İngilizcede hangi kitapları kullanıyosunuz? Bende odtünün kitapları var sadece. Kpss için de ihtiyaç yayınlarının kitaplarını almayı düşünüyorum. Ne diyosunuz?
kpss için motivasyonsuzlardanım ben de
fakat bir kitap önermek istedim. kelimelerin yerleşmesi açısından benim çok işime yaradı. Reading words- Vocabulary and context - Akın Dil Eğitim Merkezine ait
netten araştırdım şimdi gerçekten de güzel bir kaynağa benziyor, Türkiye'ye dönünce kitapçıdan bir elime alıp karıştırmam lazım içini
büyük bir kitap, yanında cep sözlüğü ( sözlük dedimse kelime alıştırmaları falan var) bir de cd vardı fakat ben cdyi çalıştıramadım.
cep sözlüğü benim işime yaramıyor hiç kullanmadım da, minik yazıları sevmiyorumistersen sana yollayabilirim. evde oturacağına işe yarasın
başlangıç için çok iyi olmuş bence, başlarda günde dört saat ısınma olur senin için sonra üçüncü ayda çalışma temposuna alıştıkça daha da fazla çalışacaksın
ben çok hevesliyim şu an umarım hevesim böyle devam eder, iki gündür heyecanla kalkıp kitap defter kalemlerimi seriyorum ve çalışırken sıkıldıkça işim olacak çalışmazsam işim olmayacak evde pinekleyip duracağım diyorum, daha da bir gaza geliyorum
çocuğunla birlikte elbet daha zor olacaktır ama bu daha az çalışacaksın anlamına gelmiyor, daha çok çalışmalısın, iki kat fazla çalışmalısın, bütün boş vakitlerini kitaplarınla geçrmelisin
aynen agostasda basladım calısmaya gun ıcınde kızımla ılgılenırken bı yandan mp3 formatında tarıh dınlıyorum ev işi yaparken vs her bos anı bısey yaparak degerlendırıyorum ama sankı yeterlı gelmıyo arada motıvem dusuyor bende cok heveslıym hevesım gıdıcek dıyede cok korkuyrum daha yenı 15 yakın soru bankası aldım butun yayınların hepsını cozmek ıcın buyuk bı azım var ama ıste bı yandanda korkum var sendede bole oluyormu?
kararlıyım çalışmaya, düzenli her gün belli bir konu bitirmem lazım, başka bir şey düşünmüyorum aslında
sen de düşünme bence öyle şeyler, sadece günlük planını uygula
amma soru bankası almışsın, hepsini çözsen harika olur.
benim de bir an önce konular bitse de sadece soru çözsem.
bugün sadece dil çalıştım, yatana kadar kpss çalışmam lazım
kaizen arkadasım masallah cok kararlısın azımlısın darısı basıma ımrendım sana bende bı turlu motııve olamadım yarım baslıyorum calısmaya hergun calıstıgımı not edıcem bı program yapıcam ve bıtıkrdıkce yık atıcam bende .. aslında calısmaya baslayıca alısıyo ınsan ıste bı baslayabılsem butun mesele bu.
selam bugun gelısım psıkolojısıyle basladım ufaktan calısmaya ıkıı konu bıtırdım ve bıraz soru cozdum bugunluk bukadar yeter sanırım az oldu ama zamanla hızlanırım
bugunde ıkı konu calıstım bu hafta bole yavastan gıder pazartesı tam tamına kendımı vererek calısırım artık dıyorum baslamakta onemlıydı benım ıcın ufak ufak motıve oluyorum ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?