Edebi Metin olarak beni en çok etkileyen kitaplar şunlar:Merhabaelecda uzun zamandır okuyamadım nasılsın:) başta sen olmak üzere bir konuda herkesten fikir almak istiyorum en çok tavsiye edeceğin, yeri sende farklı olan, sana en çok şey katan beş kitap nedir? (Bunu kendim için soruyorum ona göre alışveriş yapıcam)
İkinci sorum: Daha yeni girdiğim bir arkadaş grubunda hediye çekilişi yaptık birbirimize kitap alıcaz, bana çıkan kişiyle birebir hiç muhabbetim olmadı böyle birine hangi kitabı almamı tavsiye edersiniz?
Bence 3 aylık bebek ile bir yerden başlanmaz:) Hayatı akışına bırakma zamanı şu an.elecda nasilsin canim sen gormeden arkadsmsn gibi sabah 6da kalkmyi istemsiz alışkanlık edindim ( süt sağma olayimz varda) bebeğim büyüyp bir Düzen oluşturmaya başlıcam inşallah 3 aylık olmadı daha.
Ev işi yemek temizlik hiç yapamyrm.hamilelktn beri. Sence nerden başlasam 10 günde temizlk yapan arkds geliyor arada annem yardim.ediyr.
Diğer arkdslarda öneri verirse çok sevinirim
Bugün işyerinde bir arkadaşım bu kitabı okuyayım diye masama bırakmış:)İlgi alanını bilmediğim birine kitap seçmek zor gerçekten.
Ama yine de Nikos Kazancakis’in Zorba adlı kitabını seçerdim sanırım. Çok keyifli anlamlı herkese önerebileceğim bir kitap.
Okuyunca düşüncelerini paylaşabilirsen çok sevinirim.Günaydın Hanımlar
Dün iki adet kitap siparişi verdim. Uzun zamandır peşinden koştuğum, hatta fuara sırf onu bulmak için gittiğim ama bulamadığım Saadettin Ökten - Hayatımdan Portreler (biran önce gelsin diye sabırsızlanıyorum) , diğeride Serkan Karaismailoğlu - Beyinde ararken bağırsakta buldum kitabı. Birde yanlarına 1. sınıflar için bilsem deneme sınavı ekledim oğlum için
Uzun zamandır kitap alamadığımı farkettim. Hiç bir kitap gel beni oku demiyordu sanki
Serkan Karaismailoğlu'nun Sinirbilimci olması çok ilgimi çekti. İlk defa böyle bir tabir duydum desem yeridir.
kendinizi ne şekilde mutlu kılıyorsunuz?
kendimden söz edecek olursam; son yıllarda hiçbir şeye tahammül ve sabrım yok, mutsuzluk zatıalimi kolay biçimde hapsedebiliyor, iradem zapzayıf...
bütün bunlar da üzüyor, hayattan kopartıyor. napabilirim sizce?
Harika tespitlerAşağıdaki soruları bir kağıda yazıp, üzerine düşünerek ve dürüstçe cevaplamanızı tavsiye ederim.
1. Beni en çok strese sokan şeyler nelerdir?
2. Bu stresi ortadan kaldırmak veya azaltmak için ne yapabilirim?
3. Şu hayattaki en büyük korkum nedir? Nasıl azaltabilirim?
4. Enerjimi yükselten şeyler nelerdir? Bunlara gün içerisinde nasıl daha fazla vakit ayırabilirim?
5. Enerjimi emen şeyler nelerdir? Bunlardan uzak durmayı nasıl başarabilirm?
Ne güzel bir tesadüf, seveceğini düşünüyorum :)Bugün işyerinde bir arkadaşım bu kitabı okuyayım diye masama bırakmış:)
selam canım, aylık kuruyemiş siparişi dikkatimi çekti, bayatlamıyor mu? muhafaza ile ilgili mi yoksa.. ben taze taze tüketmeyi seviyorum da.Para Yönetimi
Ayın ilk günü rutini:
- Birikimi ayır
- Ev Kredisini öde
- Ela okul ödemesini yap
- Bakıcı ablanın maaşını çek
- 1000 TL para çek. (Bunu 300 lirasını, su ve kargo için eve koyuyorum. 700 liranın 200’ünü cüzdanımın gizli cebine koyup unutuyorum. Kartım çalışmadı veya acil nakit lazım oldu, o zaman kullanıyorum.)
- Aylık kuruyemiş siparişi ver.
- Aylık kitap siparişi ver.
Yarımşar kiloluk paketlerde alıyorum ve açılan paketi kavanozda buzdolabında muhafaza ediyorum.selam canım, aylık kuruyemiş siparişi dikkatimi çekti, bayatlamıyor mu? muhafaza ile ilgili mi yoksa.. ben taze taze tüketmeyi seviyorum da.
Benim çocuklar listem de yok, bütün enerjimi tükettiler bugün onda herhalde:))enerjimi yükselten 10 durum
1- evde hazır yemek olması
2- evin temiz olması
3- sevdiğim insanlarla bir arada olmak
4- bebeğin iyi haberini almak
5- kızımla paylaşımda bulunmak
6- eşimin iyi davranışı
7- sevdiğim bir dizi izlemek
8- kitap okumak
9- ihtiyacım olan bir şeyi edinmek
10- evden gereksizleri göndermek.
hmm mantıklı. peki çiğ öneriyor diyetisyen ben de kavrulmuş seviyorum, siz nasıl tüketiyorsunuz?Yarımşar kiloluk paketlerde alıyorum ve açılan paketi kavanozda buzdolabında muhafaza ediyorum.
Epeydir kavrulmuş kuruyemiş almadım. Ben ceviz, çiğ badem, kuru üzüm ve dut kurusu alıyorum. Sabah kahvaltıda yiyoruz.hmm mantıklı. peki çiğ öneriyor diyetisyen ben de kavrulmuş seviyorum, siz nasıl tüketiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?