Meniere iç kulakla ilgili sorundan kaynaklaniyor,kulagimda hiçbir sorun çıkmadı ama dediginz doğru ayni atak durumları mevcutMeniere olabilirsiniz ve onun önceden yoktu tedavisi şimdi var en büyük belirtisi ataklar halinde baş dönmesi dir
Evt KBB özel prof.a gittim her test yapıldı kulakla ilgili değil,tahliller de super çıkınca stres dedi. Neden kaynaklandığını bilsem ona gore önlem alicam ama yokTamam bunun teşhisi çok zordur atak esnasında bir KBB uzmanına göründü mu sizi
Bana KBB de vertigo dedi norolojide. İlaç verip gönderiyorlar ise yaramıyor,, vertigo bas dönmesi demek, sizde bi düzelme var mi?Vertigo demişsiniz ya ama kbb doktoru bana da vertigo dedi iki gün hastanede yattım serum verdiler. Sonra ilaç verdi 4 ay kullan Gel dedi. Vertigo dediği farklı bişey mi yani şimdi anlayamadım.
Bana ilaç kullanmama gerek yok yaşam kaliteni artır dedi :) ne güzel bi çözüm amaBana kbb verdi ilacı aynen vertigo dedi. Ara ara atak halinde geliyor. Sürekli ilaç kullanacaksın dedi.
Evet maalesef is hayatimida olumsuz etkiledi isten ayrılmak zorunda kaldım, atak geliyor sürekli 20 dk dinlenmem lazim duzelincede zaten 1 saat yine tam kendime gelemiyorum. Ne kotu bisey yasayan bilirBnde de aynı durun var maalesef .. Ve bende cozum bulamadim beyin emarim kbb kontrolum de ve kan değerlerimde normal cikti. Bende ayni zamanda ogurme oluyor. Strese bagladilar bana da.. Off cok gicik birşey acaba her an basim donecek mi diye yasanmaz ki
Evet maalesef is hayatimida olumsuz etkiledi isten ayrılmak zorunda kaldım, atak geliyor sürekli 20 dk dinlenmem lazim duzelincede zaten 1 saat yine tam kendime gelemiyorum. Ne kotu bisey yasayan bilir
Aynen benimde kroniklesti artik bayilmaktan korkuyorum. Her insan biseyleri kafaya takıyor ama bizim bu hastalığın çaresi yok sanırım. Tuz, nescafe hic kullanmiyorum,bol su içmeye calisiyorm , 1 ay tatlı şekerli şeyler tuketmemistim ozamn bas dönmesi hic yasamamistim ,, sizde beslenme sekli nasilKesinlikle cok kötü dusup bayilacakmissin hissini söylemiyorum bile. Ben her seyi cok kafaama takarim olur olmaz herseyi o yuzden sanirim basima bunlar geliyor. Rahat olmak lazim da beceremiyorum alah sifa versin tüm hastalara
İnanin senede 1 kere olsa şikayet etmem benim hergun nerdeyse. Mr da,tahlillerde hicbisey çıkmıyor evet hastalığın neden kaynaklandığını bilmemekte çok kotu Sosyal hayatımı da etkiliyor insanlar sohbet ederken ben uzanıp 20 dk atağın geçmesini bekliyorum, çarpıntı, soğuk ter, mide bulantisida bonusBenım babamda sıddetlı bas dnmesı oluyor genclıgınden berı oluyor her yıl bır defa oluyor acayıp derecede bası dnuyr gzunu acamıyr beyın mr falan cekıldı bısey cıkmadı ne sebebı bellı ne de hastalıgın teshısı bellı gecen gun yıne tuttu halsız kalıyor terlıyornorolojı de teshıs kymuyor her sene bır kere oluyor bır kac gun suruyor
Aynen benimde kroniklesti artik bayilmaktan korkuyorum. Her insan biseyleri kafaya takıyor ama bizim bu hastalığın çaresi yok sanırım. Tuz, nescafe hic kullanmiyorum,bol su içmeye calisiyorm , 1 ay tatlı şekerli şeyler tuketmemistim ozamn bas dönmesi hic yasamamistim ,, sizde beslenme sekli nasil
İnanin senede 1 kere olsa şikayet etmem benim hergun nerdeyse. Mr da,tahlillerde hicbisey çıkmıyor evet hastalığın neden kaynaklandığını bilmemekte çok kotu Sosyal hayatımı da etkiliyor insanlar sohbet ederken ben uzanıp 20 dk atağın geçmesini bekliyorum, çarpıntı, soğuk ter, mide bulantisida bonus
Aynen bende hergun türk kahvesi iciyorum,diğerleri ve tuz yasak zaten. 5-6 kilo fazla vardı onun için diyet yaptigmda şekeri birakmistim bas dönmem hic olmadı acaba gizli sekermi var,kan şekerim sürekli dusuyormus ama o da böyle bas dönmesi yapmaz diye düşünüyorum hafif tansiyon düşmesi gbi bi his olur. Allah şifa versin çok beter hastalık her branş dr a gittim.sadece göz dr. GitmedimBen dikkat ettim kahve ictigimde (turk kahvesi değilde) filtre kahve latte vs felaket donmeye başlıyor. Suyu bana da bol tuketmem gerektigi söylendi bolca içiyorum seker konusunda bir kısıtlama ya gitmedim. Ama saglik sebze meyve agirlikli besleniyorum fazla kilom var o da tetiklermis. Gecen 2 gun boyunca yine atak yasadim bugun olmadi insallah olmaz yaa ..ole kotu oluyorum ki
Yıllar önce bi hoca sadece senin bas dönmelerin olacak demişti bana, Dr.lar çare bulamayınca tekrar başka hocaya gittim şifa duası için. O da sınırını bozdu kara buyu var sende falan dedi bende ki olan bütün skntilari bildi. Çok üstüne dusmedim bu konunun ama..Allah şifa versın senede bır kez de olsa sebebı bılınmeyen bıseyle mucadele etmek sınır bzucu umarım en kısa surede sıfa bulursunuz bır kac hocaya falan daha danısın şifanın nereden gelecegı bellı olmaz
Yıllar önce bi hoca sadece senin bas dönmelerin olacak demişti bana, Dr.lar çare bulamayınca tekrar başka hocaya gittim şifa duası için. O da sınırını bozdu kara buyu var sende falan dedi bende ki olan bütün skntilari bildi. Çok üstüne dusmedim bu konunun ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?