Nası ya evlilik birliği icinde edinilen sey nasıl ? Ev mi araba mu? Ya lütfen bakın kadınlarımıza ders olsun artık su konular ortak tapu yaptırın.. erkeğe hic bisey olmuyor olan size oluyor. Adamlar fındık kırıyor. Gecen hafta bi arkadasım esi şle boşanma asamasına geldi simdi barıştılar ama evlenirken (3 yıllık evli) altınlarını verdi ev almak icin kayınpederi kredi cekti, ve ev kayınpederin oldu.. kocası ev fakan yarısınhakkın değil babamın üstüne dedi.. Kendi isimden dolayı üstüme mal alamıyorum, annemim üstüne aldığım ev annem baskasıyka evli noterde özel anlasma yaptırdım hem esine hem kendisine imzalattım. Bu gibi örnekler daha cık veririm de artık gercekten akıllanın. Dügün mi yaptın kasaya koyacaksın altınını.. benim nisanlımdan ayrılmamın 2 sebebi vardı: biri annesine asırı düşkün olması, diğeri kendisi ev cekerken bir kısım kredi benimde cekmemi istedi bende ortak tapu istedim. Kardesi bizden önce evlenecekti o evde kardesinin oturacağını bi sğre söyledi. Bende ozaman kira alacağım onlada krediyi kapatacağım demistim. Neymis o babasınun emanetiymis. Kardeşim şeyine güvenmeyen evlenmeyecek. İyiki de ayrılmısım. Böyle seyleri görüp evlenmeyin evlenmeyin yahu. Evlilik cok matah bisey değil. Hayatınız mahvoluyor lütfen artık biraz kendinize önem verin. Bak o evlilği yapmadım bugün daha iyi şartlarım oluştu. Lütfen mal mülk meselelrinde google elinizde arastırın, gidin bi avukata 500 tl verin danısın. Kafanıza göre is yapmayın..