Velayet

sonundaoldu

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
14.734
28.189
2 çocuğum var 2 ve 10 yaşındalar. Babalarının karara göre 5600 nafaka vermesi gerekirken 4500 veriyor olması sebebiyle ve ödemesi gereken tazminatı ödemediği için icra başlattım.
Mesaj yazıp tehdit ediyor. Nafaka düşürme davası açacağım. Bakamıyorsan da velayetlerini alacağım diye?
Bunları yapabilir mi?
Bebeğimin kreşi 3500 bezi 1000.(kreş Eylül de 7000 olacak tahminen)
Diğer yavrumun giderlerini ve yiyecek, giyecek, yol, harçlık falan yazmadım daha.
Kendisi sayısız soruşturma geçirmiş, sürgün bir memur.

Güncelleme: gece olduğu için avukatımı arayamamıştım. Sabah görüştüm. Anlaşmalı boşandınız protokol var. Reddedilir nafaka düşürme davası dedi. Çocuklarda küçük olduğu için alma sözkonusu bile değil dedi. Kreşte yeni yılın sözleşmesini hemen imzalarız onu sunarsınız dava açarsa dedi. Öylece hallettik şimdilik. Teşekkürler

Son düzenleme:
2 çocuğum var 2 ve 10 yaşındalar. Babalarının karara göre 5600 nafaka vermesi gerekirken 4500 veriyor olması sebebiyle ve ödemesi gereken tazminatı ödemediği için icra başlattım.
Mesaj yazıp tehdit ediyor. Nafaka düşürme davası açacağım. Bakamıyorsan da velayetlerini alacağım diye?
Bunları yapabilir mi?
Diğer yavrumun giderlerini ve yiyecek, giyecek, yol, harçlık falan yazmadım daha.

Alabileceği bir şey var ama buraya yazarsam hesabımı kapatabilirler, bu yüzden yazmayacağım. Merak etmeyin alamaz.

Nafakayı verecek parası olduğu halde mi parayı eksik veriyor?
Polis kendisi 20 civarı maaşı vardır. Ama icralarım var diyor. Kendisi beni dolandırdı. Evlilik birliği içinde edinilen herşeyi yiyip içip s.çmış. Boşanırken sadece ufak bir tazminat aldım o da altınlardı. 1 yıl bekledim ödemedi. Ben de icraya verdim.
Bu defa da borçları üzerime atıp kaçtın diyor. Halbuki 10 yıl maaşımı eve harcadım. Kendi lojmanımda oturduk. Durum bu.

Siz kocası evliyken evli biriyle ilişkiye girdiği için sürülen üye misiniz? Alabileceğini sanmiyorum velayeti. 2 yaşında olan zaten bebek. Diğeri içinde velayeti değiştirmek için çok geçerli bir gerekçe lazım ama yok sizin konunuzda.
Hayır o değilim. O başka biriydi. Ama bu da evli biriyle basılmış. 10 tane falan soruşturması var. Ama nedenlerini ben bilmiyorum. Boşandıktan sonra öğrendim ben basılma olayını da. Diğer çocuğum da asla gitmez sorulursa. Ama işte sinirimi bozdu gece gece.
Ailesi ensest gözlemlerime göre. Ben birkaç saat bile verince içim içimi yiyor

Hayır o değilim. O başka biriydi. Ama bu da evli biriyle basılmış. 10 tane falan soruşturması var. Ama nedenlerini ben bilmiyorum. Boşandıktan sonra öğrendim ben basılma olayını da. Diğer çocuğum da asla gitmez sorulursa. Ama işte sinirimi bozdu gece gece.
Boşuna sinirinizi bozmayın alamaz velayeti. Sizi nafakadan vaz geçirmek için yapıyor.

"Ensest " çok ağır bir itham değil mi ? Böyle bir suphede dahi yollamam. Gerekirse davaya da eklerim.

Alabileceği bir şey var ama buraya yazarsam hesabımı kapatabilirler, bu yüzden yazmayacağım. Merak etmeyin alamaz.

Valla aynısını yazacaktım tertemiz bir üçü bir arada alır o adam ... 500TL için dava falan da açmaz birikmiş borçlarını ödesin önce deyyus aklı sıra tehdit mehdit takılıyor işte.

Bisey yapamaz muhatap almayin .kirli gecmisi olan cocuklara kötü ornek olacak babayami mahkeme verecekmis velayeti diyin gecmisini destirme bana diyip kapat bu konuyu susturun alttan aldikca isin cilki cikiyor
Versen bi hafta bakamazlar bizimkide velayet savasi icinde annesine bacisina cok guveniyrda kim kimin cocuguna kendi annesi gibi bakabilirki yani binu nasil idrak edemiyrlar pes

Polis kendisi 20 civarı maaşı vardır. Ama icralarım var diyor. Kendisi beni dolandırdı. Evlilik birliği içinde edinilen herşeyi yiyip içip s.çmış. Boşanırken sadece ufak bir tazminat aldım o da altınlardı. 1 yıl bekledim ödemedi. Ben de icraya verdim.
Bu defa da borçları üzerime atıp kaçtın diyor. Halbuki 10 yıl maaşımı eve harcadım. Kendi lojmanımda oturduk. Durum bu.
Nası ya evlilik birliği icinde edinilen sey nasıl ? Ev mi araba mu? Ya lütfen bakın kadınlarımıza ders olsun artık su konular ortak tapu yaptırın.. erkeğe hic bisey olmuyor olan size oluyor. Adamlar fındık kırıyor. Gecen hafta bi arkadasım esi şle boşanma asamasına geldi simdi barıştılar ama evlenirken (3 yıllık evli) altınlarını verdi ev almak icin kayınpederi kredi cekti, ve ev kayınpederin oldu.. kocası ev fakan yarısınhakkın değil babamın üstüne dedi.. Kendi isimden dolayı üstüme mal alamıyorum, annemim üstüne aldığım ev annem baskasıyka evli noterde özel anlasma yaptırdım hem esine hem kendisine imzalattım. Bu gibi örnekler daha cık veririm de artık gercekten akıllanın. Dügün mi yaptın kasaya koyacaksın altınını.. benim nisanlımdan ayrılmamın 2 sebebi vardı: biri annesine asırı düşkün olması, diğeri kendisi ev cekerken bir kısım kredi benimde cekmemi istedi bende ortak tapu istedim. Kardesi bizden önce evlenecekti o evde kardesinin oturacağını bi sğre söyledi. Bende ozaman kira alacağım onlada krediyi kapatacağım demistim. Neymis o babasınun emanetiymis. Kardeşim şeyine güvenmeyen evlenmeyecek. İyiki de ayrılmısım. Böyle seyleri görüp evlenmeyin evlenmeyin yahu. Evlilik cok matah bisey değil. Hayatınız mahvoluyor lütfen artık biraz kendinize önem verin. Bak o evlilği yapmadım bugün daha iyi şartlarım oluştu. Lütfen mal mülk meselelrinde google elinizde arastırın, gidin bi avukata 500 tl verin danısın. Kafanıza göre is yapmayın..

Bunları yapabilir mi?
Sindirip korkutmaya çalışıyor siz dava açsanız daha fazlasını bile alırsınız belki ama o …… alır. Ne velayeti alabilir bacım ne nafakayı düşürebilir . Zaten velayeti sen ölürsen veya kendin istersen falan anca

X