Vertigo mu değil mi

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
705
268
103
Merhaba ben 2 hafta kadar önce acile gittim baş dönmesi sersemlik kulak ağrısı vardı vertigo dendi ilaca başladım iyiydim sonra ben iyiyim diye ilacı kestim gece bir baş dönmesiyle uyandım hemen kalkıp ilacı içtim uyumuşum. Ama iki gündür yine uyandıkça başım dönüyo özellikle sağa sola yatamıyorum sırt üstü yatarsam biraz daha iyiyim. Doktora gittim mr istedi pazartesiye ama benim şiddetli panik atağım var ve yerimde duramıyorum korkudan başka bişeyim var diye

Bende 4 senedir çekiyorum ama hicbir sekilde hastaneye gitmedim cunku benimki 1 2 gun suruyor yada uyuyup uyaninca gecen tarzdan yani sadece cok kotu olunca betaserc iciyorum kendime geliyorum oyle oldugun zaman iki yastik ile yat ve kafan hep yuksekte olsun surekli kafani sag sola asaga yukari cevirmemeye ve hizli hareket etmemeye dikkat et birde bool su stres yok ben stres yapip kafami o yastiga koyup uyaninca dünyam donuyor durdurana aşk olsun sjsjjsj

Merhaba,bir ay önce bendede aynı durum oldu acildeki doktor kulak kristalleri yerinden oynamış dedi,son bir haftadır endoskopi olduktan sonra aynı durum yine olmaya başladı,baş dönmesi aynı anda mide bulantısı ve burnuma gelen kimyasal bir boya kokusu,bir dakika kadar sürüp geçiyor,sizde de burna koku geliyor mu o an?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…