• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vertigo (baş dönmesi)

zizilll

Samimiyetsiz samimiyetler
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
52
79
88
Mrb,benimle ayni sıkıntıyı yaşayan çare bulan var mı merak ediyorum. Son 2 yıldır nerdeyse hergun bas dönmesi yasiyorum atak halinde geliyor. Mide bulantısı, soğuk ter,çarpıntı,gözler etraf hızla donuyor gbi. .. Gitmedigim branş Dr. Kalmadı teşhis stres diyorlar sadece! Stres yapmıyorum desemde ruyanda bile yapabilirsin deniyor.
Bilim çare olmadı artik ilim belki yardımcı olur dedim dua falan için hocaya gittim o da bir sürü saçma şey söyledi off :KK43: yok yok çare yok bana galiba yasam kaliteni artır diyor doktorlar sadece saka gibi.. Benimle ayni hastalığı yasayan varmı merak ediyorum,size iyi gelen yontemleriniz varmı?
Sağlık gibisi yok benim derdim bu..
Teşekkürler..

Son düzenleme:
Meniere olabilirsiniz ve onun önceden yoktu tedavisi şimdi var en büyük belirtisi ataklar halinde baş dönmesi dir

Meniere olabilirsiniz ve onun önceden yoktu tedavisi şimdi var en büyük belirtisi ataklar halinde baş dönmesi dir
Meniere iç kulakla ilgili sorundan kaynaklaniyor,kulagimda hiçbir sorun çıkmadı ama dediginz doğru ayni atak durumları mevcut

Tamam bunun teşhisi çok zordur atak esnasında bir KBB uzmanına göründü mu sizi
Evt KBB özel prof.a gittim her test yapıldı kulakla ilgili değil,tahliller de super çıkınca stres dedi. Neden kaynaklandığını bilsem ona gore önlem alicam ama yok :( tsklr yazdignz için.. Konum taşınmış hastalık dert olarak sayılmıyor galiba!! En fazla cevap verilen yere yazmıştım Bisey ogrenirim diye

Vertigo demişsiniz ya ama kbb doktoru bana da vertigo dedi iki gün hastanede yattım serum verdiler. Sonra ilaç verdi 4 ay kullan Gel dedi. Vertigo dediği farklı bişey mi yani şimdi anlayamadım.

Vertigo demişsiniz ya ama kbb doktoru bana da vertigo dedi iki gün hastanede yattım serum verdiler. Sonra ilaç verdi 4 ay kullan Gel dedi. Vertigo dediği farklı bişey mi yani şimdi anlayamadım.
Bana KBB de vertigo dedi norolojide. İlaç verip gönderiyorlar ise yaramıyor,, vertigo bas dönmesi demek, sizde bi düzelme var mi?

Bana kbb verdi ilacı aynen vertigo dedi. Ara ara atak halinde geliyor. Sürekli ilaç kullanacaksın dedi.

Bnde de aynı durun var maalesef .. Ve bende cozum bulamadim beyin emarim kbb kontrolum de ve kan değerlerimde normal cikti. Bende ayni zamanda ogurme oluyor. Strese bagladilar bana da.. Off cok gicik birşey acaba her an basim donecek mi diye yasanmaz ki :(

Bnde de aynı durun var maalesef .. Ve bende cozum bulamadim beyin emarim kbb kontrolum de ve kan değerlerimde normal cikti. Bende ayni zamanda ogurme oluyor. Strese bagladilar bana da.. Off cok gicik birşey acaba her an basim donecek mi diye yasanmaz ki :KK43:
Evet maalesef is hayatimida olumsuz etkiledi isten ayrılmak zorunda kaldım, atak geliyor sürekli 20 dk dinlenmem lazim duzelincede zaten 1 saat yine tam kendime gelemiyorum. Ne kotu bisey yasayan bilir

Evet maalesef is hayatimida olumsuz etkiledi isten ayrılmak zorunda kaldım, atak geliyor sürekli 20 dk dinlenmem lazim duzelincede zaten 1 saat yine tam kendime gelemiyorum. Ne kotu bisey yasayan bilir

Kesinlikle cok kötü dusup bayilacakmissin hissini söylemiyorum bile. Ben her seyi cok kafaama takarim olur olmaz herseyi o yuzden sanirim basima bunlar geliyor. Rahat olmak lazim da beceremiyorum alah sifa versin tüm hastalara

Benım babamda sıddetlı bas dnmesı oluyor genclıgınden berı oluyor her yıl bır defa oluyor acayıp derecede bası dnuyr gzunu acamıyr beyın mr falan cekıldı bısey cıkmadı ne sebebı bellı ne de hastalıgın teshısı bellı gecen gun yıne tuttu halsız kalıyor terlıyor :( norolojı de teshıs kymuyor her sene bır kere oluyor bır kac gun suruyor

Kesinlikle cok kötü dusup bayilacakmissin hissini söylemiyorum bile. Ben her seyi cok kafaama takarim olur olmaz herseyi o yuzden sanirim basima bunlar geliyor. Rahat olmak lazim da beceremiyorum alah sifa versin tüm hastalara
Aynen benimde kroniklesti artik bayilmaktan korkuyorum. Her insan biseyleri kafaya takıyor ama bizim bu hastalığın çaresi yok sanırım. Tuz, nescafe hic kullanmiyorum,bol su içmeye calisiyorm , 1 ay tatlı şekerli şeyler tuketmemistim ozamn bas dönmesi hic yasamamistim ,, sizde beslenme sekli nasil

Benım babamda sıddetlı bas dnmesı oluyor genclıgınden berı oluyor her yıl bır defa oluyor acayıp derecede bası dnuyr gzunu acamıyr beyın mr falan cekıldı bısey cıkmadı ne sebebı bellı ne de hastalıgın teshısı bellı gecen gun yıne tuttu halsız kalıyor terlıyor :KK43: norolojı de teshıs kymuyor her sene bır kere oluyor bır kac gun suruyor
İnanin senede 1 kere olsa şikayet etmem benim hergun nerdeyse. Mr da,tahlillerde hicbisey çıkmıyor evet hastalığın neden kaynaklandığını bilmemekte çok kotu Sosyal hayatımı da etkiliyor insanlar sohbet ederken ben uzanıp 20 dk atağın geçmesini bekliyorum, çarpıntı, soğuk ter, mide bulantisida bonus

Aynen benimde kroniklesti artik bayilmaktan korkuyorum. Her insan biseyleri kafaya takıyor ama bizim bu hastalığın çaresi yok sanırım. Tuz, nescafe hic kullanmiyorum,bol su içmeye calisiyorm , 1 ay tatlı şekerli şeyler tuketmemistim ozamn bas dönmesi hic yasamamistim ,, sizde beslenme sekli nasil

Ben dikkat ettim kahve ictigimde (turk kahvesi değilde) filtre kahve latte vs felaket donmeye başlıyor. Suyu bana da bol tuketmem gerektigi söylendi bolca içiyorum seker konusunda bir kısıtlama ya gitmedim. Ama saglik sebze meyve agirlikli besleniyorum fazla kilom var o da tetiklermis. Gecen 2 gun boyunca yine atak yasadim bugun olmadi insallah olmaz yaa .. :( ole kotu oluyorum ki

İnanin senede 1 kere olsa şikayet etmem benim hergun nerdeyse. Mr da,tahlillerde hicbisey çıkmıyor evet hastalığın neden kaynaklandığını bilmemekte çok kotu Sosyal hayatımı da etkiliyor insanlar sohbet ederken ben uzanıp 20 dk atağın geçmesini bekliyorum, çarpıntı, soğuk ter, mide bulantisida bonus

Allah şifa versın senede bır kez de olsa sebebı bılınmeyen bıseyle mucadele etmek sınır bzucu umarım en kısa surede sıfa bulursunuz bır kac hocaya falan daha danısın şifanın nereden gelecegı bellı olmaz

Ben dikkat ettim kahve ictigimde (turk kahvesi değilde) filtre kahve latte vs felaket donmeye başlıyor. Suyu bana da bol tuketmem gerektigi söylendi bolca içiyorum seker konusunda bir kısıtlama ya gitmedim. Ama saglik sebze meyve agirlikli besleniyorum fazla kilom var o da tetiklermis. Gecen 2 gun boyunca yine atak yasadim bugun olmadi insallah olmaz yaa .. :KK43: ole kotu oluyorum ki
Aynen bende hergun türk kahvesi iciyorum,diğerleri ve tuz yasak zaten. 5-6 kilo fazla vardı onun için diyet yaptigmda şekeri birakmistim bas dönmem hic olmadı acaba gizli sekermi var,kan şekerim sürekli dusuyormus ama o da böyle bas dönmesi yapmaz diye düşünüyorum hafif tansiyon düşmesi gbi bi his olur. Allah şifa versin çok beter hastalık her branş dr a gittim.sadece göz dr. Gitmedim

Allah şifa versın senede bır kez de olsa sebebı bılınmeyen bıseyle mucadele etmek sınır bzucu umarım en kısa surede sıfa bulursunuz bır kac hocaya falan daha danısın şifanın nereden gelecegı bellı olmaz
Yıllar önce bi hoca sadece senin bas dönmelerin olacak demişti bana, Dr.lar çare bulamayınca tekrar başka hocaya gittim şifa duası için. O da sınırını bozdu kara buyu var sende falan dedi bende ki olan bütün skntilari bildi. Çok üstüne dusmedim bu konunun ama..:işsiz:

Yıllar önce bi hoca sadece senin bas dönmelerin olacak demişti bana, Dr.lar çare bulamayınca tekrar başka hocaya gittim şifa duası için. O da sınırını bozdu kara buyu var sende falan dedi bende ki olan bütün skntilari bildi. Çok üstüne dusmedim bu konunun ama..:işsiz:

Tatlım sımdı cok sey yapmayayım konun kapanmasın ama bu tur seyler olabılıyr sadece buyuden bashetmıyrum bazı hastalıkları hocalar ıyıleştırıyr ama hocasını bulmak lazım nasıl doktorların branşı varsa hocalarında ocagı oluyor her ocak baska bı hastalıga ıyı gelıyr para amacı gutmeyen Allah rızası ıcın yapan hocaları arastrıp bulmak lazım mesela gıdebıkırsen bas dnmelerın olacak dıyen hocaya gıt

Back