• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Verimli ve Düzenli Çalışma

2001 yılından itibaren üds, kpss ve kpds almanca çıkmış soruları çözmek istiyorum ama bulamıyorum, kitap alma şansım da yok, türkiyeye dönene kadar netteki kaynaklarla yetinmeliyim, bildiğiniz bir site var mı
maalesef ösymnin sayfasından ulaşamadım sorulara

sistemli çalışmalıyım
ne olursa olsun her gün çalışmak şart
yarım saat bile olsa oturmalı kitapların başına
ama bugünden itibaren günde en az sekiz saat çalışacağım
geç başladığım için arayı kapatmam gerek :122:

ben bazen verimi aşıp saatlerce kitaba bakıp kalıyorum. sabahtan geceye kadar abartıyorum hatta, oyalanıyorum
Sistemi oturtmam lazım kafamda ya =) ilk dersi tarih olarak seçtim şükür bitti çağdaş türk ve dünya tarihi dışında. unutmamak için ne yapıcaz biz çözdüğümüz testleri de mi tekrarlıcaz yahu =)

ben bazen verimi aşıp saatlerce kitaba bakıp kalıyorum. sabahtan geceye kadar abartıyorum hatta, oyalanıyorum
Sistemi oturtmam lazım kafamda ya =) ilk dersi tarih olarak seçtim şükür bitti çağdaş türk ve dünya tarihi dışında. unutmamak için ne yapıcaz biz çözdüğümüz testleri de mi tekrarlıcaz yahu =)

unutmamak içi konu tekrarı şart, muhakkak özet tuttuğun bir defterin vardır, onu okumalısın devamlı :34:

unutmamak içi konu tekrarı şart, muhakkak özet tuttuğun bir defterin vardır, onu okumalısın devamlı :34:

evet var olmadı kitabı baştan sona tekrarlıyorum haydaaa =) ama unutuluyor işte yine de 2gün bakmazsan

inşallah ya kurum sınavları hakkında çok bir bilgim olmadığı için biraz çekimser davranıyorum;(

hemen başla, aklındaki soru işaretlerini hemen cevaplat birilerine, kimseyi bulamadın dershanelerde rehberlikle konuş, onlar çok bilgili oluyorlar. hem netten araştırmayla aklında ölçüpbiçecek hale de geliyorsun

bu plan defteri gün geçtikçe daha da oturdu

günde 6 saat yds ve 6 saat kpss
hergün başarırsam kesinlikle istediğim gibi yetiştireceğim :41:

sanırım bugün bana uyku yok
dün öğlene kadar uyuduğum için bugün akşam 10a kadar dayanmam lazım
yoksa uyku düzeni hemen mahvolacak

bu sınavlara çalışmak aslında çok da kötü değil
hani bir terim var ya, stamina
insanın staminasını yükseltiyor :52::9:

merhaba bende aranıza yeni katıldım..

Kpss önlisansa hazırlnaıyorum ve açıköğretim 3. sınıftayım bu günkü planım 5 saat matenatik soru çözümü ve 2 saat açıköğretim konu tekrarı...

tüm arkadaşlara iyi çalışmalar... ALLAH(C.C) yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C) aminnn:16:

yorum yapılmayalı hayli zaman olmuş ama konu sahibi arkadaşın azmine hayran kaldım maşallah diyorum.. acaba aynı hızla devam edebiliyor musunuz ? hem KPSS hem YDS tekrar tekrar maşallah:nazar:

Ben aylardır bi KPSS ye hazırlanmaya ikna edemedim kendimi.ki vakitte daraldı artık:5:

Back