- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
Şu an şampuan, diş macunu, çocuk diş macunu ve oxi leke çıkarıcı ürünlerini kullanıyorum. Çamaşır ve bulaşık deterjanı ile yüzey temizleyicide Frosch’a geçtim.Merhabaelecda sana bisey sormak istiyorum. Naturalivenin hangi ürünlerinden memnunsun? Daha once söylemiştin ama güncel bilgi almak istedim Ona göre alışveriş yapmak istiyorum
Çok teşekkür ederim ❤Şu an şampuan, diş macunu, çocuk diş macunu ve oxi leke çıkarıcı ürünlerini kullanıyorum. Çamaşır ve bulaşık deterjanı ile yüzey temizleyicide Frosch’a geçtim.
Şu sıralar üstümdeki süt lekeli pijamaları çıkarmak ve saçımı taramak beni oldukça bakımlı hissettiriyorSelamlar,
Dün “İyi Görünmek” maddesi kapsamında kuaföre gittim:))
Fön çektirdim, kaşlarım alındı. Manikür ve pedikür yaptırdım. Sedefli açık pembe bir oje sürdürdümBeni bu hayatta pedikür kadar rahatlatan az şey var. Bildiğiniz masaj etkisi yaratıyor.
Uzun zamandır kendim halletmeye çalışıyordum bu işleri ama yapamadığımı artık kabullendim. Her ay bu işler için düzenli olarak gideceğim kuaföre. Kaş, fön ve tırnak beni bakımlı ve güzel hissettiriyor.
Bu konuda yapmam gereken diğer iş, cildiyeye randevu almak olacak. Sırtımdaki döküntüler iyice arttı. 2 yıl önce gittiğimde bir ilaç vermişti. Sürünce geçmişti ancak ilaç piyasadan kaldırılmış. Ayrıca emzirdiğim için kafama göre bir ürün kullanmak yerine doktor ile görüşeyim istiyorum.
Sizin “İyi görünmek” kriterlerinizi merak ediyorum. Neler size kendinizi bakımlı ve güzel hissettiriyor?
Selamlar,
Fön çektirdim, kaşlarım alındı. Manikür ve pedikür yaptırdım. Sedefli açık pembe bir oje sürdürdümBeni bu hayatta pedikür kadar rahatlatan az şey var. Bildiğiniz masaj etkisi yaratıyor.
Uzun zamandır kendim halletmeye çalışıyordum bu işleri ama yapamadığımı artık kabullendim. Her ay bu işler için düzenli olarak gideceğim kuaföre. Kaş, fön ve tırnak beni bakımlı ve güzel hissettiriyor.
Bu konuda yapmam gereken diğer iş, cildiyeye randevu almak olacak. Sırtımdaki döküntüler iyice arttı. 2 yıl önce gittiğimde bir ilaç vermişti. Sürünce geçmişti ancak ilaç piyasadan kaldırılmış. Ayrıca emzirdiğim için kafama göre bir ürün kullanmak yerine doktor ile görüşeyim istiyorum.
Sizin “İyi görünmek” kriterlerinizi merak ediyorum. Neler size kendinizi bakımlı ve güzel hissettiriyor?
Lohusalıkta o pijamayı çıkarabilmek büyük hedef valla:))Şu sıralar üstümdeki süt lekeli pijamaları çıkarmak ve saçımı taramak beni oldukça bakımlı hissettiriyor
French oje benim de favorim. Koyu renkleri kışın seviyorum. Yazın açık pembe, nude veya french tercih ediyorum.güle güle kullanınelecda , ne güzel mis, okurken bile içi açılıyor insanın.
bende french çok özledim, koyu renk oje den bıkkınlık geldi. bi ara gidip özellikle yaptıracağım.
Kalın ama gözün korkmasın, çok kolay okunan bir kitap. Zaman makinesini beğendin mi?Gör beni Azra Kohen baktım bu arada, fazlasıyla kalın bir kitap
'Dokunmadan ' N.Yıldırım başlayacağım.
Zaman Makinesi ''H.G.Wells'' yeni bitti :)
Selamlar,
merhaba şimdi ombre moda yada gölgeli gibi görünen çok açık olmayan sarı tonları bende çok tedirgindim ve yaptırdım ilk başta hiç alışamadım benim kuaförüm çok açık sarı attı aralara fakat daha kahve ve koyu sarı tercih edersen bence daha güzel oluyor diye düşüyorum saçlara bir sıcaklık katıyor.Ben sabah yüzümü yıkamak yerine abdest alarak güne başlamayı tercih ediyorum. Böylece maddi ve manevi temizlendiğimi düşünüp rahatlıyorum.
Sonra aydınlatıcı setle cilt bakımımı tamamlıyorum. Sürme sürüyorum. Bana çok yakıştığını düşünüyorum. Arkadaşlarım da yakıştığını söylüyorlar. Enerjimi yükseltiyor.
Pijamalarımı çıkarıyorum. Bana güzel enerji veren, kendimi iyi hissettiren ve de rahat edeceğim bir kıyafet giyiyorum evde. Pijamalı olunca enerjim daha düşük oluyor.
Saçlarım koyu kestane, omuzlarımın biraz altında, dalgalı ve de kabarık. Bu yüzden kurdelalı bir saç bandı takıp duramıyorum malesef. Hep toplamak zorunda kalıyorum. Sizce dalgalarının daha güzel olması için ne kullanabilirim?
Kuaföre gidip kestirmeye cesaret edemedim. Daha çok kabarır diye. Saçımda boya yok. Biraz kestirip sarı yada kırmızı gölge artırarak değişiklik yapsam nasıl olur? Tavsiyeniz var mı?
French oje benim de favorim. Koyu renkleri kışın seviyorum. Yazın açık pembe, nude veya french tercih ediyorum.
Kalın ama gözün korkmasın, çok kolay okunan bir kitap. Zaman makinesini beğendin mi?
Bu ay kitap klubünde Sezgin Kaymaz-Kün kitabı seçildi. Okuyan var mı acaba?
Merhaba. Gölge ışıltı gibi olsun diyorsun yani. Güzel fikir. Teşekkür ederim.merhaba şimdi ombre moda yada gölgeli gibi görünen çok açık olmayan sarı tonları bende çok tedirgindim ve yaptırdım ilk başta hiç alışamadım benim kuaförüm çok açık sarı attı aralara fakat daha kahve ve koyu sarı tercih edersen bence daha güzel oluyor diye düşüyorum saçlara bir sıcaklık katıyor.
Benimde genelde rutinim 15 günde bir kaş bıyık için gidiyorum sık sık gitmiyorum genelde.Bazen 15 günü bile geçebiliyor.Çalışan bayanlar için bence ideal diye düşünüyorum.. Gittiğimde genelde manikür değil tırnaklarıma törpü yaptırıyorum.Böylece her zaman bakımlı görünüyor ve manikür kadar pahalı da olmuyor tavsiye ederim.Törpü yaptırdıktan sonrada french yaptırıyorum.Saçlar için bence boyuna dokunma daha kısa biraz uzasın
Katılıyorum elecda naturalive bir cok ürünü kullanıyorum diş macunu, deodorant,nemlendiriciler, ruj, elde bulaşık deterjnı, camaşır deterjanı sıvı el sabunu, yüzey temizleyici hepsi cok güzel sadece makine için bulşk deterjanından memnun kalmadım iki formunu da denedim sonuc hüsran ben de green clean kullanmaya devam ediyorum ama frosch da denemek istiyorum.Çok tebrik ediyorum seni canım
Naturalive’in sıvı bulaşık deterjanı önceden iyiydi. Sonra birşeyler oldu, ben de beğenmeyip tabletine geçtim. Tablet sıvı deterjana göre daha başarılıydı ancak bir iki kere çözünmeden kaldı makinada. Öneri üstüne Frosch aldım. Açık ara performansı çok başarılı. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, ben çok beğendim.
Merhaba elecda.Selamlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?