İyi akşamlar Hanımlar,
Nihayet aradığım vücut nemlendiricisini buldum:) Cildim çok kuru benim, birşey sürmeden duştan çıkınca derim kepek gibi dökülüyor. Şimdiye kadar çok fazla ürün denedim. Nihayet buldum. Soğuk sıkım hindistan cevizi yağı bana çok iyi geldi. El, ayak, dudak ve vücut için 2 gündür kullanıyorum ve sonuç oldukça başarılı.
Her sene doğum günümde makyaj malzemeleri yeniliyorum ben. Eski ürünler bitse de bitmese de atıyorum. Bu yıl covidden kaynaklı olarak avm’ye bir süre daha gitmeyi düşünmüyorum. Fondöten, concealer, highligt, göz kalemi ve rimele ihtiyacım var.
Ben yeşim taşını kullanmayı çok sevdim:) Soğuk bir taş, ferah bir his veriyor.Herkese merhabA
Elecdacım
Doğum günü hediyene bayıldım.
ben de bu yıl ilk defa kendime bayram hediyesi alacağım inşaallah / uzun zamandır istediğim ciltli bir seri var onun hayalindeyim.
makyaj malzemesi pek kullanmasam da benim de toprak tonları bir far paletine; bir rimel bir siyah göz kalemine ihtiyacım var. Bu zaman kafar yvscrocher kullanmıştım: daha az katkılı bir marka arayışındayım: ayrıca yeşimtaşıroller benim de kendime d günü hediyem olsun istiyorum
selam elecda nasılsın kullandıgın d vitamını ve multivitamınleri ogrenebılırmıyımSelamlar Hanımlar,
Bu ay sonu doğum günüm var. Ağustosta da kardeşimin doğum günü var. Bundan sonra birbirimize 5 kitaptan oluşan bir set hediye etmeye karar verdik. Okumayı istediğim beş kitabın listesini kardeşime gönderdim. O da internetten sipariş verip, bana kargoladı.
İstediğim kitaplar şunlar:
-Zengin Babanın Yatırım Kılavuzu
-Akıllı Yatırımcı
-İçimdeki Yolcu
- Yaşamak
Son kitabı da kendi beğendiği kitaplardan seçecek.
Canım ben D3K2 kullanıyorum. Ocean veya Venatura alıyorum. Multivitamin hiç kullanmadım, benim kadın doğumcum bütün vitaminlerin ayrı alınması gerektiğini söyledi. Omega-3 kullanıyorum. Bir de magnezyum takviyesi alıyorum.selam elecda nasılsın kullandıgın d vitamını ve multivitamınleri ogrenebılırmıyım
hamıleyken dr decatabs adında bı vıtamın yazmıstı malesef ilac konusunda berbatım yarı ıctım yarı içmedim. sımdı de 10 aylık oglum emziriyorum halsiz oldugum zamanlar sıklasıyor bazen size ıyı geldiğini okudum almak istedim
Canım ben D3K2 kullanıyorum. Ocean veya Venatura alıyorum. Multivitamin hiç kullanmadım, benim kadın doğumcum bütün vitaminlerin ayrı alınması gerektiğini söyledi. Omega-3 kullanıyorum. Bir de magnezyum takviyesi alıyorum.
Canım ben D3K2 kullanıyorum. Ocean veya Venatura alıyorum. Multivitamin hiç kullanmadım, benim kadın doğumcum bütün vitaminlerin ayrı alınması gerektiğini söyledi. Omega-3 kullanıyorum. Bir de magnezyum takviyesi alıyorum.
tesekkur ederimvenature d vitamini kullanıyorum hem tadından hem etkisinden çok memnunum.
Ne güzel anlatmışsın, şu sıralar sürekli gündemimizde olan bir konu bu. Küçük bir kulübe çevresinde de çocukların oynayabileceği bir bahçe. Satılık bungalovlara bakıyoruz bu aralar. Olacaksa çocuklar büyümeden istiyorum, yoksa bi anlamı olmayacak büyüyünce gitmek istemeyecekler belki de...Her daim bir parça dahi olsa toprağı olmalı insanın. Ekip dikebileceği, negatif enerjisi atabileceği, çoluk çocuğun toprak eşeleyip oynayabileceği, çıplak ayak üzerinde gezinebileceği bir toprak parçası...
...
Şu süreçte bunu bir kes daha çok açık şekilde gördük.
...
Yayla evinde bahçeye çocuklara oyun alanı kurduk; öyle sistemli mükemmel olmayanından, eski eşyalardan oluşturulmuş bir mutfak terek vs: öyle çok sevdiler ki, sabah akşam , toprak çamur su karıştırıp kendilerince nice nice deneyler, yemekler, karışımlar yapıyor.
Daha önce oyun alanı olarak gittiğimiz mekan canlandı gözümde; dar ve kapalı bir alanda plastik oyuncaklar masalar sandalyelerden oluşa , onlarca çocuğun sıkıştırıldığı; salıncak , kaykay plastik top havuzları derken vaktin nasıl geçtiği anlaşılamayan alan canlandı. Bazılarında tv ler de mevcut...
Üzüldüm , mecbur bırakılmamıza üzüldüm..
alternatifsiz kalmamıza çocukları yapay mükemmel alanlara hapsetmemizr üzüldüm. Kızdım. En çok kendime.
...
Şöyle doğadan alanlar olsa hepimiz için; eşit alanlar.. imkansız değil bence...
Yayladaki hanemizi üç aile ortak kullanıyoruz ve sadece 300m2: ev bahçe dahil. Ve çok cüzi bir miktara alındı; yamalarla bu hale getirildi.demek istediğim 5+1 evlerde betonlar arasında geçen günlere mecbur kaldık; hatta toplumda evi olmayanı linç ettik.(edildim)
...
İmkansızlık başka şey; tüm imkanımızı dünyevi şatafata dönüştürmem ayrı..
...
İsterim ki tüm çocuklar olabildiğince özgür ve mutlu olsun...
Hayırlı iftarlar
Hem çocuklara hem sizlere hem de çocuk ebeveyn arasındaki ilişkiye çok iyi gelecektir...Ne güzel anlatmışsın, şu sıralar sürekli gündemimizde olan bir konu bu. Küçük bir kulübe çevresinde de çocukların oynayabileceği bir bahçe. Satılık bungalovlara bakıyoruz bu aralar. Olacaksa çocuklar büyümeden istiyorum, yoksa bi anlamı olmayacak büyüyünce gitmek istemeyecekler belki de...
İyi akşamlar Hanımlar,
Nihayet aradığım vücut nemlendiricisini buldum:) Cildim çok kuru benim, birşey sürmeden duştan çıkınca derim kepek gibi dökülüyor. Şimdiye kadar çok fazla ürün denedim. Nihayet buldum. Soğuk sıkım hindistan cevizi yağı bana çok iyi geldi. El, ayak, dudak ve vücut için 2 gündür kullanıyorum ve sonuç oldukça başarılı.
Her sene doğum günümde makyaj malzemeleri yeniliyorum ben. Eski ürünler bitse de bitmese de atıyorum. Bu yıl covidden kaynaklı olarak avm’ye bir süre daha gitmeyi düşünmüyorum. Fondöten, concealer, highligt, göz kalemi ve rimele ihtiyacım var.
Şu an en çok sıkıntı yaşadığım konu bu. Sitede park ve yeşil alan var ancak çok kalabalık. Kızlar evde sıkıldı. Dışarıda çocuklar serbest oynuyor. Ne yapacağımı şaşırdım.Her daim bir parça dahi olsa toprağı olmalı insanın. Ekip dikebileceği, negatif enerjisi atabileceği, çoluk çocuğun toprak eşeleyip oynayabileceği, çıplak ayak üzerinde gezinebileceği bir toprak parçası...
...
Şu süreçte bunu bir kes daha çok açık şekilde gördük.
...
Yayla evinde bahçeye çocuklara oyun alanı kurduk; öyle sistemli mükemmel olmayanından, eski eşyalardan oluşturulmuş bir mutfak terek vs: öyle çok sevdiler ki, sabah akşam , toprak çamur su karıştırıp kendilerince nice nice deneyler, yemekler, karışımlar yapıyor.
Daha önce oyun alanı olarak gittiğimiz mekan canlandı gözümde; dar ve kapalı bir alanda plastik oyuncaklar masalar sandalyelerden oluşa , onlarca çocuğun sıkıştırıldığı; salıncak , kaykay plastik top havuzları derken vaktin nasıl geçtiği anlaşılamayan alan canlandı. Bazılarında tv ler de mevcut...
Üzüldüm , mecbur bırakılmamıza üzüldüm..
alternatifsiz kalmamıza çocukları yapay mükemmel alanlara hapsetmemizr üzüldüm. Kızdım. En çok kendime.
...
Şöyle doğadan alanlar olsa hepimiz için; eşit alanlar.. imkansız değil bence...
Yayladaki hanemizi üç aile ortak kullanıyoruz ve sadece 300m2: ev bahçe dahil. Ve çok cüzi bir miktara alındı; yamalarla bu hale getirildi.demek istediğim 5+1 evlerde betonlar arasında geçen günlere mecbur kaldık; hatta toplumda evi olmayanı linç ettik.(edildim)
...
İmkansızlık başka şey; tüm imkanımızı dünyevi şatafata dönüştürmem ayrı..
...
İsterim ki tüm çocuklar olabildiğince özgür ve mutlu olsun...
Hayırlı iftarlar
Mikanım araştırma sonucunu ve karar verdiğinde benimle de paylaşabilir misin :) . Benimde hayallerimde var.Ne güzel anlatmışsın, şu sıralar sürekli gündemimizde olan bir konu bu. Küçük bir kulübe çevresinde de çocukların oynayabileceği bir bahçe. Satılık bungalovlara bakıyoruz bu aralar. Olacaksa çocuklar büyümeden istiyorum, yoksa bi anlamı olmayacak büyüyünce gitmek istemeyecekler belki de...
Tabiki veririm, pek oluru yok gibi şimdilik ama edindiğim bilgileri paylaşırım :)Mikanım araştırma sonucunu ve karar verdiğinde benimle de paylaşabilir misin :) . Benimde hayallerimde var.
Şu an en çok sıkıntı yaşadığım konu bu. Sitede park ve yeşil alan var ancak çok kalabalık. Kızlar evde sıkıldı. Dışarıda çocuklar serbest oynuyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
Eşimin köyü Ankara ile Eskişehir’in ortasında kalıyor. Oraya bir ev yapma niyetleri var babasıyla beraber. Ancak seneye yaza yetişir gibi gözüküyor. Bu nedenle hobi bahçesi işlerine giremedik.Aslındaelecda cım senin bu konuda ayrı bir plan ve düşüncen vardır diye düşünüyordum ben .
Ankara da hobi bahçeleri vs. Yaygın snaırım; hiç düşündün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?