verdiginiz 1 kilo 2 kilo gibi görünsün! callanetics!

cherrycola

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2019
10
47
25
merhaba kızlar. bu konuda acilan eski topicler var ama guncel olanini bulamadim o yüzden yeni acayim dedim. eveeet once kısaca özetleyelim nedir bu call?
callanetics 1970lerde balerin bi ablamizin sırt ve bel ağrıları için bulduğu; bale, aerobik ve pilates karışımı bir spor. ablamiz bakmış bu mucize gibi bir şey, 10 saatlik egzersiz sonucu 3 5 santim inceliyor hooop başlamış insanlarla paylaşmaya. yabancı sayfalar diyor ki 1 saatlik egzersiz sonucu giremediginiz skinnye girersiniz kaslari sisirmiyor sadece inceltmeye yönelik. ilk günler et kesmesi kaynaklı çok acı verici olabilse de vücudunuz alışıp güçlenmeye başladığında cok kolaylaşacak. videolarini bulmak cok zor olsa da youtubeda callanetics part 1 yazdığınızda cikan video güzel bir alternatif. 6 gün yapıp 1 gün dinleniyoruz ve 21/21 tamamladigimizda part2ye (super call) geçiyoruz. ben daha önce ilk 21i tamamladim ve inanilmaz faydasini gördüm. şimdi tekrardan diyetle birlikte başladım birazdan 3/21 yapicam. yanii demem o ki haydi hep birlikte incelelim buraya yediklerimizi ve yaktiklarimizi yazarsak birbirimizi çok güzel motive ederiz. ne dersiniz kızlar kimler başlıyor benimle

Video linkini atar mısınız

merhabalar ben bir türlü orjinal callanetics videosuna ulaşamadım da rica etsem atabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…