Popüler Konu Verimli Rutin

Selamlar Hanımlar,

İşyeri çarşamba ve cuma günlerini evden çalışma günü olarak belirledi. Dış görevlerin de bu günlere planlanmasını söyledi. Ben de üniversite ile bahar dönemi derslerinin Cuma gününe planlanması konusunu görüştüm. Hallettiler, mart ayından itibaren Cuma günleri 7 saat dersim olacak. Böylece çarşamba günü de bana kalmış oldu.

Sabah rutinlerimi gerçekleştirip kızları okula gönderdikten sonra, evi düzenlemeye başladım. Oda oda gezip, bütün çekmeceleri ve kutu içlerini kontrol ettim. Epey verilecek ve atılacak şey çıktı. En son mutfağa girdim, baharatlıklar vs. uğraşınca mutfak tahminimden uzun sürdü. Her odayı bitirdiğimde peşimden robotu çalıştırarak devam ettim.

Normalde cumartesi günleri haftalık alışverişi yapıp, buzdolabını düzenliyorum. hazır çarşamba evdeyken bugün halledeyim dedim ve sipariş verdim. Az önce teslim edildi. Mutfak dolaplarının tamamını ve buzdolabını hallettim. Gelen malzemeleri yerleştirme ve akşam yemeği işini yapacağım. Ayrıca bugün kızların banyo günü.

Az önce kendime güzel bir kahvaltı hazırladım. Bitirdikten sonra ilaçlarımı içtim. Birazdan almam gereken şirket içi bazı online eğitimler vardı. Onları tamamlayacağım.

okurken mest olmam peki? canım seni yürekten destekliyorum, başarını görüyorum çabana şahidim. Kendi değerlerin için irade gösterip, disiplinle ilerlediğini görmek beni onurlandırıyor ve harekete geçmem için ateşimi fitilliyor. Kendinle barışık olmanı, kendin için gayret etmeni , dik duruşunu seviyorum. İyi ki burdasın, iyi ki yazıyorsun , paylaşıyorsun.

ahh, akşamları yönetmekte çok zorlandığım bir dönemde okudum bu mesajı. Oğlumu gece 12de ancak uyutabiliyoruz, sonrasında da hiçbir şey yapmaya enerjimiz kalmıyor. Son 10 gündür eline telefon vermeye de alıştık, telefonu görür görmez oyyyun diye alıyor, laptop görünce çizgifilm istiyor... Bu döneme son vermeye karar verdim. Yarından itibaren haftada 1 oyuna müsade edicem, yoksa bu sekilde aşırı bağılı br çocuk oldu, belki o yüzden gece de fazlaca direnmeye başladı. Eşim telefon bağımlısı ve bunu çözemedik, ben de ancak oğluma telefon verince kendi işlerimi halledebiliyorum, eşim telefon bakıp ben saatlerce tüm gece çocukla oynayınca da kendimi enayi gibi hissediyorum çünkü bir sürü akademik işim var yapılması gereken hepsini ertelemiş oluyorum. Tabi bir yandan da kızımın durumu var, kızımla başbaşa vakit geçirmiyoruz hiç o hep arada kaynayan oluyor. Bugün çocuk psikiyatrisi ile konuştum kaygılı bir çocuk olduğunu ve passiflora başlamamızı tavsiye etti. Bu durum inşallah eşimde de olumlu motivasyon uyandırır. 15dk da olsa anne ve babasıyla vakit oluşturmaya çalışacağım. Bu gidişat çok kötü bir an önce darbe yapmam şart oldu...

Genelde büyük büyük bir sürü hedef koyarım sonrasında kendimi dizilere kaptırmış bulurum ve maalesef hiçbirini yapamam. O sebeple bu sene aylık minik bebek adımları şeklinde ilerleme yapmaya karar verdim. İngilizce speaking ve listeing konusunda kendimi geliştirmek ve arapça öğrenmek istiyorum. Bir yandan iş yeriyle ilgili projelerim de olduğu için kendime çok yüklenmemek adına Ocak ayında şöyle bir uygulama yaptım: günde 15dk duolingo ve 15dk nouman ali khan videosu izleme.
Şubat ayında da evde bir takım sorunlar çıktığı için onları toparlamak adına çok ileri hedef koymadım. Şubat ve mart ayını da aynı ehdefle devam edip nisasn ayında haftada 2 kere youtubedan arapça dersi dinlemek ve 20dk anlaşılması kolay ingilizce dizi izleme kararı aldım. Sonra gidişata göre hedeflerimi düzenleyeceğim. bebek adımlar da olsa 0'dan iyidir diyerek yol almaya çalışıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…