Popüler Konu Verimli Rutin

Selam kızlar, elecda elecda cım frosch la ilgili yorumlarını bekliyorum, naturalive in bulaşık makinesi tabletinden pek memnun kalmadım.

Bu arada kişisel misyon bildirgeme yazdığım yüksek lisans bitirme hedefimi gerçekleştirmiş bulunuyorum, 6 yıl önce dersleri vermiştim ancak tezle ilgili hiç başlangıç yapmamıştım, bu yıl atılıyordum:olamaz: neyse ki tamamlayabildim, bildirgeme yazmasam belki de yapmayacaktım, bendeki farkındalığı artırdığın için elecda elecda cım teşekkür ederim. neydi slogan yaz kurtul yap kurtul muydu:KK48: yazın kurtulun kızlar
Çok tebrik ediyorum seni canım :KK19:
Naturalive’in sıvı bulaşık deterjanı önceden iyiydi. Sonra birşeyler oldu, ben de beğenmeyip tabletine geçtim. Tablet sıvı deterjana göre daha başarılıydı ancak bir iki kere çözünmeden kaldı makinada. Öneri üstüne Frosch aldım. Açık ara performansı çok başarılı. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, ben çok beğendim.

Tebrik ediyorum sizi../
Naturalive’in bulaşık deterjanında problem var sanırım. İlk aldığım nispeten bulaşıkları temizliyordu ama ikinci paket çok kötüydü. Temizlemesini geçtim bardakları sapsarı yaptı ve hiç mi hiç temizlemedi. Finish tablete döndüm ama hiç memnun değildim, ikinci kez durulama için tabletsiz yıkama yapsam da kimyasal kokusu üst düzeyde kaldı. Frosch hakkında hiç bilgim yok ama elecda kullandıysa gözü kapalı alırım 😬😊👍
Frosch’dan çok memnun kaldım canım. Tavsiye ederim. Finish, fairy gibi ürünlerdeki yoğun kimyasal beni çok rahatsız ediyor.

Günaydın,

Dün kitap klübü buluşmamız vardı. Ela’yı da götürdüm. Hem kitabı konuştuk hem de sohbet ettik. İleride kitap kafe hayalimi gerçekleştirsem ve böyle kitap okuma grupları oluşturabilsem ne güzel olur diye düşündüm.

Siyaset ve dedikodu bulaşmayan sohbetlere bayılıyorum. Kendime reel hayatta birkaç minimalist arkadaş da bulmayı başarabilsem şahane olacak:)

Bugün benim için iş günü. Şimdi işleri listeyeyip yapmaya başlayacağım. Herkese verimli bir gün diliyorum:KK200:

Frosch’dan çok memnun kaldım canım. Tavsiye ederim. Finish, fairy gibi ürünlerdeki yoğun kimyasal beni çok rahatsız ediyor.

Elecda ben de fairy kullanıyorum ve o kimyasal kokudan oldukça rahatsızım.
Bitmek üzere idi.
Frosch alacağım ins.

Bu topiği böyle bilgilerle faydalandıkça daha çok seviyorum:KK200:

Günaydın,

Dün kitap klübü buluşmamız vardı. Ela’yı da götürdüm. Hem kitabı konuştuk hem de sohbet ettik. İleride kitap kafe hayalimi gerçekleştirsem ve böyle kitap okuma grupları oluşturabilsem ne güzel olur diye düşündüm.

Siyaset ve dedikodu bulaşmayan sohbetlere bayılıyorum. Kendime reel hayatta birkaç minimalist arkadaş da bulmayı başarabilsem şahane olacak:)

Bugün benim için iş günü. Şimdi işleri listeyeyip yapmaya başlayacağım. Herkese verimli bir gün diliyorum:KK200:
Elecda günaydın. Kitap kafe hayalin için uygun bir mekan biliyorum ama İstanbulda ne yazık ki. İstanbulda yaşasaydın göstermek isterdim. Aslında ben de öyle benzer bir merakla almıştım burayı ama kısmet olmadı. Belki İstanbula dönersek ilerde olabilir kısmet.

Benim evde 12 sandalye var. Maksimum 12 kişi ağırlayabildiğim için 12 aldım. Sen de bu şekilde karar verebilirsin bence.
Sen 12 diyince merak edip saydım ben de. Yemek masasının altı sandalyesi var, bahçede iki sandalye bir bank. Banyoda da bir sandalye var çocuklar kullanıyor. Kalabalık misafir için pek uygun değilim sanırım. :kahve:

Tebrik ediyorum sizi../
Naturalive’in bulaşık deterjanında problem var sanırım. İlk aldığım nispeten bulaşıkları temizliyordu ama ikinci paket çok kötüydü. Temizlemesini geçtim bardakları sapsarı yaptı ve hiç mi hiç temizlemedi. Finish tablete döndüm ama hiç memnun değildim, ikinci kez durulama için tabletsiz yıkama yapsam da kimyasal kokusu üst düzeyde kaldı. Frosch hakkında hiç bilgim yok ama elecda kullandıysa gözü kapalı alırım 😬😊👍
Aynen benim bardakları da sapsarı yaptı, ben de senin gibi düşünüyorum canım frosch a geçelim hep birlikte:KK5:

Çok tebrik ediyorum seni canım :KK19:
Naturalive’in sıvı bulaşık deterjanı önceden iyiydi. Sonra birşeyler oldu, ben de beğenmeyip tabletine geçtim. Tablet sıvı deterjana göre daha başarılıydı ancak bir iki kere çözünmeden kaldı makinada. Öneri üstüne Frosch aldım. Açık ara performansı çok başarılı. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, ben çok beğendim.
Teşekkür ederim canım, tamam ben de alabilirim rahatlıkla o zaman, peki özellikle çocuklar için vücut temizleyici ne kullanıyorsunuz banyoda. Naturalive şampuanı vücut için de kullanıyorum oğluşta ama uygun değil sanki. Çiftlikten turunçlu çocuk sabunu sipariş ettim onu deneyeceğim. Yetişkinler için diş macunu önerisi bekliyorum temiz içerikli, oğluşa naturalive den aldığımı kullanıyorum. Önerileriniz varsa çok sevinirim

Elecda ben de fairy kullanıyorum ve o kimyasal kokudan oldukça rahatsızım.
Bitmek üzere idi.
Frosch alacağım ins.

Bu topiği böyle bilgilerle faydalandıkça daha çok seviyorum:KK200:
Ben de sizlerden çok şey öğrendim :KK200:
Umarım memnun kalırsın canım.

Frosch un bulasik tableti cok guzel ben 1 yildir kullaniyorum
Hatta cogunlukla yarim kullaniyorum
Bulasik durumuna gore denemenizi tavsiye ederim
Yer silme deterjani da guzel ben begenmistim
Yer silme için Marsilya sabunu içeren ürününü mü kullanıyorsun? Yeni aldım ama denemedim henüz.

Elecda günaydın. Kitap kafe hayalin için uygun bir mekan biliyorum ama İstanbulda ne yazık ki. İstanbulda yaşasaydın göstermek isterdim. Aslında ben de öyle benzer bir merakla almıştım burayı ama kısmet olmadı. Belki İstanbula dönersek ilerde olabilir kısmet.
Ne güzel olurdu aslında. Bakalım belki ileride farklı şehirlerde aynı işi yaparız seninle:)

Sen 12 diyince merak edip saydım ben de. Yemek masasının altı sandalyesi var, bahçede iki sandalye bir bank. Banyoda da bir sandalye var çocuklar kullanıyor. Kalabalık misafir için pek uygun değilim sanırım. :kahve:
Benim de doğum günü, mevlüt ve altın günü dışında kalabalık misafirim olmuyor. Bu tarz günlerde de yetmiyorsa komşudan sandalye alıyorum:)

Teşekkür ederim canım, tamam ben de alabilirim rahatlıkla o zaman, peki özellikle çocuklar için vücut temizleyici ne kullanıyorsunuz banyoda. Naturalive şampuanı vücut için de kullanıyorum oğluşta ama uygun değil sanki. Çiftlikten turunçlu çocuk sabunu sipariş ettim onu deneyeceğim. Yetişkinler için diş macunu önerisi bekliyorum temiz içerikli, oğluşa naturalive den aldığımı kullanıyorum. Önerileriniz varsa çok sevinirim
Çocuklara da kendime de çiftliğin İpek Hanım sabununu kullanıyorum. Bebek sabunu normalde ama benim cildim hassas olduğu için iyi geldi.
Diş macunu olarak Naturaliveden devam ediyorum canım.

Çocuklara da kendime de çiftliğin İpek Hanım sabununu kullanıyorum. Bebek sabunu normalde ama benim cildim hassas olduğu için iyi geldi.
Diş macunu olarak Naturaliveden devam ediyorum canım.

Listedeki sabunlardan hangisini kullanıyorsun?

Şampuan olarak ne öneriyorsun?

Listedeki sabunlardan hangisini kullanıyorsun?

Şampuan olarak ne öneriyorsun?
Adı “İpek Hanım Çiftliği Sabunu”. Ben naturalive’in şampuanını kullanıyorum, memnunum ama eşim de kepek yaptı. Bitki terapim de saç sabunu ve bakım yağı gördüm. Onu bir ara deneyeceğim.

Back