• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vertigo (baş dönmesi)

Tatlım sımdı cok sey yapmayayım konun kapanmasın ama bu tur seyler olabılıyr sadece buyuden bashetmıyrum bazı hastalıkları hocalar ıyıleştırıyr ama hocasını bulmak lazım nasıl doktorların branşı varsa hocalarında ocagı oluyor her ocak baska bı hastalıga ıyı gelıyr para amacı gutmeyen Allah rızası ıcın yapan hocaları arastrıp bulmak lazım mesela gıdebıkırsen bas dnmelerın olacak dıyen hocaya gıt
Evet sırf şifa duası için gittim Bisey kaybetmem sonuçta sağlık icin her yönteme evet derim. O bas donmelerin olacak diyen hocaya ulasmam mumkun degil arkadasimin babasiydi arkadaslada gorusmuyorum.Dediginz doğru boyle şeyler olabiliyor. Tskr ederim cvp verdiğiniz icin:KK52:

Aynen bende hergun türk kahvesi iciyorum,diğerleri ve tuz yasak zaten. 5-6 kilo fazla vardı onun için diyet yaptigmda şekeri birakmistim bas dönmem hic olmadı acaba gizli sekermi var,kan şekerim sürekli dusuyormus ama o da böyle bas dönmesi yapmaz diye düşünüyorum hafif tansiyon düşmesi gbi bi his olur. Allah şifa versin çok beter hastalık her branş dr a gittim.sadece göz dr. Gitmedim

Aynn bnde goze gtmedim gözle ilgilide olabilirmis aslinda. Bas donmesinun bilinen 50 ye yakin sebebi varmis o yuzden teshisi zormus ama hayati önem tasiyan beyin ve kan degerlerine bakilmasi onlarda bi durum yoksa diger sebepler tolere edilebilir eb azindan hayati degil demişti doktorum. Valla seker dusuncede bas donmesi oluyor diye biliyorum yanlis bilmiyorsam

Aynen bende hergun türk kahvesi iciyorum,diğerleri ve tuz yasak zaten. 5-6 kilo fazla vardı onun için diyet yaptigmda şekeri birakmistim bas dönmem hic olmadı acaba gizli sekermi var,kan şekerim sürekli dusuyormus ama o da böyle bas dönmesi yapmaz diye düşünüyorum hafif tansiyon düşmesi gbi bi his olur. Allah şifa versin çok beter hastalık her branş dr a gittim.sadece göz dr. Gitmedim

Aynn ama seker düşmesi bas donmesi yparda bu derece yapma z haklisinuz o konuda. Yanlis okumusum mesajinizi düzeltmek istedim

Back