Arkadaşlar öncelikle merhaba, allah hepimize yardımcı olsun.bende de vertigo var ama baş dönmesi çok az, sadece gözlerimi açamıyorum, sersem gibiyim, birileriyle otururken az bişe oturduktan sonra,terliyorum, başımın dönmesi biraz artıyor,kalkıyorum yüzü yıkıyorum, ama beni en çok rahatsız eden şey, yaşadığım an bana rüya gibi geliyor.mesela öğleleyin biriyle oturduktan sonra,akşam o anı düşününce "bunu yaşayan benmiydim"diyebiliyorum kendime.hiçbirşey zevk vermiyor,ekrana uzun süre bakamıyorum,gelecekle ilgili çok kaygı duyuyorum.ilaç tedavisine başladım,yaşadığım ana konsantre olamıyorum, bu hep böylemi olucak, böyle hayat zindan olur,bide hipertansiyon var bende,napacağımı bilemiyorum,hiçbirşeyden zevk alamıyorum.sabahları midemde bulanıyor,sadece akşam yatmadan önce normal oluyorum,bak işte geçti diyorum yarına bişe olmucak diyorum,sabah oluyor uyanıyorum ,düşünmüycem diyorum ama aklıma giriyor çıkmıyor.umarım geçer,allaha yalvarıyorum hergün inşallah geçer.başım dönerse dönsün önemli değil, ama artık diğer insanlar gibi normal olmak istiyorum,ortamda otururken gülmek,sevinmek,rüyada gibi yaşamamak istiyorum. cevap yazarsanız sevinirim.saolun.