Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mrb anneler bebeğim 5 aylık verem asisindan sonra kolu şişti 2 kere iltihap akıttı ve yine şişti 1 aydır bu şekilde doktora çıkardım ilaç verdi ama geçmedi yaşayan varsa benimle paylasabilrimi çok uzuluyorum
Mrb anneler bebeğim 5 aylık verem asisindan sonra kolu şişti 2 kere iltihap akıttı ve yine şişti 1 aydır bu şekilde doktora çıkardım ilaç verdi ama geçmedi yaşayan varsa benimle paylasabilrimi çok uzuluyorum
Çok geçmiş olsun. Çocuğunuzun kolu şu anda bu halde mi ? İçinde biriken iltihabı akıtmadılar mı yeniden ? İlacı hızlı verdikleri durumlarda bu tür olaylar yaşanabiliyor maalesef. Umarım en kısa sürede kolu geçer.
Bana dediki eğer vücutta verem varsa bu tür sislikte tekrarlanma falan olabilir dedi inanın sabahtan beri ağlamaktan helak oldum yarın basla bi doktora daha cikacagim
Bana dediki eğer vücutta verem varsa bu tür sislikte tekrarlanma falan olabilir dedi inanın sabahtan beri ağlamaktan helak oldum yarın basla bi doktora daha cikacagim
İlkokulda ilgili aşı sonrası, kolda şişme ve koltuk altında beze sorunu yaşayan tanıdıklarımız olmuştu.Doktor: ilaç çok hızlı verilmiş, o yüzden olmuş demişti. Onlara verilen ilaçları hatırlamıyorum maalesef.