Ver Fırına

Chess Chess sen de benim gibi sıkı bir ver fırına takipçisisin galiba burcu esmersoy hem kötü giyiniyor hem de saçları çok özensiz duruyor yataktan yeni kalkmış gibi dağınık keşke jess molho sunsa yemek kültürü de var bugün gökhan elendi başarılı bir yarışmacıydı ihsan dan iyi idi

yaa iyi oldu söylediğin canım cuma izlemediydim, aman gökhanıda sevmiyodum ben zaten:KK48:
senin favorin kim

Unal reyiz kendimizi keseriz.
Seviyorum bu adami.Triplerine bayiliyorum.Cok komik :KK48:

unnamed.jpg

Tahsin di ama finalde iyi performans sergilemiyor ya okan ya da görkem olmalı birinci Ünalda az dalavereci değil ha :) l

yaa iyi oldu söylediğin canım cuma izlemediydim, aman gökhanıda sevmiyodum ben zaten:KK48:
senin favorin kim
Tahsin yarı finalde kullandığı sarımavili örgü paspası kullanmıyor farkında mısınız hani fırına koyduktan sonra altına seripfırının önünde oturarak bekliyordu ya :)

gıcık ihsanın röportajlarda söylediği eleştirdiği herşey kendisi... farkında değil ya da farkında...

okannnnnn lutfen su tabaklarına konsantre ol yaaaaaaa:mad::mad:
mehmet ne kadar bos konusuyo ya hep kendını övüyo:63:

Evet artık o durumdayım ki ihsan kazanmasın diye Ünal ı bile destekler konumdayım chess tahsin kuran kursunda okumuş iki sene bir röportaj ında söylemişti ama kazanmayı tek hak eden isim görkem

X