Verem aşisi

Havvaasel

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
4
1
36
35
Mrb anneler bebeğim 5 aylık verem asisindan sonra kolu şişti 2 kere iltihap akıttı ve yine şişti 1 aydır bu şekilde doktora çıkardım ilaç verdi ama geçmedi yaşayan varsa benimle paylasabilrimi çok uzuluyorum

Eklentiler

• IMG_20230721_165006.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 541

Çok geçmiş olsun. Çocuğunuzun kolu şu anda bu halde mi ? İçinde biriken iltihabı akıtmadılar mı yeniden ? İlacı hızlı verdikleri durumlarda bu tür olaylar yaşanabiliyor maalesef. Umarım en kısa sürede kolu geçer.

Teşekkür ederim daha bugün gittim doktora fotoyu bugün çektim çocuk enfeksiyonu bölümüne gönderdi doktor akıtma işlemi falan yapmadı

Bana dediki eğer vücutta verem varsa bu tür sislikte tekrarlanma falan olabilir dedi inanın sabahtan beri ağlamaktan helak oldum yarın basla bi doktora daha cikacagim

Bana dediki eğer vücutta verem varsa bu tür sislikte tekrarlanma falan olabilir dedi inanın sabahtan beri ağlamaktan helak oldum yarın basla bi doktora daha cikacagim

İlkokulda ilgili aşı sonrası, kolda şişme ve koltuk altında beze sorunu yaşayan tanıdıklarımız olmuştu.Doktor: ilaç çok hızlı verilmiş, o yüzden olmuş demişti. Onlara verilen ilaçları hatırlamıyorum maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…