• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Verdiğiniz oyun geçerli olmasını istiyorsanız, bunları yapmayın.

Gecersizler önde giden partinin oluyor zaten yani öyle ben kimseyi desteklemiyorum yok. Ayrıca barajı geçmeyecek partilere oy atmayın yine önde giden partinin oluyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

chelzy canım çok güzel anlatmışsın ama azalara verilecek yeri valla anlamadım muhtara oy verince azayada vermiş mi oluyoruz

Gizcim hemen anlatayım .
Muhtara oy verince azaya da oy vermiş oluyorsun.Yani şöyle muhtarın seçtiği azalar yani pusulada yazan isimler olsun istiyorsan hiç değişiklik yapmadan pusulayı zarfa koyuyorsun.Ama azalardan birini istemiyorsan ya da hiçbirini de olabilir üstlerini çiziyorsun.Kendi istediğin bir isimleri de yazabilirsin ayrıca.

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1: o kadar oy kulanasim var hahahaha

neyse merakla bekiliyorum güzel haberler alirim insallah Türkiye'den:31:

Haha evet herkes bi gaza geldi son olaylardan sonra. Zaten bence yarın Türkiye tarihinin en yüksek katılımlı seçimi olacak. :27:
Neyse siz de artık Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde inşallah. :1:

Lütfen oy verin. Zaten yakın okullara geliyor gidip bir oy kullanmak ne kadar zamanınızı alabilir. Verin ki sonra söy söylemeye, itiraz etmeye hakkınız olsun.. Hayırlısı olsun inşallah..

Recep Tayyip Erdoğan in GüR SESİ olacak insallh millet.en az yuzde 45 bekliyorm icime 46 doguyor.insallh fazlasi olur.galibiyet nidalaryla inleyecek yarin güzel ulkem.allah korusun BASBAKANIMIZI!!...

şimdi geldim, 2 zarf vardı, ikiside morumsuydu, belediyeyle ilgili olan 3 tanesi bir zarfa, mıhtarlıkla alakalı olan diğer zarfa:27::27:

Nerede nerede geleyim ben de :27:

türkiyede oy kullanma süreci başladı adlı topik
yerel seçimler kısmında
burda konuşuyoduk ta aynı topikten devam etse iyi olur sanki
parça parça zor oluyo :37:

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=705220&page=4&p=34657739#post34657739

burda konuşuyoduk ta aynı topikten devam etse iyi olur sanki
parça parça zor oluyo :37:

çıkmamış yalnız
yerel seçimler kısmındayız

Back