canım sen doktora gittin mi? teşhisin konduysa ilaçlarını ihmal etme sakın, düzenli kullan. bi süre sonra geçiyo zaten.. bende 5-6 sene önce olmuştu gene böle bişey hatta daha da şiddetliydi.. ev eşyalar üstüme gelirdi resmen.. sonra doktora gittim, ilaç verdi, geçti gitti..
her şeyin başı stress ya.. kafan rahat olunca hastalık filan kalmıyo.. kendimden biliyorum..
evet cnm ben cok onceden gitmistim o zaman veigo teshisi konmustu ama fazla sikayetim yoktu disarida fln hatta araba bile tutmuodu basimi dodurmuodu yani....
ama 2 yildir cok siddetli 2 yil oncede gitmsitim doktora ilac fln verdi yine ama ben cocuk duundugum icin kullanmadim hic ve gecmeden devam edio dolayisiyla sikayetlerim...ama bu ayda olmazsa bebek doktora gidicem artik cunku kaos gibi gelio artik....
sende ddisari ciktiginda yurudugun zaman gurultulu yerlerde alisveris merkezlerinde cok hareketli yerlerde fln tetikliomu bnm ole de kendimi eve bazen zor atiorum artik bide araba tutar oldu beni...su guzel havalarda disari cikmak cok icimden gelio ama sonrasi beni urkutuo acikcasi sende bnm sikayetlerim varmi cnm?