Velayet

Ya evet cahilce yaptığım bir evlilik olmuş. Bunu yaş ilerledikçe anladım. Ev gitti çiftlik kurdu memur olduğu için başkasının üzerine o da gitti. 2 araba aldık bu kısımda ben aydım. Birini kendi üzerime aldım. Diğerini o yedi. Kendi üzerime aldığımı yiyemedi. 2 bileziğim vardı onları da almak için kendini yırttı vermedim çocuklarımın diye. Boşandım 1,5 yıl oldu kenarada duruyor. 2 çocuğum var birer tane onların. Biraz da ben üzerine koydum onlar için.

Bi p*k yiyemez yazacaktım ki güncellemeye göre yiyemeyeceğini anlamış rahatlamışsın, çocuğa bakamıyorsan kendi bakacakmış kenarımın danteli, önce ardını topla sen çocuğa da bakarsın bi ara de.

Hah tam olarak öyle katip. Daha kendine bakamıyor çocuklara bakacakmış utanmaz. Neyseki geldi iyi haber teşekkürler

Hah tam olarak öyle katip. Daha kendine bakamıyor çocuklara bakacakmış utanmaz. Neyseki geldi iyi haber teşekkürler
De ki hatta "Keşke alsan da baksan, ben de biraz yaşardım bu dünyayı, bunca vakit iyi g*t gezdirdin sağda solda, sanki babamın evinden getirmişim, al ya nolur al da biraz bak.". Daha ağzını açmaz.

De ki hatta "Keşke alsan da baksan, ben de biraz yaşardım bu dünyayı, bunca vakit iyi g*t gezdirdin sağda solda, sanki babamın evinden getirmişim, al ya nolur al da biraz bak.". Daha ağzını açmaz.
Ay katip anlatsam roman olur. 1 lira içim satarlar kendilerini öyle dersem alır o ahlaksız ablasına atar. Dinlendirirler yani beklerim. O nedenle g.tü kopsun da gezdiremesin haha

Ay katip anlatsam roman olur. 1 lira içim satarlar kendilerini öyle dersem alır o ahlaksız ablasına atar. Dinlendirirler yani beklerim. O nedenle g.tü kopsun da gezdiremesin haha
Senin işine yarayacağını bilse s*çmaz bile içinde tutar, o yüzden korktuğunu belli etme tersine git.

En azından 1 arabayı kurtarmıs olmanıza gercekten sevindim… gercekten koca moca hikaye.. hayatta tek gerçek var o da insanın kendi maddi gücü.

Eski konulara bir göz atın elemanlar gerçekten sapkın ve çok acaip insanlar ... palu ailesi vol 2
Korkarim okumaya benim rüyama giriyor. Allah tan oğlum kendini opturmeyi dokundurtmayi sevmez. Allah büyük konusturtmasin kinamiyorum ama yollamazdim boyle bir aileye. Buna göz yuman nelere göz yummustur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…