- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.964
- 35
inşallah :)Tamamdır erken kalkmaya başlayacağım yarindan itibaren tesekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah :)Tamamdır erken kalkmaya başlayacağım yarindan itibaren tesekkürler
selamlar şimdiden cumartes pazar plani yapsam tekrar buraya bakıp uygulayabilirim diye yazacagim...
cumartesi günü 4:30-5 te kalkıp ( regl olmasam namaz) yada buzdolabı temizliği ve erzak dolaplari.. küflenmiş felan ne varsa çöpe atmayi.. dolaplari silmeyi amaçliyorum ilk planim bu...
bunu 1 saate kadar bitirecegimi umuyorum...
sonraki7 de tüm camlari açıp kahve hazirlayıp bahçeye çikmak istiyorum...
sabahlari temiz hava almak benim işim:)yanimada kitabi almalıyım.. bi saatte kadar bahçede kalmak istiyorum..
8 de eve gelip eşime kahvaltı hazirlayip kızçemle erkenden kahvaltı etmek istiyorum.
çamaşir işimi cuma sabah asıp işten gelince toplamak istiyorum ( bunu kafama koydum)
camları silmeyi de sabah tüm camlari silmek istiyorum bunu sabah yapsam çok çok iyi olacak...
sabahtan her işimi yapmak istiyorum öğleden sonra 1-2 gibi bi saat uyusam diyorum
yemegi yapıp kızı 16 da parka götürmek...
Pazar günü ise kendi köyümde hıdırlez var.. oraya gidecegiz o yüzden cumartesi tüm işimi yapmak istiyorum..umarım güzel bir haftasonu geçirecegine umuyorum inşallah planladığım gibi gider.
Umarım yapabiliriz planladık ama uygulayabilirsek süper olur ben de planlı yasamaya karar verdim:)
Umarım yapabiliriz planladık ama uygulayabilirsek süper olur ben de planlı yasamaya karar verdim:)
selamlar şimdiden cumartes pazar plani yapsam tekrar buraya bakıp uygulayabilirim diye yazacagim...
cumartesi günü 4:30-5 te kalkıp ( regl olmasam namaz) yada buzdolabı temizliği ve erzak dolaplari.. küflenmiş felan ne varsa çöpe atmayi.. dolaplari silmeyi amaçliyorum ilk planim bu...
sabahlari temiz hava almak benim işim:)yanimada kitabi almalıyım.. bi saatte kadar bahçede kalmak istiyorum..
8 de eve gelip eşime kahvaltı hazirlayip kızçemle erkenden kahvaltı etmek istiyorum.
çamaşir işimi cuma sabah asıp işten gelince toplamak istiyorum ( bunu kafama koydum)
camları silmeyi de sabah tüm camlari silmek istiyorum bunu sabah yapsam çok çok iyi olacak...
sabahtan her işimi yapmak istiyorum öğleden sonra 1-2 gibi bi saat uyusam diyorum
Pazar günü ise kendi köyümde hıdırlez var.. oraya gidecegiz o yüzden cumartesi tüm işimi yapmak istiyorum..umarım güzel bir haftasonu geçirecegine umuyorum inşallah planladığım gibi gider.
Bugün işten gelince yatak döşek yatmadım :) Son zamanlarda en iyi yaptigim sey yatmak :) ama bugün temizlik yaptım gelir gelmez.Tabi tüm evi bitiremedim ama ilerlemek güzel geldi
Ayy cocuklarim var ama ben okuldan gelince onlar da benimle uyuyorlar yemek yiyip yatiyoruz :) tabii ben artik uyumuycam islerimi yapacagim karar aldim yoksa gece bir e kadar uyuyamiyorum ve ertesi gün sabah da uykumu almamis olarak kalkiyorum en guzeli okuldan gelince isleri yapip erkenden uyuyup erkenden kalkmak iki gundür uyguluyorum bayağı verimli oluyor :)Ooo plan bir hayli yoğun ama 8'e kadar bahçede oturup kitap okuma kısmı beni mest ettiiiii :)
En sevdiğim anlardır.
Benim de mutfak dolabında bakliyat vs olan bölüme bi el atmam gerek ama zor görünüyor yakın planda..
Çünkü annem var, haftaya da sınavlar var.
Bakalım 2 hafta sonra belkii :)
İşten gelince yatak döşek yatıyorsanız çocuk yok demektir :)
Çocuk yokken ben yine de erken kalkardım, o zaman da çok iyi gelirdi bana
Muhakkak bi denemelisin
selamlarselamlar şimdiden cumartes pazar plani yapsam tekrar buraya bakıp uygulayabilirim diye yazacagim...
Oh ellerine sağlıkGünaydınlar öncelikle.
Dün oğlumu uyuturken uyuyakalmışım, normalde hiç adetim değildir ama.
Dün 5.30 da evdeydim, hemen parka indik.
19.30'a kadar parktaydık, sonra geldik yemek yedik, bir bardak çay derken saat 9 oldu.
Uyutmak için odaya girdim ki uyumuşum ben de..
Anneme de ayıp oldu, üzüldüm ama gerçekten nasıl uyumuşum şaşırdım.
Sabah 07.30' da kalktım. (7'ye kurmuştum oysa..)
Direkt mutfağa gidip kahvemi koydum, ardından hemen bulaşıklığı yerleştirdim.
Anneme çay demledim, mercimek çorba yaptım akşam için.
Çöpleri kapıya çıkardım.
Oğlumun omlet malzemelerine kadar hazırlayıp kenara koydum ve mutfak işimi bitirip mutfaktan çıktım.
Çamaşırlıktaki çamaşırları topladım, asılacakları ve katlanacakları hallettim.
Ütülükleri de ütüleyecektim ama baktım zaman yok.
Hemen kahvemi aldım, elimden telefonu bıraktım.
Sakin bir müzik açsam mı dedim ama yine de elime almadım :)
Alınca bırakamam çünkü.
10 dk boyunca kahve ile boş boş oturdum, dışarıda işe okula gidenlere baktım.
Ve fark ettim ki istemsizce dünün muhasebesini ve bir kaç hafta sonraki planlarımı düşünüyorum.
Kafamı topladım ve inanılmaz iyi geldiii :)
Sonra da oğlum uyandıııı :)))
instagramda kimmiş ki :) merak ettim..:)Merhabalar.
Hafta sonu benim için de çok verimli değildi.
Yatılı misafir olunca böyle oluyor.
Bayram sonrası oğlum kreşe başlayacak, muhtemelen daha düzen gelir hayatımıza.
Çünkü ona bakmaya gelecek kimse olmayacak artık.
Yarından itibaren sınavlarım başlıyor, 1 hafta boyunca yazamam çünkü az uyumalı çok çalışmalı bir döneme giriyorum.
İnstagramda benim de takip ettiğim birisi var, her sabah 4.30 da uyanıyor.
7 yıldır takip ediyorum ve hep gıpta ediyorum.
Benim ilk olarak uyuma işini bi tık erkene çekmem gerekli.
Yatılı misafir konusu bitince öne çekebilirim artık.
İyi haftalar :)
instagramda kimmiş ki :) merak ettim..:)
sinavlarina başarılar diliyorum :)
bende aöf ikinci üniversiteye yazildim bide istanbul ünv de lisansüstü çikti tezsiz yüksek lisans konusu.. ben çok kararsiz kaldim.
oğlun için hayırlısı olsun bende kızıma anaokuluna yazdiracagim inş.. tam gün istiyorum eşim yarim gün olsun diyor. bilemedim.. 6 yaşında... ve bi dahaki seneye ilkokula başlayacak:)