vertigo yardım

Panikhamis

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2013
28
1
6
34
Bursa
1 ay önce ani bır şekilde başdönmem oldu ve geçmedi hemen kbb uzmanına gittım pozisyonel vertigo dedi ve 3 hafta manevra uyguladı ve saga yatmamamı söyledi. Bu arada hamileyim. 3 hafta başdonmelerim hiç azalmadı. 3 hafta sonunda gittigimde vertigonun bittigini soyledi ama baş dönmelerim devam ediyor ayrıca saga kafamı çeviremiyorum ve yatamıyorum psikıyatrıye yönlendırdı doktor depresyon oldugunu soyledi ve ilaç verdi bas dönmem biraz azaldı ama hala sagıma yatamıyorum ve kafamı saga çevıremiyorum ne yapıcam yardım edin...

Canım bendede vertigo var doktor ilaç vermişti 2 yıl önce devamlı kullanman gerek demişti B'nde kullanmadım
Stresli oldugum günlerde başım dönüyor birde kalabalık sıkıcı yerlerde oluyor hala

Canm gecnis olsun oncelikle.bn 4.5 ay once dogum yaptim 40 im ciktiktan 1 hafta sonra neye.ugradgmi sasrmis sekilde acile gittim tekerlekli sandelyeyle aldilar beni okadr vahindi yani bnmki denge kristallerinin iltihaplanmasindan kaynakliymis.15 gun emziremedim ilac kullanmadan gecmez dedi ilaclarda sute gectgi icin emziremedim hatta suan bebegim nerdeyse hic emmiyo ve feci miktarda sutum azaldi inanamazsn mama kullaniyoruz azcikda emiyo sana tavsiyem yaninda olabildgnce yardimci birileri.olsun doktor bana stres yorgunluk.uykusuzluk yapar dedi ve benm kimsem yok burda aileler uzakta kimseyi istemedim misafirler geldi gunde 2 saat bile uyuyamiyodum sen sakin oyle bi hata yapma coook cooook dinlen annen kaynvaliden vs yardim ederlerse reddetme cok yorma boolca dinlen ben cok zararini gordum sen de gorme bn hanilelikten snra tanistim o yuzden bilgisizdim kalabalik stres uykusuz oldgm zaman hemn basim donuyor yormuyorum kendimi bide kebdi kendimi telkin ediyorum vertigo degil tansyonum dustu diye psikolojk olarak kafamda da bitrdm cnku bebegmn bana ihtiyaci var.lutfen sakin yorma kendini tek tavsiyem bu olur canm cok gecmis olsun bebegn icnde Allah tamamina erdirsin ins

Ben 5 sene once vertigo oldum..sonu panik atak..hala her seferinde ilk gibi panikletip acaba bu sefer baska bir sorunmu var doyorum..ben bas donmem goz kararmasi gibi basimda hir agirlik offfff...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…