Bana da burayı önerdi doktorum siz neye karar verdiniz. Yalnız bana ispanyadaki merkezimze gönderiyoruz dedi görüştüğüm kişiArkadaşlar bu firmayı bilen yaptıran ya da tanıdığı yaptıran var mı? Amerika'ya gönderiyorlarmış
https://www.veritasint.com/myprenatal/ sitesi bu varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Henüz karar veremedim sizin doktorunuz kim? Ben 16. Haftamda vericem biraz vaktim varBana da burayı önerdi doktorum siz neye karar verdiniz. Yalnız bana ispanyadaki merkezimze gönderiyoruz dedi görüştüğüm kişi
Bize de Amerika dediler amaBana da burayı önerdi doktorum siz neye karar verdiniz. Yalnız bana ispanyadaki merkezimze gönderiyoruz dedi görüştüğüm kişi
Eşimle konuştum şimdi, merkezleri ispanyadaymış sanırımBana da burayı önerdi doktorum siz neye karar verdiniz. Yalnız bana ispanyadaki merkezimze gönderiyoruz dedi görüştüğüm kişi
O kadar çok firma var ki bu konuda insan şaşırıp kalıyor. Eşim yurtdışına olsun istedi, biraz da araştırdık bakalım inşallah güzel olurBen prena yaptirmisim, memnun kalmistim 7,5 sene once
Bu da yurtdisina gonderiyordu. Nifty çin’e gidiyordu galiba ona guvenmemistik. Prena almanya olabilir, ulke olarak daha guvenilir gelmistiO kadar çok firma var ki bu konuda insan şaşırıp kalıyor. Eşim yurtdışına olsun istedi, biraz da araştırdık bakalım inşallah güzel olur
Doğrudur tabi o da iyidir mutlaka ama şimdilik kararımızı verdik bakalımBu da yurtdisina gonderiyordu. Nifty çin’e gidiyordu galiba ona guvenmemistik. Prena almanya olabilir, ulke olarak daha guvenilir gelmisti
Hayirlisi olsun tabi, ben konuyu gorunce kendim nerde yaptirmistim acaba diye dusunup yazdim bir anda.Doğrudur tabi o da iyidir mutlaka ama şimdilik kararımızı verdik bakalım
Teşekkür ederim çok sağolunHayirlisi olsun tabi, ben konuyu gorunce kendim nerde yaptirmistim acaba diye dusunup yazdim bir anda.
Umarim dizin de sonuclariniz iyi cikar
evet benim de çok kafam karıştı bu firmayla ilgili çok bilgi de bulamadım. Genoks u da önerdi fakat o bana çok güvenilir gelmedi. Fiyatı görüşeceğim diğerlerine göre biraz daha fazlaymış sanırımO kadar çok firma var ki bu konuda insan şaşırıp kalıyor. Eşim yurtdışına olsun istedi, biraz da araştırdık bakalım inşallah güzel olur
Genoks bana da çok güvenilir gelmedi açıkçası, bu biraz daha pahalı 11 bin küsür falan yapıyor ama olsun ne yapalım bi kere yapılacakevet benim de çok kafam karıştı bu firmayla ilgili çok bilgi de bulamadım. Genoks u da önerdi fakat o bana çok güvenilir gelmedi. Fiyatı görüşeceğim diğerlerine göre biraz daha fazlaymış sanırım
Benim eşim iletişime geçmiş çalışan biriyle ama bilmiyorum sorarım istersen numarasınıArkadaslar merhaba, bu veritas firması ile nasıl iletişim kurdunuz acaba
Size zahmet çok sevinirimBenim eşim iletişime geçmiş çalışan biriyle ama bilmiyorum sorarım istersen numarasını
Merhabalar. Veritas prenatal firmasına test yaptıracağınızı yazmışsınız. Yaptırdınız mı? Bizim doktorumuzda burayı önerdi ama internette hakkında pek birşey bulamadık açıkçası. Memnun kaldınız mıDoğrudur tabi o da iyidir mutlaka ama şimdilik kararımızı verdik bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?