Popüler Konu Verimli Rutin

Küçüğü kaç aylık oldu. BEn büyüdükçe düzelir diyordum daha kötü oluyormuş yaw benim oğlumun da huyu suyu değişti maalesef
6 ay ve 33 aydan bildiriyorum 'sakın gelmeeee' :)
bebek hareketlenip abinin oyuncaklarını almaya başlayınca bizde işler karıştı

6 ay ve 33 aydan bildiriyorum 'sakın gelmeeee' :)
bebek hareketlenip abinin oyuncaklarını almaya başlayınca bizde işler karıştı
Ben şöyle birşey yaptım. Aldım Ela’yı, döktüm bütün oyuncaklarını. Tek tek hangileri ile İpek oynayabilir, hangilerine dokunmaması gerekiyor belirledik. Kesinlikle dokunmaması gerekenleri Ela’nın odasındaki komidinin çekmecelerine yerleştirdik. Onlarla oynayacağı zaman odanın kapısını kapatıp oynuyor. Çekmeceleri de İpek açamadığı için oyuncakları güvende kızımın:)

biz eylüle kadar annemlerde kalacağız. Annemin yayla evi işime çok yakın bebeği emzirmek için rahatlıkla gelebiliyorum. Dördümüz aynı odayı kullanıyoruz çocukların ayrı odası yok burada. Birde anane ve dedeyi kıskanma olayı ekleniyor işler iyice karışıyor.

Eve döndüğümüz zaman sizin taktiği uygulayabilirim teşekkür ederim.

biz eylüle kadar annemlerde kalacağız. Annemin yayla evi işime çok yakın bebeği emzirmek için rahatlıkla gelebiliyorum. Dördümüz aynı odayı kullanıyoruz çocukların ayrı odası yok burada. Birde anane ve dedeyi kıskanma olayı ekleniyor işler iyice karışıyor.

Eve döndüğümüz zaman sizin taktiği uygulayabilirim teşekkür ederim.

Kesinlikle öyle
Farkındlaık başka bir şey

Merhaba... hamileliğin iyi gitmesine sevindim. Plansız olanlar daha az stresli oluyor sanki.

Bizim evde işler biraz sarpa sarmıştı. Dün üstün performans gösterip toparladım durumu. Haftasonu günübirlik biyerlere gidiyoruz veya eve yatılı misafir geliyor. O yüzden haftasonları yoğun geçiyor. İzmir’de olunca ege tatili yapan arkadaşlar bize uğruyor. Ben seviyorum misafiri. Allah eksik etmesin.

Ara ara yaZ. İlham kaynağı oluyorsun. Kendine iyi bak...

bende tam tersi geçmesin büyümesinler istiyorum.zaman geçtikçe yaşlandığımı düşünüyorum.geriye dönülemeyecek zamanalr.hah şu senede geçsin rahatlarım diyorum arada ama yok yok her yaşın tatlılığını zorluğunu doyasıya yaşamak istiyorum.şuan küçüğüm iki buçuk yaşında bebekliğini özlüyorum maalesef

Selamlar Hanımlar,

Bir haftalık Eskişehir tatilinden sonra tekrar eski düzenimize dönme çabasındayım.

Kayınvalidem sayesinde dinlendiğim bir hafta oldu. Her sabah saat 07:00’de gelip İpek’i aldı. Ben de 10:00’a kadar uyudum. Kalktığımda İpek’in altı, üstü değişmiş ve kahvaltı hazırlanmış oluyordu. Kahvaltıdan sonra eşimle çıkıp gezdik. Akşam da hazır yemeğe geldik. Ben kutsal görevim olan bulaşıkçılık dışında bir iş yapmadım:)

Bir günümü de yalnız geçirdim. Çarşıya çıkıp yürüyüş yaptım. Sevdiğim bir yerde yemek yedim. Kitapçıya gidip uzun uzun kitapları inceledim. Bir tane satın alıp, su kenarındaki bir bankta okuyup bitirdim. Sonra da kendime bir kahve ısmarladım. İnanılmaz iyi geldi. Kendimi özlemişim:))

Ayda bir sabah treni ile gidip günümü bu şekilde Eskişehir’de geçirip akşam treni ile dönmeye karar verdim.

Büyük kızımda bir an önce büyüsün derdindeydim. Şimdi ise küçük büyümesin istiyorum:)

e yalnız geçirdim. Çarşıya çıkıp yürüyüş yaptım. Sevdiğim bir yerde yemek yedim. Kitapçıya gidip uzun uzun kitapları inceledim. Bir tane satın alıp, su kenarındaki bir bankta okuyup bitir

ah elecdacım , ne güzel yapmışsın ..
huzurun daim olsun
ben de kayınvalidemde dinlenen gelinlerdenim..
saolsun anlayışlıdır ve oğlum çok sever o sbeple vakit güzel geçiyor..
sabahları erken kalkıp yürüyüşe gidiyor banka oturup kitpa okuyordum ben de..
1 haftada 3 k,tap bitirmiştim ..
hamd olsun ..
başımızdan eksik olmasınlar..
annemde öyle rahat değilim inanın
yaylada aynı hanede yaşıyoruz ama oğlumu bırakıp bir yürüyüşe bile çıkamıyorum..

bu etkinlik benim yapılacaklar listemde Elecda, hafta içi 1 gün işyerinden izin alıp, kendimle başbaşa kalmak istiyorum. belki serin bir sonbahar günü. Kahve kitap müzik, mağazalar, kuaför, doğa deniz yürüyüş gerçekten insanın nefes almaya ihityacı var. Her anlamda. Uçaklar da ne diyorlar , bilirsin
Maskeler önce kendimize sonra çocuklarımıza..

Anne baba olarak yaşam tarzımızla, hayata karşı duruşumuzla da örnek olmalıyız küçüklerimize..
Yoksa büyüdüğünde, kimler ister 'senin için hayatımızı feda ettik.... ' diye içerlenen mutsuz ebeveyn.

Çocuklarımız için değil, çocuklarımızla birlikte yaşamalıyız hayatı..

KENDIMI OZLEMISIM.
Her harfini daglara taslara yazasim var.
Bir kac gundur bende evde kazan kaldirdim. Kendimle birlikte herkesi gerim gerim gerdim.

KENDIMI OZLEMISIM.
Her harfini daglara taslara yazasim var.
Bir kac gundur bende evde kazan kaldirdim. Kendimle birlikte herkesi gerim gerim gerdim.

eşimin de son günlerde bana kurduğu cümle. 'hep gerginsin, ve herşeyi kontrol altında tutmaya çalışıyorsun'

Anne olduktan sonra böyle bir yaşam tarzına ihtiyacım var sanırım iyili karşıma çıkmış çok hoşuma gitti şimdi baştan sona okuyacağım :)

petunya_love Canim benim gerginligimin sebebi belli, malum Pms donemi. Ev islerinin butun sorumlulugunu ben ustlenmisim. Diger aile bireylerine soyluyorum yapmiyorlar, sinirlenip yine nen yapiyordum. Son gunlerde surekli yapamadigimi, her yere yetisemedigimi soyleyerek yardim istiyorum. Yardim degil aslinda, herkes kendi sorumlulugunu bilsin istiyorum. Mesela dun gece camasirlar katlanip yerlestirilecekti, cocuklar yapmadi. Bende hic ellemedim. Sabah esime ; cocuklara gorev vermesini soyledim, yaptilar. Odalarina karismiyorum,dolaplarini istedigi gibi duzenliyorlar. 8 ve 10 yasindalar artik.Sorumluluk alabilirler.Son yillarda bende kontrolculugumu dizginlemeye calisiyorum. Bazen zor oluyor ama dizginledikce bende etrafimdakilerde gevsiyor.

Merhaba canım, kontrolcü kelimesini görünce dikkatimi çekti, bazen acaba ben de kontrolcü biri miyim diyorum, nasıl üstesinden gelmeye çalışıyorsun

Günaydın Hanımlar,

Dün Ela’nın arkadaşları ve anneleri ile günübirlik Eskişehir gezisi yaptık. Uzun zamandır istiyorlardı, nihayet dün gerçekleştirebildik. Oldukça yürümeli ve keyifli bir gezi oldu.

İki gündür sabah rutinlerime tekrar başladım. Bir süredir gece çok sık kalktığım daha doğrusu İpek tarafından kaldırıldığım için rutinlerime ara vermiştim. Hala çok sık kalkıyor ama ben zaten uykumu alamıyorum. Bu nedenle 30 dk daha uyumaya çabalamak yerine kalkıp günü kurtarmak en iyisi.

Sabah 06:30’da kalktım. Önce diş fırçalama, ardından camı açıp nefes egzersizi ve limonlu su eşliğinde balkonda sakince 10 dk oturarak güne başladım.

Ardından yaklaşık 15 dk egzersiz yaptım. Kısa bir duş yapıp, kremlerimi sürdüm.

Bugün açık renklileri yıkama günüm olduğu için çamaşır makinesini çalıştırdım ve çiçeklerimi suladım.

Birazdan kahvaltı yapacağım. Kahvaltıdan sonra İpek’in bir yaş kontrolü var. Doktora gideceğiz. Ela’nın 14:00’de yüzmesi var. Biraz erken çıkıp pastaneye gidip, doğum günü pastası siparişi vereceğiz.

Bugün kitap okuma ve mutfak düzeni kontrolü işlerim de var.

Herkese verimli bir gün dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…