Vera wang princess/ Diesel loverdose/ Escada especially escada

Moonlight25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
214
0
46
Almanya
Arkadaslar bugün yine iki parfümeriye ugradim ve toplamda 6 Parfüm denedim :)

ilk parfümeride tekrar T. Mugglerden Alieni denedim. Daha sonra görevliye angeli merak ettigimi söyledim. Kadin basta Alieni begendiyseniz Angeli denemeyin dedi ve bana Roberto Cavallinin cok yakisicagini söyledi.Kadin parfümü koku kartina sikar sikmaz müthis bir koku ortaligi sardi. Ama ben dayanamadim tekrar Angelide denemek istedigimi söyledim :)) tabi ondan sonra burun iflas etti. Gercekten de iki Parfümden sonra kokular birine karisiyor. Bu yüzden sonuc olarak sadece Alienin dogru secim olduguna karar verebildim. Neyse Ordan cikip temiz hava alip dolastiktan sonra Douglasin yolunu tuttum.

Burda Görevliye acik ve net bir sekilde nasil bir parfüm aradigimi söyledim :))) Escada magnetizm cok sevdigimi ve ona benzer oryantal sicak cicek ve sekerli kokulari begendigmi söyledim. Kadin hemen Diesel Loverdosu denedinizmi diye sordu. Koku gercekten cok hosuma gitti.Ardindan Vera wang Princessi ve Escadadan Escada especially escadayi denememi istedi. Her iki kokuyuda ilk siktiginda cok begendim. Yanliz sadece Diesel Loverdose ve Alieni üzerimde denedim. Sonuc olarak ikiside gercekten cok hos kokular.
Benim parfümlerle aram aslinda fena sayilmaz birzamanlar parfüm hastasiydim. Simdi bu merakim yeniden uyandi. Bu yüzden yeni ve ilgimi ceken parfümleri denemeye calisiyorum.

Bu arada Vera wang , especially escada, alien ve diesel loverdoseun d&p de varmi? ve nasil kokuyorlar?

Ha bu arada unutmadan Carolina Herradan 212 sordum satmadiklarini söyledi. Bu kokuyu forumda cok kullananin oldugunu biliyorum ve kullanan arkadaslardan rica ediyorum kokuyu lütfen tarif edin.

Sexy olan değil mi sorduğun? 212 sexy 30 luk kullanmıştım. :) Hem baharatlı, hem şekerli, hem çiçeksi. Denediğim en karışık kokulardan biriydi. Çok yoğun ve yayılıyor kokusu. Ben bu parfümde nota olayını algılayamadım. Sıktığımda ne ise 2 saat sonra da aynı koku değişmiyor. Benim tenimde 3 saat filan kalıcılığı, çok kalıcı değil. Ama kıyafetlerde birkaç gün kokuyor. Diesel loverdose benim en sevdiğim parfümleden biri. Çok kalıcı ve nefis kokuyor. Meyan kökü, karamel vs. içeriğine bakmışsındır zaten. Alieni az önce benim başlığımda konuştuk. :) RC yi de merak ediyorum ama kalıcı değilmiş, araştırmıştım. Vera Wang da çok beğeniliyor ama denemedim. Yorumsuz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…