Verimli ve Düzenli Çalışma

Saat sabahın 02:50 si ve sonunda matematik-almanca çalışmam da bitti.
Üç saat sonra uyanacağım için hemen yatıyorum.
Herkese iyi uykular

İngilizcede hangi kitapları kullanıyosunuz? Bende odtünün kitapları var sadece. Kpss için de ihtiyaç yayınlarının kitaplarını almayı düşünüyorum. Ne diyosunuz?

kpss için motivasyonsuzlardanım ben de
fakat bir kitap önermek istedim. kelimelerin yerleşmesi açısından benim çok işime yaradı. Reading words- Vocabulary and context - Akın Dil Eğitim Merkezine ait

kpss için motivasyonsuzlardanım ben de
fakat bir kitap önermek istedim. kelimelerin yerleşmesi açısından benim çok işime yaradı. Reading words- Vocabulary and context - Akın Dil Eğitim Merkezine ait

netten araştırdım şimdi gerçekten de güzel bir kaynağa benziyor, Türkiye'ye dönünce kitapçıdan bir elime alıp karıştırmam lazım içini

netten araştırdım şimdi gerçekten de güzel bir kaynağa benziyor, Türkiye'ye dönünce kitapçıdan bir elime alıp karıştırmam lazım içini

büyük bir kitap, yanında cep sözlüğü ( sözlük dedimse kelime alıştırmaları falan var) bir de cd vardı fakat ben cdyi çalıştıramadım.
cep sözlüğü benim işime yaramıyor hiç kullanmadım da, minik yazıları sevmiyorum istersen sana yollayabilirim. evde oturacağına işe yarasın

bugün bu saate kadar alışverişle ve temizlikle geçti
artık başlamalıyım

kpssden matematik ve tarih
almancadan gramer glossar makale
ingilizceden konuşma roman ve makale

çok sağol canım ama buraya göndermen çok pahalı olur şimdi, Türkiye'den sana yakın diğer arkadaşların muhakkak işine yarar.

ama beğendim ben bunu ya, oraya gelince muhakkak bakacağım

bugün dışarıda işlerimin olması ve geç kalkmam günümü öldürdü. hiç verimli geçmedi sadece almanca çalışabildim. yarına iki katı çalışmalıyım :18:

aynen agostasda basladım calısmaya gun ıcınde kızımla ılgılenırken bı yandan mp3 formatında tarıh dınlıyorum ev işi yaparken vs her bos anı bısey yaparak degerlendırıyorum ama sankı yeterlı gelmıyo arada motıvem dusuyor bende cok heveslıym hevesım gıdıcek dıyede cok korkuyrum daha yenı 15 yakın soru bankası aldım butun yayınların hepsını cozmek ıcın buyuk bı azım var ama ıste bı yandanda korkum var sendede bole oluyormu?

kararlıyım çalışmaya, düzenli her gün belli bir konu bitirmem lazım, başka bir şey düşünmüyorum aslında
sen de düşünme bence öyle şeyler, sadece günlük planını uygula
amma soru bankası almışsın, hepsini çözsen harika olur.
benim de bir an önce konular bitse de sadece soru çözsem.
bugün sadece dil çalıştım, yatana kadar kpss çalışmam lazım

Aynen senın dedıgın gıbı yapmam lazım evet konuları bıtırdım bı kac dersden oyusden aldım..ıns bıtırmeyı nasıp eder rabbımde buraya yazarım

kaizen arkadasım masallah cok kararlısın azımlısın darısı basıma ımrendım sana bende bı turlu motııve olamadım yarım baslıyorum calısmaya hergun calıstıgımı not edıcem bı program yapıcam ve bıtıkrdıkce yık atıcam bende .. aslında calısmaya baslayıca alısıyo ınsan ıste bı baslayabılsem butun mesele bu.

o zaman yarın hemen başla, başlayınca gerisi geliyor zaten
buraya yaptıklarını yazmayı da unutma

artık sabah kalkmalarına iyice alıştım, 6 da kalkıp hemen çalışmaya balıyorum.
şunu farkettim sabah erkenden kalkıp hemen çalışmaya başlayınca insan uykulu bir şey anlamazmış gibi geliyorama öyle değil.
sabahları çok verimli geçiyor.
tüm algıların açık oluyor.
ve insan çok hevesli oluyor, benden demesi

selam bugun gelısım psıkolojısıyle basladım ufaktan calısmaya ıkıı konu bıtırdım ve bıraz soru cozdum bugunluk bukadar yeter sanırım az oldu ama zamanla hızlanırım

selam bugun gelısım psıkolojısıyle basladım ufaktan calısmaya ıkıı konu bıtırdım ve bıraz soru cozdum bugunluk bukadar yeter sanırım az oldu ama zamanla hızlanırım

bugün başlangıç günün olduğu için önemli değil mühim olan başlaman, başlayınca devamı da gelecek zaten.
artık yarın düzenli ve çok çalışmaya başlarsın, bugün ısınmaydı, yarın çok çok çalışman lazım

bugunde ıkı konu calıstım bu hafta bole yavastan gıder pazartesı tam tamına kendımı vererek calısırım artık dıyorum baslamakta onemlıydı benım ıcın ufak ufak motıve oluyorum ıste

Bugün kütüphanede saatlerce matematik çalıştım.

Çok az sorum kaldı onları da bitirip, bölme bölünebilme ile ilgili soru çözmem lazım bol bol, pekiştirmek için.
iyice bir konuyu anlayıp öğrenmeden, iyice sindirmeden diğer konuya geçmeyeceğim bir daha.
çünkü her yeni öğrendiğim konu bir öncekinin üstüne biniyor ve eskileri hep kullanmam gerekiyor.
iyice öğrenmezsem yeni soruları çözemiyorum

bende bugun olasık konusunu bıtırıp problemlere gecmek ıstıyorum matemeatıkde sabah erken kalkmak benımde ısıme gelebılır bende bı kac gun denıcem

yirmi gündür falan düzenim yoktu, Almanya ve Avusturya' nın insanlık dışı soğuğuyla uğraşmak zorunda kaldım, artık İngiltere'nin güneyinde ılıman İzmir havasına kavuştuğuma göre bugünden itibaren yeniden düzeni oturtuyorum, yeni bir çalışma planıyla tempoyu arttırmam lazım, yirmi günlük açık kapanmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…