Velayet

yorgunanaaa

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2023
84
54
30
3 sene önce oğlumun velayeti bana verildi. Özel kreşi gezmesi oyuncakları tüm maddi yükü bende baba cüzi miktra nafaka veriyor. Aldatma sebebiyle boşandık. Ancak babası sürekli bana hasta olsa hakaret ediyor kreşe gidiyoe diye baskı yapıyor . Ayda bir ancak alıp görüyor. En son hakaretler ettigi için ben artık görüntülü gorusturmek istemedim vaktinde gel gör dedim çocuğum 5 yaşında o da bir kez olsun babamı ara özledim demedi . Ben de babası görüşmek isteyince cevap vermiyordum çünkü hakaretlerinden aşağılamalaerindan yoruldum. Şimdi bana diyor ki görüntülü konuşturmak zorundasın velayet davası açacağım çocukla beni görüştürmuyorsun . Böyle bir hakkı var mı

Çocuğa tablet alın ordan görüntülü konuşsunlar sizin telefon olunca saçmalıyor çünkü.

Babaya tablet al benim telefon ile konuşma hakkınız yok zaten de.

Dava ile hakaret ile uğraşmamız olursunuz

Hakaretleri ispatla ver avukata
Nafaka için tekrar fiyat güncellemesi iste aç dava
Keşke okul masraflarını istesen en azından yarı yarıya mahkemeye karar yazdırsa idin.
Basit bir telefon veya tablet al, çocuk telefonu gibi sen babası ve atıyorum dedesi dışında kimse ile konuşamayacağı
Onla görüşsün madem.
Boşta kalmıştır sevgilisi falan terk etmiş bebesi gelmiştir aklına size sarıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…