Vegeta kullananız var mı kızlar?

ikoncan85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
2.071
14
158
40
merhaba kızlar ne zamandır marketlerde görüp fakat almaya cesaret edemediğim bir baharat var vegeta yani sebzeli çeşni. etli yemeklerde yada tavuk marine etmede, sebze yemeklerinde,pilavlarda, tat vermek amaçlı kullanılıyormuş? deneyeneniz varmı kızlar?denediyseniz sonuç nasıl oluyor? fikir verirseniz sevinirim opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ben kullaniyorum herseyede katiyorum corbalara sebzelere ne gelirse akliniza:) cokda guzel oluyo tavsiye ederim insan ayni yemeklerden sikiliyo cesniler degisiklik oluyo deneyin derim

ben sürekli kullanıyorum ama biminkini, özellikle pirinç pilavında harika oluyoyerimseniben

peki nasıl katıyorsunuz yemeklere?yani pişmeye yakınmı yoksa direk olarak mı?

ben ocağın altını söndürür söndürmez katıyorum sebze yemeklerinde pilavada suyunu koyar koymaz.

ben pılav harıc her seyde kullanıyorum az az koyuyorum ama cunku yemegın gercek tadını bastırıyor fazla olunca
bende tuzotunkını kullanıyorum
tuz koyarken koyuyorum
pısmesıne yakın

bende biminkini kullanıyorum yemeklere çok güzel tat veriyor özellikle kurufasulye ye olamaz böyle bi tat.

vegetaya çok az sıvı yağ ekleyip sos hazırlıyorum, taze patatesleri kabuklarını soymadan güzelce temizleyerek elma dilimi kesiyorum bu sosla harmanlayıp fırında pişiriyorum denemenizi tavsiye ederim...

pilavima katiyorum mükemmel lezzetli olyo corbalara aklina ne tür yemek gelirse katiyorum kesinlikle tavsiye ederim süper bisey

aldım ve denedim kızlar gerçekten çok lezzetli oldu yorumlarınız için teşekkürler

pilavda denedim bugün birde tavuğu yapmadan önce onunla marineledim beklettim harika oldu gerçekten değişik ama çok lezzettli artık hep yaparımzemuszemus

Vegeta boşnak mutfağının vazgeçilmez baharatı, Avrupa'nın bir numaralı çeşnisi. Bende boşnağım ve bize başka bir baharat lazım olmuyor, butun yemeklere katıyoruz, patates dediğiniz gibi harika oluyor, tavuk, pilav, hersey...Turkiyede satıldığı icin cok mutluyum çunku vegetasız yemek yapamıyorum :)

ben de kullanıyorum vegetayı. knorr sebzeli çeşni de güzel. her yemeye böreğe köfteye tuz gibi kullanıyorum 1 çay kaşığı sadece çok hoş oluyor tatları

Anne yadigaridir Vegeta..) Taklitlerinden sakinin..! Gercekten her yemekte ve soslarda kullaniyorum...Bazen hic tuz kullanmadan, sadece Vegeta ilave ediyorum..!

Biz ailecek cok severiz..!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…