velinin öğretmen giyimine karışması

elakaya84

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
176
34
40
artık itibar iyice azaldı.veli davranışları iyice sinir bozucu oldu.her meslekte işini düzgün yapmayan olur ama ona tepki verimeli.işini yapana değil.giyime bile karışılması saçmalık ve hadsizlik değil mi?iyice saçmaladı toplum

Veliler seneye öğretmene not verecek ya her şeye karışma hakkını kendinde görürler artık
Yine de haddini asanlara sert çıkıp haddini bildirmek gerek

TAbiki hakki yok. Ama ne giydiniz ve ne laf etti gercekten cok merak ettim.

Tabii ki karışamaz ,yönetmeliklerle belirlenmiştir zaten ne giyip giymeyeceğimiz;siz velinin dediğine bakmayın ,asıl normali sizinki mesela bir özel okula gittiğinizde çoğu tarif ettiğiniz şekilde giyinir;çünkü orası bir iş yeri ve iş yerinde elbette şık olmalıyız,pantolonla da her gün şıklık yakalanamaz.

her zamn giyilmez.etekçorap topuk tarzı.ne tarz konuşacak hafif gibiymişim o gün eskort benzetmesini ima etmiş
Oha diyesim geldi yani bu nedirki??
Hayır çok mu kisaydi dicem ama karismaya ne hakki var!!
Ben oğlumun ogretmenine bi kere bakmadım ne giyiyor diye
İşini iyi yapsın yeter
Sacmalamis

Öğretmeni degersizlestirip, veliyi en tepeye koyan bi sistem var.. okul aile işbirliği tamam onemli de, bu hadsizlik nedir.. veli kendini pışpışlatmak ister, idare velinin sırtını sıvazlar. Bi müslüman da gelsin sorsun bu öğretmen mutlu mu diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…