canım önecelikle geçmiş olsun bu hastalık 7 aydır bende de var doktorlar buna kendi aralarında dizziness diyormuş ama tıpta bu ad geçmiyormuş neyse bende geçen yıl öss sınavı sonuçları açıklandığında böyle oldum sınavı kazanmıştım inglizce öğretmenliğini kazandım ama yaşadığım stresten dolayı ortaya çıkmış bu hastalık stres %70 tetikçisiymiş gitmediğim doktor kalmamıştı beyin mr ları kulak mr ları tahliller falan ama hiç bir şey çıkmadı ben manisada yaşıyorum izmire nörologlara falan gittim orda bir doktor bu teşhisi koydu ama hiç bir ilacı yok dedi sadece bazı egzersizler verdi bu arada benim okulum başladı çanakkaleye gittim ama o süreçte daha kötü oldum okulumu dondurmak zorunda kaldım
sonra tesadüfen istanbulda bir kbb profu buldum 6 aydır onun tedavisini görüyorum eskiye göre çok az daha iyiyim yalnız yine bir ilaç yok kulaklarımda yüksek yerlere çıkmış gibi basınç oluyordu benim onun geçmesi için bir ilaç verdi kulak çınlaması ya da baş dönmesi için hiç bir ilaç yokmuş bide heyecan stres yapınca hastalığım artmasın diye antideprasan verdi başımın sersimliği geçsin diye de içinde tuz bulunan her şeyi yasakladı bunun dışında kayısı ve kuru incir dışındaki bütün kuruyemişler büyün asitli içecekler içinde maya bulunan bütün gıdalar sucuk sosis peynir pastırma limon sirke boza çikolata simit hazır dönerler köfteler mandalin portakal nar çay gibi bir çok besinde yasakladı :84:6 aydır bu perhizi uyguluyorum bunlar sersemlik hissini tetiklermiş faydası var mı diye sorarsınız azda olsa var ama hala kendimi okuluma gidecek kadar iyi hissetmiyorum
mesela dün heyecanlı bir olay yaşadım dünden beri çok kötü bir sallantı hissi var bu hastalığın en büyük düşmanı heyecan mutsuzluk ve stres yalnız günümüz şartlarında böyle bir yaşam imkansız
:2:umarım Allah herkese acil şifalar verir...