Oluyorsa sorun yok ben sonradan acımasına razıyım yeterki o anı atlatayımKullandım iki gün önce burda birisi yazmıştı aldım evet hissizlik oluyor ama sonrasındandan çok kötü bi acı yanma oluyor yani lavobaya çıkınca çok yanma oluyor üstelik yine birliktelik olmadı benim tamamen beyinde bitiyor artık mecbur bende piskologa gidecem bence sende deneme
Bende aynı senin gibiyim o duvarı aşsak zaten çözülcek herşeydeAma karşı taraftada etkisini gösteriyor eşimde birleşme anında uyuşuyor nasıl olacak o yüzden kullanamıyorum . Piskologa gittim destek alıyorum yarıya kadar giriyor oradaki zarı aşamıyorum kitleniyorum aşırı bi yanma oluyor napmam lazım
Arkadaşım bana ulaş istersen sana ne yapman gerektiğini anlatayım hiç üzülme kendini sıkma elimden geldiği kadar yardımcı olmak istiyorum.Bende alacağım da nasıl kullanılıyor acaba
Evet aldım ben nasıl yapmam lazım teşekkürlerArkadaşım bana ulaş istersen sana ne yapman gerektiğini anlatayım hiç üzülme kendini sıkma elimden geldiği kadar yardımcı olmak istiyorum.
Beni de hiç uyusturmuyorİstersen al dene belki kişiye göre değişir bende etki yapmadı çok umutsuzluğa kapıldım ve artık tedaviye başladım baktım olcak gibi değil çünkü ne duysam görsem çözüm olarak hepsini denedim uyuşturucu kremler uyku hapları kas gevşeticiler hiçbirinin etkisi yok onu anladım
Nasıl yaptığına bağlı ama uyuşurması lazımBeni de hiç uyusturmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?