardım edin kafam karışık alıp almama konusunda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevabın için teşekkür edrim bnmde çok tereddütlerim vardı ama biraz düşünelim derken eşim sipariş vermiş satıcı samimi arkadaşı sorun yok fln deyince kafasına yatmış artık kullanıp görücezKurutmali alma bence ayri al, ben de cok arasitirdim , ama kurutmalilar pek iyi degil diye sonucta sade kurutma aldik, bosh wty86800 tavsiye ederim
Daha öncede belirttiğim gibi eşim almış bn araştırırken o mu bumu diye :) ama kurutmasıyla alakalı hiçbir sorun yaşamadım henüz tabi daha 1 aydır kullanıyorum ama makinadan çıkarıp katlayıp dolaba kaldırıyorumKullanıcıdan kullanıcaya fark gösterir elbet ama yengem kullanmıştı, Vestel marka ama modelini bilemiyorum.
Hem kurutma hem yıkama olduğu için pek randıman alamadı.
sebebini bilemiyorum, yanlış program seçimi olabilir, kullanım hatası olabilir, beklenti yüksekliği olabilir ama çıkan çamaşırları tekrar asacaksam ne gerek var onca saat hem yıkatmasını, hem kurumasını beklemeye diyordu...
cevap için teşekkür ederim, ben de sen soğutmak istemem, ben kullanmadım, ve kullanıcıdan kullanıcıya fark gösterir diye de ekleme yapmak istedim. çünkü yeni teknoloji bir makinanın kurutma yapmaması program tercihinden veya doluluk orarnından kaynaklandıği kanısındayım ( belki de hiç kullanmadığım için bana öyle geliyor :) )Daha öncede belirttiğim gibi eşim almış bn araştırırken o mu bumu diye :) ama kurutmasıyla alakalı hiçbir sorun yaşamadım henüz tabi daha 1 aydır kullanıyorum ama makinadan çıkarıp katlayıp dolaba kaldırıyorum![]()
cevap için teşekkür ederim, ben de sen soğutmak istemem, ben kullanmadım, ve kullanıcıdan kullanıcıya fark gösterir diye de ekleme yapmak istedim. çünkü yeni teknoloji bir makinanın kurutma yapmaması program tercihinden veya doluluk orarnından kaynaklandıği kanısındayım ( belki de hiç kullanmadığım için bana öyle geliyor :) )
sen memnunsan sorun değil elbette![]()
zaten öyle bir teknoloji yapmışlarki fazla çamaşır koyarsan ötüyor uyarı veriyor çok dolu olunca kurutma saatleri epey uzuyorcevap için teşekkür ederim, ben de sen soğutmak istemem, ben kullanmadım, ve kullanıcıdan kullanıcıya fark gösterir diye de ekleme yapmak istedim. çünkü yeni teknoloji bir makinanın kurutma yapmaması program tercihinden veya doluluk orarnından kaynaklandıği kanısındayım ( belki de hiç kullanmadığım için bana öyle geliyor :) )
sen memnunsan sorun değil elbette![]()
CKA-XXL 9614 teHangi model makinen? Netten bi bakiyim yazda :)