Popüler Konu Verimli Rutin

Merhaba elecda elecda sana bisey sormak istiyorum. Naturalivenin hangi ürünlerinden memnunsun? Daha once söylemiştin ama güncel bilgi almak istedim :olamaz: Ona göre alışveriş yapmak istiyorum

Merhaba elecda elecda sana bisey sormak istiyorum. Naturalivenin hangi ürünlerinden memnunsun? Daha once söylemiştin ama güncel bilgi almak istedim :olamaz: Ona göre alışveriş yapmak istiyorum
Şu an şampuan, diş macunu, çocuk diş macunu ve oxi leke çıkarıcı ürünlerini kullanıyorum. Çamaşır ve bulaşık deterjanı ile yüzey temizleyicide Frosch’a geçtim.

Selamlar,

Dün “İyi Görünmek” maddesi kapsamında kuaföre gittim:))

Fön çektirdim, kaşlarım alındı. Manikür ve pedikür yaptırdım. Sedefli açık pembe bir oje sürdürdüm:21: Beni bu hayatta pedikür kadar rahatlatan az şey var. Bildiğiniz masaj etkisi yaratıyor.

Uzun zamandır kendim halletmeye çalışıyordum bu işleri ama yapamadığımı artık kabullendim. Her ay bu işler için düzenli olarak gideceğim kuaföre. Kaş, fön ve tırnak beni bakımlı ve güzel hissettiriyor.

Bu konuda yapmam gereken diğer iş, cildiyeye randevu almak olacak. Sırtımdaki döküntüler iyice arttı. 2 yıl önce gittiğimde bir ilaç vermişti. Sürünce geçmişti ancak ilaç piyasadan kaldırılmış. Ayrıca emzirdiğim için kafama göre bir ürün kullanmak yerine doktor ile görüşeyim istiyorum.

Sizin “İyi görünmek” kriterlerinizi merak ediyorum. Neler size kendinizi bakımlı ve güzel hissettiriyor?

Selamlar,

Fön çektirdim, kaşlarım alındı. Manikür ve pedikür yaptırdım. Sedefli açık pembe bir oje sürdürdüm:21: Beni bu hayatta pedikür kadar rahatlatan az şey var. Bildiğiniz masaj etkisi yaratıyor.

Uzun zamandır kendim halletmeye çalışıyordum bu işleri ama yapamadığımı artık kabullendim. Her ay bu işler için düzenli olarak gideceğim kuaföre. Kaş, fön ve tırnak beni bakımlı ve güzel hissettiriyor.

Bu konuda yapmam gereken diğer iş, cildiyeye randevu almak olacak. Sırtımdaki döküntüler iyice arttı. 2 yıl önce gittiğimde bir ilaç vermişti. Sürünce geçmişti ancak ilaç piyasadan kaldırılmış. Ayrıca emzirdiğim için kafama göre bir ürün kullanmak yerine doktor ile görüşeyim istiyorum.

Sizin “İyi görünmek” kriterlerinizi merak ediyorum. Neler size kendinizi bakımlı ve güzel hissettiriyor?
Şu sıralar üstümdeki süt lekeli pijamaları çıkarmak ve saçımı taramak beni oldukça bakımlı hissettiriyor :KK70:

Selamlar,

güle güle kullanın elecda elecda , ne güzel mis, okurken bile içi açılıyor insanın. :nazar:

bende french çok özledim, koyu renk oje den bıkkınlık geldi. bi ara gidip özellikle yaptıracağım.
:KK31:

Gör beni Azra Kohen baktım bu arada, fazlasıyla kalın bir kitap o_O
'Dokunmadan ' N.Yıldırım başlayacağım.

Zaman Makinesi ''H.G.Wells'' yeni bitti :)

güle güle kullanın elecda elecda , ne güzel mis, okurken bile içi açılıyor insanın. :nazar:

bende french çok özledim, koyu renk oje den bıkkınlık geldi. bi ara gidip özellikle yaptıracağım.
:KK31:
French oje benim de favorim. Koyu renkleri kışın seviyorum. Yazın açık pembe, nude veya french tercih ediyorum.

Gör beni Azra Kohen baktım bu arada, fazlasıyla kalın bir kitap o_O
'Dokunmadan ' N.Yıldırım başlayacağım.

Zaman Makinesi ''H.G.Wells'' yeni bitti :)
Kalın ama gözün korkmasın, çok kolay okunan bir kitap. Zaman makinesini beğendin mi?
Bu ay kitap klubünde Sezgin Kaymaz-Kün kitabı seçildi. Okuyan var mı acaba?

Selamlar,

Ben sabah yüzümü yıkamak yerine abdest alarak güne başlamayı tercih ediyorum. Böylece maddi ve manevi temizlendiğimi düşünüp rahatlıyorum.

Sonra aydınlatıcı setle cilt bakımımı tamamlıyorum. Sürme sürüyorum. Bana çok yakıştığını düşünüyorum. Arkadaşlarım da yakıştığını söylüyorlar. Enerjimi yükseltiyor.

Pijamalarımı çıkarıyorum. Bana güzel enerji veren, kendimi iyi hissettiren ve de rahat edeceğim bir kıyafet giyiyorum evde. Pijamalı olunca enerjim daha düşük oluyor.

Saçlarım koyu kestane, omuzlarımın biraz altında, dalgalı ve de kabarık. Bu yüzden kurdelalı bir saç bandı takıp duramıyorum malesef. Hep toplamak zorunda kalıyorum. Sizce dalgalarının daha güzel olması için ne kullanabilirim?

Kuaföre gidip kestirmeye cesaret edemedim. Daha çok kabarır diye. Saçımda boya yok. Biraz kestirip sarı yada kırmızı gölge artırarak değişiklik yapsam nasıl olur? Tavsiyeniz var mı? 😊

Ben sabah yüzümü yıkamak yerine abdest alarak güne başlamayı tercih ediyorum. Böylece maddi ve manevi temizlendiğimi düşünüp rahatlıyorum.

Sonra aydınlatıcı setle cilt bakımımı tamamlıyorum. Sürme sürüyorum. Bana çok yakıştığını düşünüyorum. Arkadaşlarım da yakıştığını söylüyorlar. Enerjimi yükseltiyor.

Pijamalarımı çıkarıyorum. Bana güzel enerji veren, kendimi iyi hissettiren ve de rahat edeceğim bir kıyafet giyiyorum evde. Pijamalı olunca enerjim daha düşük oluyor.

Saçlarım koyu kestane, omuzlarımın biraz altında, dalgalı ve de kabarık. Bu yüzden kurdelalı bir saç bandı takıp duramıyorum malesef. Hep toplamak zorunda kalıyorum. Sizce dalgalarının daha güzel olması için ne kullanabilirim?

Kuaföre gidip kestirmeye cesaret edemedim. Daha çok kabarır diye. Saçımda boya yok. Biraz kestirip sarı yada kırmızı gölge artırarak değişiklik yapsam nasıl olur? Tavsiyeniz var mı? 😊
merhaba şimdi ombre moda yada gölgeli gibi görünen çok açık olmayan sarı tonları bende çok tedirgindim ve yaptırdım ilk başta hiç alışamadım benim kuaförüm çok açık sarı attı aralara fakat daha kahve ve koyu sarı tercih edersen bence daha güzel oluyor diye düşüyorum saçlara bir sıcaklık katıyor.
Benimde genelde rutinim 15 günde bir kaş bıyık için gidiyorum sık sık gitmiyorum genelde.Bazen 15 günü bile geçebiliyor.Çalışan bayanlar için bence ideal diye düşünüyorum.. Gittiğimde genelde manikür değil tırnaklarıma törpü yaptırıyorum.Böylece her zaman bakımlı görünüyor ve manikür kadar pahalı da olmuyor tavsiye ederim.Törpü yaptırdıktan sonrada french yaptırıyorum.Saçlar için bence boyuna dokunma daha kısa biraz uzasın

Kalın ama gözün korkmasın, çok kolay okunan bir kitap. Zaman makinesini beğendin mi?
Bu ay kitap klubünde Sezgin Kaymaz-Kün kitabı seçildi. Okuyan var mı acaba?

Zaman Makinesi bilimkurgu klasiği.. Fantastik. Okudum ama şu ara bana iyi gelmedi. Yanlış seçim.
Daha bana hitap eden hikayeler arayışındayım. O yüzden Nermin Yıldırım'ı hedef seçtim :)
'Kün' adını çok duydum ama okumadım maalesef.. yorum yapamayacağım.

bu haftasonu listeme olmazsa olmaz, kuaför bakımı french, ve sabah yürüyüşü ekliyorum.
Bir de oğlumun tüm kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim.

Çünküsü tatil 3 gün :KK76:

merhaba şimdi ombre moda yada gölgeli gibi görünen çok açık olmayan sarı tonları bende çok tedirgindim ve yaptırdım ilk başta hiç alışamadım benim kuaförüm çok açık sarı attı aralara fakat daha kahve ve koyu sarı tercih edersen bence daha güzel oluyor diye düşüyorum saçlara bir sıcaklık katıyor.
Benimde genelde rutinim 15 günde bir kaş bıyık için gidiyorum sık sık gitmiyorum genelde.Bazen 15 günü bile geçebiliyor.Çalışan bayanlar için bence ideal diye düşünüyorum.. Gittiğimde genelde manikür değil tırnaklarıma törpü yaptırıyorum.Böylece her zaman bakımlı görünüyor ve manikür kadar pahalı da olmuyor tavsiye ederim.Törpü yaptırdıktan sonrada french yaptırıyorum.Saçlar için bence boyuna dokunma daha kısa biraz uzasın
Merhaba. Gölge ışıltı gibi olsun diyorsun yani. Güzel fikir. Teşekkür ederim.

Ben de çok sık kuaföre gitmiyorum. Orada beklemek beni sıkıyor. Kaşlarım doğal. Almıyorum. Bıyık işini de kendim hallediyorum ya da arada kuaför.

Sitede bir arkadaş "kozmikbakım" adında bir siteden bahsetmişti. Ay takvimine göre bakımlar, saç kesim tarihleri, epilasyon tarihleri, detoks tarihleri ... vardı. İlgimi çekti ve epilasyon tarihlerini denemeye karar verdim. Şimdilik o tarihlere göre hareket ediyorum. Bakalım, inşallah etkili sonuç alırım.😊 Yapabilirsem detoks ve kilo içinde deneme yapacağım. YazIn birkaç kilo aldım. 😕 Boyum 1.50, kilom 59. Bekarlık kilom olan 48 i görmek istiyorum. Umarım başarırım. Aslında deniz kenarında bir ilçede yaşıyorum. Denize girme şansımız çok. ❤ Biraz daha planlı yaşayarak denizi kullanabilirim. Hem benim hem de çocuklarım için çok güzel olur. Eşim de yoğun çalıştığı için fırsat bulursa bize katılır. Elimizdeki imkanları iyi değerlendirmek lazım.

Ben kas biyik islerini kendim hallediyorum. Cok gur degiller.
Tirnaklarim kisayken daha bakimli hissediyorum. Uzun tirnaga hic alisik degilim. Bekarken babam kizardi, evlenince de ev isi yapmaktan kirildilar.
Evde rahat ettigim, temiz kiyafet giymek iyi hissettiriyor.Arada hafif goz makyaji yapiyorum.Aninda havam degisiyor.
Hareketli muzikler iyi hissettiriyor.

elecda elecda güzel bir konuya temas ettin
kendimi bakımlı hissetmiyorum bir süredir gerçekten hiçbir şey yapmıyorum neredeyse
Bıyıkalrım bile çıkmış vaziyette almayı unuttum yine maalesef
ben ufak işlerimi genelde kendim hallediyorum çok mecburi bir durum olmasa gitmiyorum kuaföre
onun dışında günlük kullandığım bir yıkama sabunu var Sebamedin onu kullanıyorum
tonik var onunla temizlemeye çalışıyorum
zaten onun dışında da dişlerimde tel var günde yaklaşık 3-4 defa diş fırçalıyor ve arayüz fırçasıyla ayrıntılı temizliyorum
inşallah dişlerlerimde iki ay içerisinde çıkacak aksi bir durum olmazsa
onun dışında ya evet bakım konusunda biraz kendime çeki düzen vermem lazım lazere hala çok önyargılıyım

Bu sıralar birkaç kilo aldım oda inanılmaz rahatsızlık veriyor görüntülü mü geçtim sağlıklı bir yaşam için enerjimi düşürüyor ayrıca bugün biraz kendime belki alışveriş yapabilirim birkaç tunik ya da dış giyim kıyafet alabilirim
aslında dışardan ziyade içerde giyeceklerimin alışverişini yapmak istiyorum .kendime şortlu tulumlar var ya onlardan almak istiyorum da bir bakacağım .fiyatlar fahiş dün öyle bir göz attım AVM de .yeniden bir bakayım bugün.

Bugün Yükseklisansm var yine o sebeple Konya’ya geldim. şu an tramvay bekliyorum gelirse dersime yetişmeye çalışacağım .dün akşam otelde kaldık masaj yaptıracaktım ama görev 8:30’da çıkıyormuş o yüzden yaptıramadım .çok üzgünüm zira çok ihtiyacım vardı buna.
Benden haberler böyle dostlar

Çok tebrik ediyorum seni canım :KK19:
Naturalive’in sıvı bulaşık deterjanı önceden iyiydi. Sonra birşeyler oldu, ben de beğenmeyip tabletine geçtim. Tablet sıvı deterjana göre daha başarılıydı ancak bir iki kere çözünmeden kaldı makinada. Öneri üstüne Frosch aldım. Açık ara performansı çok başarılı. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, ben çok beğendim.
Katılıyorum elecda naturalive bir cok ürünü kullanıyorum diş macunu, deodorant,nemlendiriciler, ruj, elde bulaşık deterjnı, camaşır deterjanı sıvı el sabunu, yüzey temizleyici hepsi cok güzel sadece makine için bulşk deterjanından memnun kalmadım iki formunu da denedim sonuc hüsran ben de green clean kullanmaya devam ediyorum ama frosch da denemek istiyorum.

Selamlar,

Merhaba elecda.
6 aylik kızım var. Simdiye kadar kaş bıyık aldırmak bile beni cok iyi hissettiriyordu. Bugün bi değişiklik yaptim. Saçımı kestirdim ve hayatımda ilk defa ombre yaptirdim. Daha önce hiç boyatmamıştım. Bir de maşa yaptırdım. O kadar güzel oldu, bana iyi geldi ki:KK73:kendimi tanıyamadım resmen. Bir de tesetturluyum. Saçımı toplamaya bile kiyamadim. Su an cok mutluyum. Artik 1,5 ayda bir falan bakım icin gitmeyi düşünüyorum.

Back